•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 4
  • 5
  • 6(current)
  • 7
  • 8
  • ...
  • 10
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 2Hääli - 5 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Psühhotroobid - Seened, LSD, DMT jne
Metsast neid seeni kindlasti ei leia.. käisin aasta tagasi ka lolli peaga metsas neid otsimas, aga siis tuli pähe, et metsast neid ei saa... need on ikkagi pigem karjamaadel, kus kunagi loomad on peal olnud. Mind just huvitab, et miks Maardu/Muuga nii populaarne koht on.. kas tegemist on tõesti ainsa teadaoleva kohaga Eestis, kus seened kasvavad ning teised kohad on saladuses? Sest ma ei usu, et Maardu/Muuga põld meil ainus Harjumaal näiteks on... kindlasti on neid veel, aga samas suvalisele karjamaale minnes on tõenäosus väga väike, et sa neid leiad. Olen terav paljaku kohta viimased 3 aastat uurinud, neist viimased kaks ennast valmistanud ette. Kui aasta tagasi oli sisimas tunne, et olen valmis 99%, aga miski 1% ol kusagil veel ekslemas, et ei julge, siis sel aastal on sisimas tunne, et ma olen selleks 100%-lt valmis. Samas on mul hirm minna Maardu põllule, sest seal hoiavad võimud päris tihedalt pilku peal. Kuigi kriminaalne karistus on alles 20g+ omamise eest ja alla selle on väärkuritegu, siis ikkagist on kartus. Kartus on ebaõigluse ees. Ebaõigluse all pean silmas seda, et politsei rakendab oma resursse sellise asja/selliste inimeste kinni võtmiseks ning samal ajal mõni pervert ahistab/vägistab, roolijoodik kihutab autoga, mõrvar tapab, sest politseil pole muud targemat teha, kui Maardus pidada kinni seenekorjajaid, kes on "narkomaanid" ja "ühiskonnale ohuks".
Vasta
Kohti on kidlasti veel aga asi on pigem selles, et Muuga-Maardu koht on suure magamisrajooni
külje all ning nähtav kõigile. Teised kohad pigem sellised "nurga taga" ja vähem nähtavad.
Vasta
Võtsin enda maakoha ümbruse lahti google mapsis ning siin on päris palju lagendikke... peaks võtma ette mõne päeva ja seiklema minema, samas võib see vabalt eramaa olla ja too mulle mendi kutsuda Bleh eks tuleb riskida.
Vasta
Vastavalt seadusele võid seigelda kui pole selgelt piiratud ja tähistatud ala eramaana.
Korjamine ja kaasa võtmine on teine asi. Uuri pügalaid.
Vasta
Oskab keegi pildiltoodud seent tuvastada?
[Pilt: IMAG0025.jpg]
Vasta
Pisut lihtsam [Pilt: seenel1_014.JPG] ülesanne Smile
Vasta
(20-09-2011, 15:40 )lendav kokk Kirjutas: Oskab keegi pildiltoodud seent tuvastada?

Tavaline sitaseen, psilotsüübiga on sel samapalju ühist kui helikopteril ja arbuusil ...

Vasta
(20-09-2011, 15:40 )lendav kokk Kirjutas: Oskab keegi pildiltoodud seent tuvastada?

Nimi "terav paljak" peaks välimust ju päris hästi kirjeldama. Otsi ikkagi seeni, millel on terav kübaratipp - http://et.wikipedia.org/wiki/Pilt:Psiloc...nceata.jpg
Vasta
Kui olete juba alkoholiga sinapeal või vähemalt proovinud, siis pole enam midagi karta...
Vasta
Kõige imelikum on see, et politsei ja reporter jms teavad kus need seened asuvad maardus/muugal kuid inimesed ise nii hirmul, ükskõiksed, ajameelsed või ..., et keegi pole vaevaks võtnud avalikesse foorumitesse ja kometaaridesse kirjutada kus need põllud täpselt asuvad (kui kohalik oled siis muuga-maardu võib elementaarselt lihtne koht tunduda kuid kui ei ole - siis suht raske teada kuhu täpselt minema peaks/ei peaks). Google mapis on ju suht lihtne märkida selliseid asju - kuid mingeid linke selliseid pole kuskil näha, kurb.

