Postitused: 1,615
Teemad: 181
Liitus: Oct 2003
Kirjelda (või joonista) lühidalt oma ettekujutlust tulnukast kui maavälisest elukast.
Minu ettekujutus on selline: nad on umbes 1.30 m pikad, peenikese keha ning suure ülevalt laieneva peaga. Silmad on suured, no umbes nii :i2: Nende keha on hallikas-rohelist värvi ning nad ei pea suhtlemiseks kasutama suud. Neil on telepaatilised võimed hästi välja arenenud ning nad saavad nõrgemate objektide mõtteid suunata.
Lühidalt kõik..
Postitused: 439
Teemad: 4
njaaa mul sama ettekujutus...
The memory of Padova remains
Postitused: 24
Teemad: 1
pikkus : 1m - 1.5m
kaal : 30kg
värvus : roheline, kuid on ka teist värvi tulnukaid
silmad : suured
mhk, jalalabad on ka suured
+
Tsitaat: Neil on telepaatilised võimed hästi välja arenenud ning nad saavad nõrgemate objektide mõtteid suunata.
Postitused: 1
Teemad: 0
Liitus: Nov 2003
Ma kujutan neid pigem 2 meetristena ette
Postitused: 4
a kes ytles et tulnukad yldse existeerivad
selline kahtlane tunne et telekas on kõik inimesed ära rikkunud..kõik tykivad arvama et väixed rohelised mehikesed...aga äkki on hoopis nähtamatud või mis iganes...
Postitused: 1,615
Teemad: 181
Tsitaat:Esialgne postitaja .::iffd00d::.
a kes ytles et tulnukad yldse existeerivad
...
No tegelt oli see jah mõeldud, et milline on sinu ettekujutuses tulnukas, et milliseks sa peaksid maavälist külalist. Näiteks filmis: "The Signs" olid tulnukad väga omapäraselt kujutatud suurte sipelgatena nagu ka Alieni sarifilmis.
Postitused: 16
Tsitaat:Esialgne postitaja essbee
Ma kujutan neid pigem 2 meetristena ette
jap, seda teen minagi.
Postitused: 54
Teemad: 5
Mingi 1,5.2m pikad.4 jalaga,pea umbes selline:odie: ja on nad punast värvi
[Inimene]
Postitused: 189
Teemad: 13
pisikese kehaga pea on suurem kui keha ja hallikas beezi värvi pikkus 1.30-1.60 silmad on sellised hästi tume rohelised
lisasin: tuli meelde kuju saab kah muuta seega saab näha ka inimene, loom jne.:o
Postitused: 29
Teemad: 4
eks midagi :i2:seesugust ta välja näeb, kuid on ka teisi välimusi (palju palju teisi välimusi )
Postitused: 547
Teemad: 16
Ma arvan et nad (kes meid kõige tihedamini) on peaaegu läbipaistev ollus. Ehitus on sarnane loomsele rakule, ent on siiskis tuhandeid kordi keerulisem. Kuna nad ei talu igasugust keskkonda kasutavad nad :i2:-taolise peaga atribuute(põhimõtteliselt masin, aga keha on nagu elukas-tehiskeha põhimõtteliselt) See keha on päris tugev ja sildab neile vajalikku keskkonda.
Postitused: 66
Ma usun küll, et nad näevad väga inimeste sarnased välja ja isegi kui ei näe, siis maal oleku ajaks suudavad nad võtta inimese kuju. Üksteisega nad arvatavasti ikka räägivad kuidagi, aga inimestele suruks jah oma mõtteid telepaatiliselt peale.
Postitused: 378
Teemad: 11
Zeta rassi on väga paljudes pikkustes alustades allameetristwest lõpetades kahemeetristega. Kõik geenitehnoloogia tulemus. Tüüpiline zeta on 1.30 pikk. Värvus on osadel tume- osadel helehall. Neil on pikad jalad ja käed, mõlemad peenikesed. Nende keha on ka peenike ilma suguelundita kuna nad paljunevad geneetiliselt. Neil on kummalgi käel neli sõrme e. neil puudub pöial. Nende kael on peenike ja pea suur. Neil on suured tumedad ühtlased ilma pupillide ja muu sellise värgita silmad. Nina neil pole, on ainult väike tömp koht kahe auguga. On ka ilma ninata geneetilisel tulemusel tulnud zetasid. Neil on väga väike peenike suu. Nad suhtlevad suuremaosa telepaatiliselt ja näevad oma suhtumisega välja üpris külma iseloomuga.
