Tsitaat:Algselt postitas levis
Kunagi vaatasin seda filmi, pakun, et 5 minutiga saab kogu filmi sisu kenasti edasi anda, aga nohhh... olgu siis, maitse asi. Üldiselt häirib filmi ülesehitus, selline pealesurumise ning lausa religioosse supi maik tuleb, kus astud kiirelt paar sammu kaugemale, et mitte ajuloputust saada. Samas nii mõnegi tegelase vastu seal mul suur respekt ning kummardus!
Ka mina vaatasin selle filmi öösel otsast lõpuni ära ja nõustun levisega, et see filmi ülesehitus, st müügimeeste stiilis film oli väga häiriv.
Nõustun ka Celticu küsimusega, et kas Ameerikas ainult tumba-jumbad elavadki?
Mida ma sellest filmist teada sain? Ega ei saanudki. Olen eelnevalt läbi lugenud mitmeid raamaiud, kus kirjeldatakse edu saavutamist alateadvuse kasutamise näol. Jah, ilmselt on see film neile inimestele VAU objekt, kes raamatuid ei loe.
Väga kahju, et olles eelnevalt kuulnud nii palju kiidusõnu sellele filmile, siis peale filmi vaatamist valdab mind küll kerge õlakehituse tunne.
Tegelikult on mul tunne, et vaatasin poolteist tundi telereklaami: osta Comfialus. Comfialus on mugav. Comfialusega saad liugu mäest alla lasta. Comfialusega saad ka sauna lavale minna. See on nii praktiline - comfialus, jne, jne...(meenus kunagi nähtud totakas reklaam televisioonist). Filmi tegelik mõte, et inimesed rohkem oma alateadvust ära kasutaks ja oma mõtlemise korda seaksid, see kaob agressiivse ja pealetükkiva pildi-heli sisse ära.