Loodetavasti rohkem meist hakkab aru saama tegelikest õnnistustest mis Eestile antud on ja mis varsti barbaarselt hävitatakse (detailplaneering juba tehtud) kui just mõistuse hääl kuskil kõrgemal kõvasti kutsuma ei hakka.
Vasta
Teadjamad informeerige meid.
Vasta
(25-09-2011, 16:56 )Waffa Kirjutas: Kõige imelikum on see, et politsei ja reporter jms teavad kus need seened asuvad maardus/muugal kuid inimesed ise nii hirmul, ükskõiksed, ajameelsed või ..., et keegi pole vaevaks võtnud avalikesse foorumitesse ja kometaaridesse kirjutada kus need põllud täpselt asuvad (kui kohalik oled siis muuga-maardu võib elementaarselt lihtne koht tunduda kuid kui ei ole - siis suht raske teada kuhu täpselt minema peaks/ei peaks). Google mapis on ju suht lihtne märkida selliseid asju - kuid mingeid linke selliseid pole kuskil näha, kurb.

Loodetavasti rohkem meist hakkab aru saama tegelikest õnnistustest mis Eestile antud on ja mis varsti barbaarselt hävitatakse (detailplaneering juba tehtud) kui just mõistuse hääl kuskil kõrgemal kõvasti kutsuma ei hakka.

Sind tõmmati selle jutuga natuke tillist - ringi ajades, oma seent otsides eikusagilt, varised kurnatusest maha ja hakkadki hallukaid nägema Smile

Vasta
(25-09-2011, 18:03 )euroruubel Kirjutas: Sind tõmmati selle jutuga natuke tillist - ringi ajades, oma seent otsides eikusagilt, varised kurnatusest maha ja hakkadki hallukaid nägema Smile

Laugh
Tegelt päris hea strateegia oleks reklaamida kohti kus midagi ei ole, mingi kampaania tegemiseks.

Nali naljaks, kuid siiani endiselt paljud inimesed tõsimeeli sõnasõnalt usuvad, et keegi kuskil ajab mingeid mystilisi 'hallukaid' taga. Samas aga jääb paljudel vajaka isegi arusaamisest kas ja mis aitab tunnetada/tekitada millist seisundit ja mis asi üleüldse see "hallukas" on või ei ole.
Ning see teadmatus, ei tule kasuks
Vasta
Sellele teadmatusele tuleb ka väga kasuks seente narkootikumideks sildistamine ning isegi tarvitamise seadusega karistatavaks tegemine.
Vasta
http://www.labspaces.net/113830/Single_d...ity_change

Komistasin täna nii muuseas sellise artikli otsa...vb on seal kellelegi lugemist.
Vasta
(01-10-2011, 19:25 )Ch4nt Kirjutas: http://www.labspaces.net/113830/Single_d...ity_change

Komistasin täna nii muuseas sellise artikli otsa...vb on seal kellelegi lugemist.

See läheb samasse kategooriasse mis väidetavalt mõned narkootikumid
endaga kaasa toovad. Kord neid tarvitades on võimalik, et isegi kui aastaid
ei tarbi siis mingi suvaline hetk saada hetke kus oleksid nagu laksu all.
Selline "tagasilöök" võib olla korduv ja pahade tagajärgedega, Hetke ei
meenu kahjuks millist ainet silmas peeti.
Vasta
(01-10-2011, 19:32 )excubitoris Kirjutas: See läheb samasse kategooriasse mis väidetavalt mõned narkootikumid
Kuidas iseloomu muutus avatuse suurema arengu suunas on seotud mingi ainega mis kunagi hiljem nö fantoomlaksu põhjustab?

