Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sillutisering
Sillutisering päras vihma ja pärast Dostojevski romaani "Kuritegu ja karistus" lugemist ja unes Dostojevski nägemist. 
https://drive.google.com/uc?id=1QJQPaVhX...X4dVc9iR_j
Taustaks ütlen, et selle koha peal või seal lähedal peaks olema elektrikaabli koht, mis viib majasse.
Vasta
pilt nähtav küll. Maha on sattunud õlist vedelikku. Piisab kui talevel mõni kulunud kolvirõngastega diislirimakas mootorit soendab ühe koha peal ja sumps teebki siukse ringi. Või....... võta toigas ja koputa. Üksjagu vanu luugiga kaevusid on nii kinni kaetud.
Vasta
(14-05-2024, 08:05 )Lokster Kirjutas: pilt nähtav küll. Maha on sattunud õlist vedelikku. Piisab kui talevel mõni kulunud kolvirõngastega diislirimakas mootorit soendab ühe koha peal ja sumps teebki siukse ringi. Või....... võta toigas ja koputa. Üksjagu vanu luugiga kaevusid on nii kinni kaetud.

Ma registreerisin juhtumi uforegister.com. Valisin keskkonnaanomaaliad ja lähivaatlus. Pilt millegi pärast ei laadinud ülesse. Proovin uuesti. Ufoga ei saa seostada, kuid mõned nädalad varem käisid Elektrilevi mehed kaableid kontrollimas. Käisid ümber maja ja vaatasid kas ei ole veetud kilbist uusi kaableid. See on nende töö. Tulid kutsumata ja kõik oli korras. Ma ei tea, et seal oleks midagi maha läinud ja auto seisab teise koha peal. Aiaga piiratud territoorium kuhu kõrvalised isikud ja loomad ei saa tulla. Täna tekkis, eile ja varem ei olnud midagi. Kui on elektrikaod ufo tõttu siis on need igatahes enne kilpi. Selle kuiva ringi all pole midagi muud peale sillutise katte, liiv, kruus ja poole meetri sügavusel on maja elektrikaabel. Kanalisatsiooni toru on eemal.
Vasta
Kas ringis on kõrgem temperatuur kui väljaspool? Vahe võib olla 0,5-1-2C. Tundub nagu soojusmõju, unikivi on kuivanud.
Vasta
(14-05-2024, 20:07 )xcad Kirjutas: Kas ringis on kõrgem temperatuur kui väljaspool? Vahe võib olla 0,5-1-2C. Tundub nagu soojusmõju, unikivi on kuivanud.

Majas on 25A kaitse ja palju seal kaablis voolu ikka on, see asub 30cm sügavusel umbes ja isolatsiooni toru on ümber. Ring pole kadunud. Mõtlesin isegi putukaid, mis on sillutise ära lakkunud. Kanalisatsiooni toru on 1 meetri kaugusel. Sillutise vahele pannakse liiva selleks, et sammal ei kasvaks kuid liivahunnikut ei ole seal olnud. Sipelgaid ei ole ja midagi maha sinna läinud ei ole. Mõõdan termomeetriga ja dosimeetriga näidud ära. Mobla appiga peaks saama helisid ja vibratsiooni mõõta. Tuli idee, et ring võib  parandada aju kasutamise protsenti. Eile olin ringis mingi aeg ja proovisin kuidas mõjub. Uni ja unenäod muutusid kvalitseetsemaks, futuristlikku tehnikat nägin. Mul tuleb meelde mr Bean sarja algus, valgusvihk tuli ülevalt ja siis kukkus sinna.
Vasta
Asfaldi ja sillutise alla on maetud väga palju kaevusid. Sealt tõusev õhk on ka talvel plussis, muulajal soojem kui ümbruse pinnas. Vene ajal tehti kõik trassid eraldi. Kanalisatsiooni, veevarustuse, gaasi, keskkütte, telefoniside, siinseal ka elektri või netikaablid..... ja isegi varjendite ventilatsioon. Pidevalt toimuvad kaevetööd paljastavad nii mõndagi. On norm ,et on kaevusid nii maetud 50-100 sendi sügavuseni. Piisavalt jämeda kaikaga annab läbi kõmistada küll. Tuttavalt metallidetektor on ka lahendus.