teine rass on nn chupackabra e.sisalikutaoline rass. Neil on sisaliku taoline rohekas nahk. Nad käivad kahel jalal. Nende jalad on lihaselised ja küünistega nagu sisalikul. Nende käed on ka üpris pikad. Neil on sisaliku taoline pea kaela otsas. Pea on muidu üpris zetalik kujult. Tal on ka suured rohekad silmad pupillidega. Suus on tal teravad hambad ja pikk keel. Nad toituvad lihast ja ka verest. Kusjuures ka inimlihast. Aga sellest ei maksaks suurt numbrit teha kuna nad ei küti otseselt meid.
Siis on inimese taoline liik. Nad näevad täpselt välja nagu inimesed. Neil on kuldkollased juuksed. Ülejäänu on neil nagu inimestelgi. Arvatvasti väga arenenud rass. Samuti on see rass ka väga sõbralik.
On ka ruumiinimeste rass. Ruumiinimesed tulevad teisest dimensioonist ja neil pole kuju. Selleks, et inimene neid mõistaks, loovad nad füüsilise kuju. Tavaliselt kristalne objekt. Minu arusaam on, et nad on umbes nagu mõte keset tühjust.
Paranormaalsusi pole olemas, kõiks siin maailmas on normaalne, kõigel on seletus ja tähendus, iseasi missugune.
Teemad: 7
Siin mängib ikka väga suurt rolli juba nähtud (TV, raamatud ja muud pildid). Lihtsalt oma ettekujutst ei usu ma et teil kellegil oleks.
Postitused: 445
Teemad: 34
minu tulnukas: http://hiidlane.autonet.ee/tulnukas
kes ütleb, et paint on ajast maha jäänud
Jah paint on ikka tõeline klass Saab lihtsalt asjad selgeks teha.
Postitused: 148
Teemad: 8
Ma arvan et see oleneb iga planeedi arengutasemest..on meist arenenumaid ja vähem arenenud...Igast muud tingimused loevad kah...
Ma arvan ikkagi et nad on lühikesed, peenikesed, väikese suu ja suurte silmadega rohelised mehiksed
Its all about searching the truth....
Postitused: 174
Liitus: Dec 2003
Tsitaat:Esialgne postitaja kal
Zeta rassi on väga paljudes pikkustes alustades allameetristwest lõpetades kahemeetristega. Kõik geenitehnoloogia tulemus. Tüüpiline zeta on 1.30 pikk. Värvus on osadel tume- osadel helehall. Neil on pikad jalad ja käed, mõlemad peenikesed. Nende keha on ka peenike ilma suguelundita kuna nad paljunevad geneetiliselt. Neil on kummalgi käel neli sõrme e. neil puudub pöial. Nende kael on peenike ja pea suur. Neil on suured tumedad ühtlased ilma pupillide ja muu sellise värgita silmad. Nina neil pole, on ainult väike tömp koht kahe auguga. On ka ilma ninata geneetilisel tulemusel tulnud zetasid. Neil on väga väike peenike suu. Nad suhtlevad suuremaosa telepaatiliselt ja näevad oma suhtumisega välja üpris külma iseloomuga.
teine rass on nn chupackabra e.sisalikutaoline rass. Neil on sisaliku taoline rohekas nahk. Nad käivad kahel jalal. Nende jalad on lihaselised ja küünistega nagu sisalikul. Nende käed on ka üpris pikad. Neil on sisaliku taoline pea kaela otsas. Pea on muidu üpris zetalik kujult. Tal on ka suured rohekad silmad pupillidega. Suus on tal teravad hambad ja pikk keel. Nad toituvad lihast ja ka verest. Kusjuures ka inimlihast. Aga sellest ei maksaks suurt numbrit teha kuna nad ei küti otseselt meid.
Siis on inimese taoline liik. Nad näevad täpselt välja nagu inimesed. Neil on kuldkollased juuksed. Ülejäänu on neil nagu inimestelgi. Arvatvasti väga arenenud rass. Samuti on see rass ka väga sõbralik.
On ka ruumiinimeste rass. Ruumiinimesed tulevad teisest dimensioonist ja neil pole kuju. Selleks, et inimene neid mõistaks, loovad nad füüsilise kuju. Tavaliselt kristalne objekt. Minu arusaam on, et nad on umbes nagu mõte keset tühjust.