Samas uudis ise on hea ja isegi kui seened seaduslikuks ei muutu, siis oleks kena näha aega kus nende tarbimine vähemalt arstliku või muudmoodi kontrollitud keskkonnas võimalik on.
Vasta
Olen seenetripil olnud nii 10 korda. Enamik nendest väga kangete - hawaii seentega. Esimesed tripid algasid kõik growkitist, kui tuttav kuidagi kuskilt selle sai. Ise tal polnud sellega midagi teha ja seega andis ära. Sai neid värskena sisse söödud, hustlerit peale joodud. See selleks, ebameeldiv oli neid närida ja alla neelata. On proovitud ka Eestis kasvavaid teravpaljakuid, söödud ka neid (kuivatatult) ning võib öelda, et väga intensiivsed teised.

Tripp ise... võib öelda, et midagi mida kunagi ette ei oska oodata ega kujutada. Psüühika muutub täielikult, asjade arusaam ja vaatenurk maailmale on absoluutselt teine. Vaateid maailmale võib olla mitmeid, palju-palju. Just sellepärast, et iga seene tripp on täiesti erinev. Muidugi nõrga psüühikaga inimesele neid ei soovita, kes pingelisi olukordasid vaevu taluvad. Mõni hetk või mõni trip võib tõesti osutuda lihtsalt väga süngeks ning sügavaks. Visuaalsed nägemused, tundmused ning tunded, et sees midagi keerleb ja keegi justkui sees Sind juhiks ... löövad algajatel sageli hirmu nahka. Räägitakse küll aga nagu ütlesin - seda ei oska ega saa ette arvestada, et keegi kirjutas ja nii nüüd see toimib.

Midagi huvitavat, mida läbi seente kogenud olen - telepaatia. Sõpradega, neljakesi ning kõik kogesid seda. Ma ei oska seda Teile seletada, lihtsalt see oli ja toimus. Tol korral oli tegemist väga sügava mind tripiga, mida sõpradega ise teadmatult veel sügavamaks arendasime. Polnud kõige meeldivam kogemus, kuna mõte jooksis tavapärasest palju-palju sügavamale ja detailsemaks. Justkui puujuur, mis haruneb maa-all paljudeks juurteks. Selliselt kirjeldaks oma ühte mõtet, mis pähe tuleb ja seejärel väga spetsiifiliseks areneb. Paraku tekkisid vägisi pähe erinevad mõtted, mida lihtsalt lõpus ei jaksanud mõelda kuna väsisid psüühiliselt niivõrd ära. Ent see nö. power mind pani ja pani edasi kuni hakkas tekkima hirm, et kas mul jääbki selline puurimine pähe? millal see üle läheb, kas hommikul ärgates olen puhta peaga... või on see endiselt peas? Need küsimused tekitasid tol ühel tripil rohkem hirmu oma mõistuse üle, kui kunagi varem. Järgmine hommik silmad lahti tehes, oli esimene mõte: "kas mul endiselt kütab samamoodi?" ... ei, kõik oli korras ja ma võin öelda, et see oli mu elu kõige ilusam hommik. Sain aru, et kaine mõttemaailm on kõige parem, puhtam ning enim soovitum.

(01-10-2011, 19:32 )excubitoris Kirjutas: See läheb samasse kategooriasse mis väidetavalt mõned narkootikumid

Flashback ei ole midagi sellist, nagu sellest jutt lahti lastud on. Flashback on lihtne asi. Näide: oled tripil, kuulad Massive Attack'i teatud lugu ning koged erilisi tundeid, nägemusi ja olemust. Seejärel kuuled mõned kuud hiljem autoga sõites kuskil sama lugu, siis meenub Sul sama tunne ja koged seda tunnet sõrmeotsaga, judinad käivad läbi ja lihtsalt meenutus, mälust tulenev tunne. Muud midagi, ei midagi hullu... kaine mõistus ei kao.

Aga jah, lahedad asjad on need seened ning mõni huvitavam, ettevaatlikum ja targem inimene, kes seda käsitlema õpib... võib midagi vägagi sünget ja paranormaalset kogeda, näha, tunda... minna, olla.