Mul aknataga kaks nõiaringi. See palju tõhusam rännakuteks. Nõiaringidega seostub palju müsilist ka folklooris. Tegemist seeneringidega. Olid sirelid, jäid kiduma, hävisid. Juurestikus pesitsenud seened aga on rõõmsad siiani. Seal kasvab rohi kolm korda kiiremini ja on tumedam kui ümbruses. Seened hoiavad niiskust paremini paigas. Nõiad käisid sellises ringis justnimelt looduse ,,netis,,.
Vasta
Kanalisatsiooni kaev on suurim tõenäosus. Juhul kui selline ring on pidevalt igal aastaajal. Millal tekkis või oli esimene tähelepanek?
Vasta
YouTube videolink - Sillutise ring. Tekkis 14.mai.2024, öösel. Enne pole olnud. See on nii silmatorkav, et võimatu, et ma pole enne märganud.
https://www.youtube.com/watch?v=dcMETneFLEI

Kanalisatsiooni tööd toimusid 2022 sept. Vana pütt võeti välja ja täideti kruusaga. Kollane voolik on elektrikaabel. Sillutise ringi all on kõik täidetud. Nüüd on vaakumpumbaga kanalisatsioonisüsteem, ilma pütita. 
https://drive.google.com/uc?id=1GEsH5HO0...kz7mW85qe_
Vasta
Kus on videos värav, et saaks kraavi asukoha fikseerida? Kraavis tõesti mingit kaevu ei ole.
Vasta
(15-05-2024, 15:56 )xcad Kirjutas: Kus on videos värav, et saaks kraavi asukoha fikseerida? Kraavis tõesti mingit kaevu ei ole.

Värava koht on näha all vasakus nurgas. 

https://drive.google.com/uc?id=1rGDiHjTu...PAwxLzHeV9
Vasta
Ma vaatasin uuesti seda videot ja mulle tundus juba, et pilvedes on midagi ringiga sarnast. Ma arvan, et see on portaal, mis pole veel kinni läinud.
Kui hakata kõike tagasi kerima mis seda võis põhjustada siis see eeldaks mälu. Mäletan seda, et üks unenäo katkend kordus kolm korda järjest, kahe tagasikerimisega. Nagu videod keriks tagasi. Kui hakkata sunnitult meelde tuletama mis enne oli, siis algavad väljamõeldised.
Vasta
Lugu elab ja ma tõstan ta üldse omaette teemasse "Sillutisering". Ma mäletan, et kunagi oli kellelgi sarnane asi. See polnud aga ring, vaid üks sillutisekivi (kõnniteeplaat) kuivas alati teistest kiiremini ära peale vihma. Või midagi sellist. Aga ei leia seda teemat enam.
Vasta
(15-05-2024, 19:40 )Mannu Kirjutas: Lugu elab ja ma tõstan ta üldse omaette teemasse "Sillutisering". Ma mäletan, et kunagi oli kellelgi sarnane asi. See polnud aga ring, vaid üks sillutisekivi (kõnniteeplaat) kuivas alati teistest kiiremini ära peale vihma. Või midagi sellist. Aga ei leia seda teemat enam.

Sillutise ring võib olla bayesiaanlaste tehtud.
Vasta
On suur soov ,et see oleks müstiline juhtum. Ja pole kellegil õigust seda ebamaist ära võtta.
Vasta
(11-06-2024, 12:16 )Lokster Kirjutas: On suur soov ,et see oleks müstiline juhtum. Ja pole kellegil õigust seda ebamaist ära võtta.

Üks maine seletus on, et traktor vigastas elektrikaablit ja kui seal oleks muru siis poleks midagi näha. Aga kuna seal on sillutis, siis on näha. Plaan on kutsuda Lahevesi kohale oma aparaatidega mõõtma. Ma ei ole vahepeal viitsinud tegeleda. Ring on siiani ja sammal kasvab ringi piiril aga ringis mitte.
Vasta
Võid proovida nii et paned termomeetri sinna ringi peale ja hiljem kuhugi eemale, ning mõõdad et kas on mingi temperatuuri vahe. Elektrikaabli rike tundub usutav, kuna paistab et kaabel jookseb sealt alt.
Vasta
(16-06-2024, 10:55 )ekacariya Kirjutas: Võid proovida nii et paned termomeetri sinna ringi peale ja hiljem kuhugi eemale, ning mõõdad et kas on mingi temperatuuri vahe. Elektrikaabli rike tundub usutav, kuna paistab et kaabel jookseb sealt alt.

Ei ole mõõtnud aga ma arvan, et seal ei ole temperatuuri vahet. Pärast sademeid on näha, et vihmast märgade kohtade ja vihmast ära kuivanud kohtade paigutus on sarnane ringi sees ja ringist väljas. Sellest võib järeldada, et vihmapiisad kuivavad ringi sees samas tempos nagu ringist väljas. 
Üks võimalik maine seletus on, et tegemist on päikese pleekimise laiguga. Aga see ei ole õige, sest päike on igalt poolt ühtemoodi ligi saanud. 
Võimalik on veel kivide struktuurne muutus mingi kiirguse tõttu.
Vasta

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat