Postitused: 2
Teemad: 1
Liitus: Apr 2026
Ma olen näinud, tundnud ja kuulnud vaime, alates umbes 2019 on minu kodus kummitanud.
alguses oli kõigest silmanurgast liikuvad täis mustad inimesed kes kadusid ära kui nende poole vaatasin, kõige aktiivsem oli umbes 2021-2023 aastatel kui ma nägin neid rohkem, olin kuulnud kõndimist inimestelt kes polnud seal ja minu särki oli tõmmatud mitmel korral. 2025 suvel oli nende aktiivsus tugevam kui varem, uks avas ise, elekter oli ära läinud kui olin nendelt küsinud, et näidata endast märki ja viimati oli pereliige põrganud ühele pihta.
Postitused: 8,601
Teemad: 77
Liitus: Dec 2015
See on rohkem poltergeisti moodi nähtus kui uksed liiguvad ja toimub füüsiline kontakt. Kas on temperatuuri anomaaliaid, et muutub külmaks või niiskeks?
Postitused: 2,290
Teemad: 4
Liitus: Feb 2012
26-04-2026, 19:34
(Seda postitust muudeti viimati: 26-04-2026, 22:47 ja muutjaks oli vasamasa.)
(25-04-2026, 21:33 )Raks Kirjutas: Ma olen näinud, tundnud ja kuulnud vaime, alates umbes 2019 on minu kodus kummitanud.
alguses oli kõigest silmanurgast liikuvad täis mustad inimesed kes kadusid ära kui nende poole vaatasin, kõige aktiivsem oli umbes 2021-2023 aastatel kui ma nägin neid rohkem, olin kuulnud kõndimist inimestelt kes polnud seal ja minu särki oli tõmmatud mitmel korral. 2025 suvel oli nende aktiivsus tugevam kui varem, uks avas ise, elekter oli ära läinud kui olin nendelt küsinud, et näidata endast märki ja viimati oli pereliige põrganud ühele pihta.
Ma olen ka kunagi nooremas eas näinud silmanurgast mustades pikkades mantlites inimesi, kes kadusid nende poole pead pöörates ja ilmusid ka samas tagasi.
Olen samuti kuulnud samme ümber voodi edasi-tagasi. Olen tundnud teki tõmbamist mu pealt ja palju muud.
Aga need hirmsad kogemused olid seotud mul Jaani- või Uusaastapeo järgsete pohmellidega, mis olid väga piinarikkad tänu suure koguse erisorti alkoholi tarbimisega peol ja pohmell ei lasknud siis kõigepealt grammigi magada 2-3 ööpäeva ja siis hakkas alles niimoodi kummitama. Kõik need nägemused kadusid peale tervise korda saamist ja korralikku und.
Postitused: 956
Teemad: 22
Liitus: Mar 2011
26-04-2026, 22:25
(Seda postitust muudeti viimati: 27-04-2026, 09:25 ja muutjaks oli kalldunn.)
Olen sarnaste elukatega tegelenud juba oma 40aastat või isegi rohkem.
Niisama nendest lahti ei saa! Tuleb iseseisvalt tegutsema hakata. Kui ei – siis saavutavad nad selle, miks nad teid kiusavad. Jah see on surm. Nad vajavad toitu.
Otsige siit omale meeldiv lahendus ja hakake tegutsema.
https://www.para-web.org/showthread.php?tid=10589
Üks soovitus veel. Muretsege endale KASS. Need elukad kardavad seda karvakera.
Veel. Kui pesete põrandat, lisage veele soola. Ka see aitab neid koletisi eemale hoida. Rituaal soolaga on stutikene keeruline.
Kaks korda – on juba aegade algusest – nagu rist, igavesti, igalühel kaasas!