Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lävimine teise reaalsusega (channeling)
Что скрывают дольмены? Валерий Уваров

https://www.youtube.com/watch?v=FDB0Yb8kRX4

44:20 on kaks pilti ja seletus. VENE KEELES!

Fotole võib jääda muudki, ühel üritusel paljude jaoks salatit seganud koka ette kausisse tuli ere vikerkaar, sellised fotod interneedusest ruttu kaabitakse maha kui kogukonna jaoks häiriv. Toda pildistanud Inimene ise näitas oma kogust, ehtsa filmi pealt ehtsal fotopaberil..
Vasta
See teema on tõesti huvitav ja aktuaalne. Lühidalt öeldes – jah, ma näen channeling’ut (teise reaalsusega lävimist) kui reaalset võimalust, aga mitte nii lihtsalt ega automaatselt, nagu New Age’i kirjanduses sageli kujutatakse.

Minu arusaama järgi toimub see nii: inimese sügavam teadvuse kiht (sekundaarne teadvus) suudab teatud tingimustel avada ligipääsu laiemale informatsiooniväljale (Infodimensioon), kus on salvestatud väga erinevate teadlike olemuste kogemused, vaated ja kavatsused. See ei ole alati „kõrged vaimsed olendid”, vaid võib olla ka teiste inimeste (või teiste vormide) teadvusväljade info, mineviku/kollektiivse mälu killud või potentsiaalsed tuleviku stsenaariumid.

Olulised nüansid minu kogemusest ja analüüsist:

* Kvaliteet ja usaldusväärsus on väga erinev. Suur osa kanaliseeritud infost on segatud – osalt õige, osalt moonutatud, osalt tahtlikult eksitav. See vastab ka minu toodud proportsioonidele (70 % valeinfot elukustutajatelt jne). Põhjus on lihtne: info läbib alati inimese enda filtri (tema teadvuse sagedus, ootused, hirmud, soovid). Puhas, kõrge kvaliteediga info nõuab head sisemist tasakaalu ja oskust eristada.

* Valgusekandjad / Valge Vennaskond – minu raamatus kasutan ma pigem neutraalsemaid termineid (Universaalteadvus, teadvusosakeste väli). Arvan, et tegu on samade või väga sarnaste „allikatega”, mida erinevad traditsioonid on nimetanud erinevalt. Küsimus ei ole niivõrd nimes, kuivõrd sageduses ja kavatsuses.

* Urantia raamat käib samasse kategooriasse – see on üks suuremaid ja ambitsioonikamaid kanaliseeritud teoseid. Selles on palju sügavat ja inspireerivat, aga ka osi, mis tunduvad liiga inimlikult struktureeritud või ajastukohased.

* Isiklik kogemus: Jah, olen ise selliseid seisundeid kogenud (nii unenägudes kui ärkvelolekus). Kõige väärtuslikum pole sageli konkreetne „ennustus”, vaid sügavam arusaamine teadvuse toimimisest, arengust ja vastutusest. Üks tähtsamaid teadmisi, mis on tulnud: me ei ole passiivsed vastuvõtjad, vaid aktiivsed kaas-loojad. Info tuleb alati koos vastutusega, kuidas sellega ümber käia.

* Eestis on kanaldajaid kindlasti rohkem, kui avalikult paistab – paljud teevad seda privaatselt või väikestes ringides.

Kokkuvõttes: channeling on võimalik, aga nõuab head sisemist kompassi. Soovitan alati küsida: „Kas see info suurendab armastust, vastutust ja selgust või hirmu, sõltuvust ja segadust?” See on minu jaoks kõige lihtsam filter.
Vasta
Copy+Pasteediga kommentaarin paari rida postulaadist numbriga Olemuslik
14-05-2026, 15:42
Tavaliige
,,, Urantia raamat. Kõik pidavad olema nelinurktahuka sees elik kuubis, kristallkuubi sehes. Väga kalli hinnaga raamat raamatupoodides, oli võimalik saada lugemiseks raamatukogudest. Kuup on küll suure mahtuvusega aga on olemas SFÄÄR, õhupall. Kuidas neid erinevusi arvutada, ma ei oska, kuid erinevus kindlasti on olemas. Urantiat lugesin kaanestkaaneni korra, see varastas elujõudu, ilge väsimus tekkis, nagu kristlaste nõiaraamatut lugedes. No kogemus ikkagi, enam sohu ei eksi kuid säälpool sood on midagi huvitavat ja ikka tuleb uuesti minna.
Vasta
Mina suhtlen teise reaalsusega iga päev. Kui mõelda – kuidas see algas – siis jah.
Too reaalsus on ikka teistsugune kui see. Kõik see mis on sellest reaalsusest erinev, hirmutab.
See ei saa ju võimalik olla. Kuidas??? Kõike mida ei osata selgitada on jumalast. Nii räägivad kristlased. Ja proovire ainult vastu vaielda. Sattute kohe inkvisatsiooni küüsi. Teistsugust selgitust ei tunnistata.
Tegelikult on kõik kaunis lihtne. Tuleb ainult mõistetest õieti aru saada. Ning tegutseda lahtiseletatud mõistete alusel. Häda ongi selles, kristlik maailm ei luba oma dogmasid muuta. Sama on ka teadusliku maailmaga. Seda on võimalik muuta ainult äärmusliku surve või äärmusliku kuumuse abil. Nii et – kõik need autogid ja kõik need raamatud ei anna probleemi lahendamiseks mingitki suunda. Kuid probleem on lahendatav. Tegemata lahendajale mitte mingisuguseid füüsilisi ja vaimseid probleeme. Suurendades ainult vastutus tunnet.
Aga alustada tuleb ikkagi siit:
https://www.para-web.org/showthread.php?tid=6813
Suhtluseks teispoolsusega peate olema puhas. Alles pärast puhtuse saavutamist on väga lihtne meditatsiooni abil edasi liikuda.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Channeling pixel3 3 3,330 17-10-2014, 10:05
Viimane postitus: Psühholoog

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne