Postitused: 1,516
Teemad: 18
Liitus: Oct 2010
(17-07-2024, 14:22 )Q11 Kirjutas: Aga Isemaag...mispärast Sa üldse oled teinud lepingu prükkaritega?...Mina näiteks mitte ja mingit sundust selleks pole. Biojäätmed komposti...kilepakendid lähedal asuvasse konteinerisse...klaaspurgid ka. Ainuke asi mille autokäruga tuleb kevadeti prügilasse viia on keskkütte tuhk....
No meie vallas tehyi see leping meie eest . Vald sõlmib teenuseosutajaga lepingu ja inimesed maksavad. Konteinerit ei pea rentima, aga sellest lepingust pääsemine on kunst omaette . Iseaasi, mida sinna prügisse viia, kui niigi mõistlik tarbija oled .
Same sh--t different day !
Postitused: 7,603
Teemad: 70
Liitus: Dec 2015
Kuni 2000a oli väljaspool linnasid utiliseerimine vaba. 2002a toodi konteiner ja sellele panin kirja, et pestud ja puhas, tingimata üle kontrollida ja ämblikud välja raputada. Paar korda käisid aga siis jätsid selle näppimise järgi, raha aga tuli ikka maksta, leping! Nüüd on tallinnas isegi komposti hunnik keelatud, teevad trahvi CO2 ikkagi aga kui jäetakse lehed korjamata või aetakse aia äärde on kõik koššer. prüginõusid on mitu: prügi, paber ja toidujäätmed, viimane on väiksem konteiner ja sealt võib kõike leida. Siiani pole trahvitud, ikkagi mitte kesklinn vaid roherajoon kus oravad, siilid ja kassid kondavad.
Postitused: 1,472
Teemad: 22
Liitus: Apr 2013
(17-07-2024, 14:22 )Q11 Kirjutas: Aga Isemaag...mispärast Sa üldse oled teinud lepingu prükkaritega?...Mina näiteks mitte ja mingit sundust selleks pole. Biojäätmed komposti...kilepakendid lähedal asuvasse konteinerisse...klaaspurgid ka. Ainuke asi mille autokäruga tuleb kevadeti prügilasse viia on keskkütte tuhk.... Kuidas sellist imetegu toimuma panna, toimima panna? Päästkem Maailm rohehullusest! Ennevanasti käidi sittumas põlluvagude vahel ja vili kasvas. Tänapäävased esoteerikud on keelanud om a kakat tassida õunapuu alla väeks, jube halvasti olevat mõju, ammu levis selline info ja ausad kristlased levitasid otse mind sõimates, õunapuu alla oma kakat lisanu pidavat saama eriliselt mürgised õunad, ma selliseid sõimukirjasid savesin, kuid hiljem enam ei viitsinud. isemaag ON VÄIKESE ALGUSTÄHEGA, ma olen pisike isemaag. Kui prükkareile vastata määää, võtavad kõik äää.
https://leokikala.ee/toode/vikerforelli-marinaad/
Alles oli poodides saada, nüüd pole tallinnas näinud. äärmiselt maitsev, säilib piisavalt ja 100gr ~70kc. Ehk dieetroog mis on ka maitsev!
Vanades klikiaegsetes aiandusajakirjades nimetati fekaale öö kullaks . "Pimedal keskajal " puhastati linnades välimäimlaid iga päev. Sealsamal tänaval segati roe prügiga ja läks väetiseks. Ööpoti vedel sisu koguti eraldi nõusse ja ka sellele tuldi järele. Kui ma nüüd ei eksi , siis nuuskpiiritus baseerub suuresti uriinil . Ja ka potisinine saadi uriini kasutades .
