Tom, kas mingeid analoogseid programme on Stellariumile veel? Stellarium juba pikemat aega installitud, väga tore ja kõik muu, aga paraku kipub minu arvutis pange panema...

Sulgeb end ja asi kipub üsna tüütuks.. tänud. Õnnitlused ka ufo märkamise puhul...
Aga mul oleks natukene "teemasse" ka rääkida.. huvitav, kui panna mõni kaamera (või mitu

) kuskile maja katusele, siis kui suur on tõenäosus mõnda UFO't näha/lindistada.. (mitte lihtsalt tundmatut objekti ehk tundmatut linnuliiki vaid tõelist tulnukat) Oleks päris huvitav.. aga kes seda videot pärast vaadata viitsib.. oeh jah. Muidu saaks kindlasti ilusaid
Timelapse
yuutuubis olen kohanud ka taoliseid asju, et kaamera on ühendatud teleskoopiga ja see on omakorda suunatud kuu peale.. tulemuseks olid video peal manööverdavad tundmatud objektid. Kahjuks on video kadunud kuskile.. aga taolisi on seal palju palju..
näiteks FLIR infrapuna kaameraga saaks kindlasti palju huvitavat peale.. on keegi proovinud kuskil energiasamba juures sellega askeldada? Mingi märk võiks ju peale jääda.. ning kui infrapuna ei anna tulemust siis on ju teised võimalused.. kindlasti mõni kodukootud teadlane oskab alternatiive pakkuda.. näiteks
Kirlian fotograafia , paraku see pole nii lihtne vist, et point and shoot, vaid vaatluse all olev objekt peaks olema kuskil laboris vms... aga midagi sarnast, ehk olete paremini kursis? Mind igastahes lummavad sellised asjad
edit: kobige jutukasse kah siis.. proovime asja tööle saada
[Muudetud: 7-23-2010 Savipats]