Nendel inimesesarnastel pidid siis olema samad esivanemad mis meilgi ja neid nimetatakse pleiaadlasteks, lüüralasteks jne. arvatakse siis, et see koopainimene(kes kurat kindlasti ahvist ei arenenud ju) sai planeedilt erra kaugelt mitmetuhande valgusaasta kauguselt kuidagi siia, Maale elama ja nii nad siin arenesid. Seal oli siiski see rass juba suurem ja nad arenesid ka kiiremini. Vahepeal tulid siia maa "jumalate" näol juba arenenum rass neid pleiaadlasi, kuid need olid juba mingi halvem rass ja nad tahtsid maad ära vallutada. See siiski luhtus maidea mix
Teine, see pirnikujulise peaga loom, peaks elama siis kuu peal, sees ja marsi peal ja ka jupiteri kolme kuu peal - Io, Ganymedes, Callisto võibolla ka Europa. Nad lendlevad mööda seda airspace ringi ja satuvad vahest ka maa atmosfääri, kus neid küllalt sageli nähakse. Siiski on nad väga ettevaatlikud ja sisenevad kuusse ainult tagant poolt, kus meie neid ei märka. Kõik kuulkäigud on lõppenud veidrustega nagu raadiosignalide kuulmine ja kuu kõmisemine jne.
Sauroidid, need sisalikutaolised siis peaksid olema endiste dinosauruste esivanemad, kuid kahjuks see maa rass suri siis välja. Neid on päris hästi kujutatud Jaapani ja muudeski mütoloogiates draakonitena...
Niipalju siis sellest kuigi ise ma seda paska eriti ei taha uskuda, sest kui näiteks sellest raamat kirjutada nagu on kindlasti ka tehtud, mingi 10000 entusiasti ostavad selle kasvõi saja krooni eest ja ongi miljon käes
Postitused: 430
Teemad: 12
* durian jagab arvamust nendega, kes leidsid, et need 'ettekujutused' on mõjutatud meie meediast. ehk siis siin pole ühtegi reaalset ettekujutust. ja ei saagi olema... kui ei küsitle mõnd "puhast" lapsukest, kes televiisorit nähes küsib, mis see on.
...for knowledge is limited while imagination embraces the entire world.
Postitused: 174
Jah aga jällegi, millest see kujututlus meie meediasse on imbunud? See ju ei saa olla laest võetud!
Postitused: 430
Teemad: 12
selleks otstarbeks on meil ulmekirjanikud ja muud "hullud", kel piiramatu fantaasilend. siiski pea kõik kirjeldused on inimesele suht sarnased. wonder why is that so...
edit: ei salli näpukaid...
[Teadet on muutnud 14-12-2003 postitaja durian]
...for knowledge is limited while imagination embraces the entire world.
Postitused: 60
ah, et sis kuidas nad välja näha võiksid... no esiteks suht väiksed no kuskil pool keskmisest inimesest, suur pea loomulikult, sest eks suur aju nõuab oma osa, värvuselt pruunikas ja ongi pilt tulnukast koos
Postitused: 61
Teemad: 3
Kas tulnukad mitte ei ole just sellised nagu nende koduplaneet?
Need hallid... neist võib järeldada et nad elavad kusagil väikesel planeedil ... kas siis maa all või kaugel päikesest.
Oletame et on kylm planeet...
seal oleks kõige loomulikum olend mingi paksu karvaga jalalaialine olend .... je ma arvan et tulnukaid on väga erineva välimusega.
Postitused: 213
Liitus: Feb 2004
Tsitaat:Esialgne postitaja Tutanhamon
ning nad ei pea suhtlemiseks kasutama suud. Neil on telepaatilised võimed hästi välja arenenud ning nad saavad nõrgemate objektide mõtteid suunata.
Aga milleks neil siis üldse suu on kui seda suhtlemiseks ei kasuta
Postitused: 278
Teemad: 27
Tsitaat:Esialgne postitaja etc
Aga milleks neil siis üldse suu on kui seda suhtlemiseks ei kasuta
Äkki söömisex
Igal inimesel on tekinud oma kujutelm tulnukast tänu filmidele.
Igas filmis on kujutatud neid suurte silmade,kõhnadena ja siis kas lühikeste või pikkadena.
Ise arvan et äkki on tulnukad hoopis paxud ja karvased :o
|