Noh, kui sa Pimedus, saad hakata bossiks, siis on korras.
Ma mõtlesin, et sünnitakse. Karjajuhiks. Huntidel. Või muudel karvastel rahvastel...
Aa kas me oleme juba arhetüüpideni jõudnud?
Ma panin igapäeva võlukunsti vist valesse teemasse....
No vot, see on ikka nii kuidas jutt veereb. Iga kord see nimekirja järgi jutuvada riiulitesse jaotamine lõpeb sellesama mannaga krae vahel...
/ohkab/
Ok... panen siiski siia... teema järgi...
Ei tea vaid, kuidas sealt Pimeduse jumalasõrmelisest nihilismiteemast kärpida...
Tobi oli kujundlik selles teemas. Mul endal pole vaja.
Nu nagu meite ürgvanemad seal tossutasid ja oma koopakeses kössutasid. Mõtlesid või jutlesid või manasid vai kanaldasid. Tegelt lihtsalt samamoodi lobisesid mingite omade vöi muude vaimudega. Ma arvan.
Meditatsioon muidugi võib aga olla misiganes tegevus. Kuid... nimetaksin sedagi pigem rituaaliks.
Näiteks... (nuuh, argipäeva võlukunsti siiski näpuotsaga vahele)... võib põrandaidki kodus vihapull otsa ees nühkida (et ikka oleks ilmarahva ees nätt ja kombekas, eks) aga võib ka lihtsalt puhastada. Nojah, sitt ikka kõigepealt ära aga siis nagu... puhastada... õige veega... armastusega... hoolega...
Põranda pesu on kut (niinimetatud) karma puhastus. Tolmu pühkimine kui eetervälja klaarimine. Endas ja enda ümber ja kodu ja tema asukate hüvanguks. Köögi metanõidumisest rääkimata.
Ei ei pea seal kõige juures ka kulinatega väga kolistama ja kurguhäälel korisema. Kõik võibki toimuda justkui möödaminnes ja isekeskis. Liigselt tingeldamata ja justkui... tähelepanuta. Kuid siiski südamest.
Naiste käes on tegelikult hämmastav võim. Oska vaid kasutada. : )
Igale naisele teada päevatõdesid vahele:
Ikka eelkõige ENDALE ja OMA OMADELE.
Kes ilmarahva ette ja raha eest kohe oma paari võttekesega trügima või edvistama kipub... nojah. Mis ma ikka kobisen.
Kuid kõigepealt ja peamiselt ja esmajärjekorras ikka korda kõige ligem ring
ehk
Mina Ise. Kui kapten on jokkis või hädine, siis läheb kogu lennu(laev) kreeni.
Häppi woman, häppi laif. : )
Siis järgmine nö. lähim ring. Kõige lähedasemad, mehed/naised, SEEJÄREL lapsed. KODU on aga siiski tervik. See vist paljus ununeb...
Ka need lapsed, kes hilisemalt mehe-naisega ellu tulnud, ka seal ringis. Ma ei näe väga vahet. (SEal ehk vaid see vahe, kui needsamad hiljem saabunud lapsed juba ise liiga tädiks-onuks pole saanud ehk). Ka lapselapsed (aga möödukalt?). Jah, nende kõigi ja eelkõige oma kodu energeetika hoidmine on ka kõik ikka naiste pärisomane rida.
Ei, ei ole NII PALJU kohustusi. Et naistel. Need on tegelt suht põhikohustused ehk ja kui see paigas, siis loksub ülejäänud suht ise paika.
Siis järgmine ring oma perest väljapoole: vanemad ehk ema-isa ja ennekõike need, kes elusas kirjas, õed-vennad ja lähimad (hinge)sõbrad. Jah, mul ka need viimased käivad selle ringi sisse. Mõni hingesõber (ja neid ei ole reeglina ju palju. Üldse ehk 1 või äärmisel juhul 2) siiski on lähemal kui eluvaatelt teisitine sõtseke või veli. Kuigi ei maksa ka õde-vendasid unustada. Kui ise oled korras, on ka ses osas nö. kõik ok ja läbisaamine normull.
Testeriks ongi just needsamad head ja toetavad suhted. Mõnus läbisaam. Võib ka klattida. Asju. Ja omavahel. Aga no seal ka nagu normaalne, et omad koerad kisuvad ja omad koerad lepivad siiski. Eriti kui säänne nagelemine pole ka peale kõikide osaliste keskeakriise ja muud "peretradistiooniks" saanud. : )
Siis järgmine ring. Sugulased (onud, tädid jne). Seal ringis võivad ka järgmised (üksikud, mitte hordid) sõpradena olla.
Ja sealt veel edasi ja veel edasi. Kuni kolleegide ja naabrite ja muu stratosfäärini.
Väljade töö käibki nö. tsentrist (alustades iseendast) ja väikestviisi väljapoole.
Kui üks väli paigas, liikuda edasi. Ja just selles järjekorras ehk.
Meil aga paljud kõigi oma vilede ja tuledega valmis ikka enne teistele selga ronima, ravima ja ennustama ning trumme põristama, endal aga kodus suht virts moosi asemel saia peal ja eriti lähisuhetes ja muuski.
Noh, igale oma aga... nojah.
Mis veel.
Nö. üldiselt ja tavavõlumistest. Sobib nii rituaalideks või puhastusteks, laadimisteks või ravimisteks.
Ikka omadele ja endale (ei väsi ma mainimast) inimestele või loomadele, taimedele, kodule.
Vasak käsi võtab, parem annab. Kõike. Nii energeetiliselt kui rituaalselt.
Vastupäeva
maandad maha, päripäeva
laadid juurde.
Svastika tiirlemises oli sellest põgusalt juttu, et mispidi ikka ta seal käib ja miks (Sumeri teemas hoopis).
Jah, võib toda päripäeva-vastupäeva meetodit võib kasutada nii pestes põrandat kui segades suppi.
Muudest valdkondadest rääkimata.
Mul toimib ka loomade ravis hästi. Isegi ilma igasuguse reikitamiseta.
Jooksev vesi viib ära (puhastab), elus tuli väestab juurde (elustab).
Jah ka kraanivesi või küünlajupp. Pole meil neid allikaid vai jõgesid või külalõkkeid siin oma paaritoalistes ju võtta. Seega kohandume ja kohaneme. : )
Taas: enne kui väestada, tuleb
ÄRA puhastada.
Põrandad või lauad, kivid või ehted, hingeosad või hilbud, suhted või projektid.
Saada võib aga nii maa seest kui ülalt.
Kuigi maaga on parem ka justnimelt MAHA laadida või maaga koos puhata.
Siin on tiba erinevusi ja detaile aga hea küll.
Räägime ÜLDISELT.
Ülalt, taevast laadimisel. Jah, ka tähistaevast jah, ka sinitaevast. Jah, laadides ikka eelkõige ennast.
Pimeduse teises teemas tõin ühe ruuni, et mis asendis saab seda teha kõige hõlpsamalt.
Ja kuidas ka Põhjala rahvad seda ürgomaselt teinud ikka on.
Püsti, kaks jalga tugevalt maas ja käed (okstena) üleval.
Just, nagu PUU.
Mitte lootosasendis külmal maal kükkides, kust sabakondist kõik välja jookseb. Siin meite kandis siis.
Lisaks ei külmeta perset ära. Sisuliselt sisi. Ega kogu aeg siin keskküttega korterites pole elatud.
ruun Algiz (Elhaz).