Muide, virtsas hoiti omala ajal tammepuitu, sai ilusa punase jume peale laagerdumist. Sellisest puidust valmistati jahipüsii kabasid,
(18-07-2024, 07:33 )olematu Kirjutas: Vanades klikiaegsetes aiandusajakirjades nimetati fekaale öö kullaks . "Pimedal keskajal " puhastati linnades välimäimlaid iga päev. Sealsamal tänaval segati roe prügiga ja läks väetiseks. Ööpoti vedel sisu koguti eraldi nõusse ja ka sellele tuldi järele. Kui ma nüüd ei eksi , siis nuuskpiiritus baseerub suuresti uriinil . Ja ka potisinine saadi uriini kasutades .
Muide, virtsas hoiti omala ajal tammepuitu, sai ilusa punase jume peale laagerdumist. Sellisest puidust valmistati jahipüsii kabasid, Satanist shwab soovitas samuti fekaale süüa, gates aga reklaamib lägast joogivee tegemist, pidi olema hulga maitsvam!
Uriini aga vanasti koguti sest sellest saadi salpeetrit mida läks musta püssirohu valmistamiseks. Tulebki välja, et sitt ja uriin on majanduse alustalad, sittugem terviseks on järsku tuleviku loosung mitte kõik proletaarlased ühinege. Ikkagi uuskommunism ja lööklaused peavad olema.
Kummaline, romadele rahvariiete seeliku kandmise eest makstakse, aga eestlane oma kodus esiisade moodi elada ei või? Pole kaupmehele kasulik ? Anna andeks, aga ega inimesed siin põhjas nii lollid ka polnud, kui Sa siin väita püüad . Karm kliima, pidi ellujäämiseks palju teadma ja oskama .
Pigem paistab, et uuskommunist oled Sa ise .
(18-07-2024, 08:17 )olematu Kirjutas: Kummaline, romadele rahvariiete seeliku kandmise eest makstakse, aga eestlane oma kodus esiisade moodi elada ei või? Pole kaupmehele kasulik ? Anna andeks, aga ega inimesed siin põhjas nii lollid ka polnud, kui Sa siin väita püüad . Karm kliima, pidi ellujäämiseks palju teadma ja oskama .
Pigem paistab, et uuskommunist oled Sa ise . Romadele soomes tõesti makstakse abirahasid ka meestele kuna pole koolis käinud ja paljud ei oska lugeda. Raha aga oskavad lugeda. Kui ei maksa hakkavad tegelema kuritegevusega aga sellega tegelevad ka nüüd. Kusagilt 70-ndast säilinud komme.3-4a tagune anekdootlik juhus kus roma tahtis tööle ja peamine, et oleks tasuta auto millega käia. Antigi aga pisike, ka kütus kompenseeriti. Roma aga polnud rahul, vaja kaubikut, vähemalt pirukakäru suurust, muidu ei vea välja! Hiljem selgus milleks oli kaubikut vaja: roma "töö" seisnes suvilatest asjade varguses ja eriti oli spetsialiseerunud päramootorite bisnesile. Kas roma sai oma unistuste kaubiku jäigi selgusetuks selles loos aga arvestades sommide rumalust eeldan, et lõpuks sai kui vangimajast välja pääses.
Postitused: 1,472
Teemad: 22
Liitus: Apr 2013
(18-07-2024, 08:17 )olematu Kirjutas: Kummaline, romadele rahvariiete seeliku kandmise eest makstakse, aga eestlane oma kodus esiisade moodi elada ei või? Pole kaupmehele kasulik ? Anna andeks, aga ega inimesed siin põhjas nii lollid ka polnud, kui Sa siin väita püüad . Karm kliima, pidi ellujäämiseks palju teadma ja oskama .
Pigem paistab, et uuskommunist oled Sa ise . Romad on väga targad, nende hobuvankrid veeresid külast külasse, kaltsukaupmehed olid vanad tuttavad ja neil kaasasolnud uus põlvkond püüdis musti kanu, musta värvi sulgedega kanu ja kukkesid. Nägin seda ise päält mil olin veel väikene ja mets mühises mu ees. Astas tsirka 1967. Romad teavad kuidas nõiduda, neil on ka väga tugevad selgeltnägijad ja on olnud kokkupuude sellistega. Kui satub ehtne mustlasest selgeltnägija, ta tuleb ära tunda.
|