Proceed with caution. Päikest sõbrakesed! Ph34r2
Vasta
Flashback ja tagasilöök on eri asjad. Flashback ehk meenutuskogemus just seda ongi - meenutad elavalt.
Sarnane mingil määral ka tuntud ja populaarsele dejavuu tundele. Ohutu kui sa unistama ei jää keset teed.
Tagasilöök on aga siis kui keha kordab väliste tunnuste järgi olukorda mis oli siis kui olid ainete mõju all.
Keset igapäevast tegevust tekib olukord kus oleksid nagu "joobes" kuigi pole nagu midagi tarbinud. See võib
olla ohtlik kui peale aastaid "kainene" olnud tekib tagasilöök olukorras kus sinu tegevus muutub ohtlikuks nii
endale kui teistele - näiteks autojuhtimisel. Tagasilööki on väga raske diagnoosida, kuid ometigi seda on kirjeldatud.
Vasta
Antud hetkel ma ei oska Sinuga rohkem kaasa rääkida. Enne tripimist kunagi ammu sai päris pikalt tehtud uuringuid, mismoodi ja kuidas asjad töötavad. Noh, nii igaksjuhuks, et ohtlikus olukorras oskaks käituda. Seda flashbacki teemat rääkis mulle üks kutt Montrealist, kes aastaid-aastaid happe all mütanud. Samas kogenud ka ise seda kerget meenutust, mis teatud asjadega meenub.

Ex: Sa väidad üsna kindlalt oma juttu - kas oled ise kogenud neid erinevaid tundeid ja kogemusi?
Vasta
(28-10-2011, 16:36 )Zinerg Kirjutas: Ex: Sa väidad üsna kindlalt oma juttu - kas oled ise kogenud neid erinevaid tundeid ja kogemusi?
...
Vasta
Eesti Ekspress-Tiina Jõgeda isikus on saanud maha arvamuslooga võluseente osas.
http://www.ekspress.ee/news/arvamus/arva...t.d?id=606
Vasta
(01-11-2011, 16:27 )Tharapita Kirjutas: Eesti Ekspress-Tiina Jõgeda isikus on saanud maha arvamuslooga võluseente osas.
http://www.ekspress.ee/news/arvamus/arva...t.d?id=606
Link ei tööta, töötav link siin!
http://www.ekspress.ee/news/arvamus/arva...d=60602523
Vasta
Ma kuulsin et keegi inimene olevat seente abiga muutunud täiesti uueks inimeseks. Enne oli elupõletaja ja käis baarides inimesi peksmas, pärast sai temast muusik ja avastas maalimisoskuse, lõi pere ja on eeskujuks kõigile oma tuttavatele.

Kindlasti on ka vastupidiseid näiteid.
Vasta
Puhtalt individuaalne arvamus, aga muutumine ei ole ole ju negatiivne nähtus, pigem on negatiivne kuskile kinni jääda, mingitesse mudelitesse…
Muutumine, eksperimenteerimine ja areng võiksid olla peaaegu sünonüümid…

Negatiivne võib olla vaid liiga kiire või järsk muutus või siis muutus vägivallale teiste inimeste, loomade jne suhtes.

Jällegi jõuab selle sama põhimõtte juurde, et nii kaua kui inimesed pole üksteise vastu vägivaldsed ja pahatahtlikud meelelt, siis tehku mis iganes keegi tahab ja nii võikski olla. Keegi ei tohiks jõuga piirata teise inimese arengut (sealhulgas ka komistamised).

Sellest “flashbacki” teemast rääkides, jah tõesti võib autoroolis juhtuda midagi, aga see on sama kui meteoriidiga tänaval tabamuse saada.
Siis peaks ära keelama ka mobiiltelefonid autos, joogid ja toidud, rääkimata kaaslasega vestlemisest, mis tähelepanu võib mujale juhtida jne jne…
jabur ju veits, aga selle määr ongi kuskil ligikaudne sellele…
Teine asi muidugi kui oled ise psüühiliselt ebastabiilne, mis juhul ei tohiks üldse selliseid asju teha või ka autoga sõita...
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 4
  • 5
  • 6(current)
  • 7
  • 8
  • ...
  • 10
  • Järgmine