Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Film: The Secret
Sellest filmist on ka siin foorumis põgusalt juttu olnud mitmes kohas, aga kas keegi teab sellele filmile est subtiitreid olevat? Jagage muljeid sellest filmist.

YouTube link siin: http://www.youtube.com/watch?v=_b1GKGWJbE8

Vasta
Kunagi vaatasin seda filmi, pakun, et 5 minutiga saab kogu filmi sisu kenasti edasi anda, aga nohhh... olgu siis, maitse asi. Üldiselt häirib filmi ülesehitus, selline pealesurumise ning lausa religioosse supi maik tuleb, kus astud kiirelt paar sammu kaugemale, et mitte ajuloputust saada. Samas nii mõnegi tegelase vastu seal mul suur respekt ning kummardus!
Tsitaat:Algselt postitas Krayon
est subtiitreid?
http://www.subclub.ee/subtitles.php?otsi...si&tp=nimi
The Secret (2006)

[Muudetud: 14-2-2010 levis]
Vasta
Väga kummaline. Vaatasin just eile õhtul seda filmi.
Väga piinav kogemus.
Ja sellised nimetavadki ennast valgustatuiks?
Täielik programmeerimine on see film, kas tõesti on mikimaa mõtlemise tase niivõrd madal?
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas levis
Kunagi vaatasin seda filmi, pakun, et 5 minutiga saab kogu filmi sisu kenasti edasi anda, aga nohhh... olgu siis, maitse asi. Üldiselt häirib filmi ülesehitus, selline pealesurumise ning lausa religioosse supi maik tuleb, kus astud kiirelt paar sammu kaugemale, et mitte ajuloputust saada. Samas nii mõnegi tegelase vastu seal mul suur respekt ning kummardus!

Ka mina vaatasin selle filmi öösel otsast lõpuni ära ja nõustun levisega, et see filmi ülesehitus, st müügimeeste stiilis film oli väga häiriv.
Nõustun ka Celticu küsimusega, et kas Ameerikas ainult tumba-jumbad elavadki?

Mida ma sellest filmist teada sain? Ega ei saanudki. Olen eelnevalt läbi lugenud mitmeid raamaiud, kus kirjeldatakse edu saavutamist alateadvuse kasutamise näol. Jah, ilmselt on see film neile inimestele VAU objekt, kes raamatuid ei loe.

Väga kahju, et olles eelnevalt kuulnud nii palju kiidusõnu sellele filmile, siis peale filmi vaatamist valdab mind küll kerge õlakehituse tunne.
Tegelikult on mul tunne, et vaatasin poolteist tundi telereklaami: osta Comfialus. Comfialus on mugav. Comfialusega saad liugu mäest alla lasta. Comfialusega saad ka sauna lavale minna. See on nii praktiline - comfialus, jne, jne...(meenus kunagi nähtud totakas reklaam televisioonist). Filmi tegelik mõte, et inimesed rohkem oma alateadvust ära kasutaks ja oma mõtlemise korda seaksid, see kaob agressiivse ja pealetükkiva pildi-heli sisse ära.
Vasta
Muidugi on seal tõde ja selle tõin välja ka oma eelmises postis. Aga kogu seda tõde segas tunne, et filmi autorid peavad vaatajaid pehmelt öeldes peast puudulikeks ja seepärast esitasid filmi massireklaamis tuntuks saanud "puuga pähe" meetodil. Mind selline pealetükkivus ja idioodiks pidamine häirib. Ja teha asjast, mis on esoteerika huvilisele ammugi teada mingi tohutu "saladuse" avaldamisena on jällegi Ameerikalik müügimehe komme. Põhimõtteliselt on tehtud asjast jälle kaup, mida saab müüa ja kuna ümberringi kõik on idioodid, siis saab veel korraldada hulga massiseminare mõnusa rulli eest.

Seda filmi on esitatud Joe Vitale raamatut "Piiramatu edu võti" järgides. Sama pealetükkiv ja reklaamist kubisev.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Mimino. Grusiinide tehtud film. isemaag 1 237 08-04-2026, 20:15
Viimane postitus: isemaag
  FILM: Vaimude väljaajaja (The Exorcist (1973) Ares 35 21,609 13-07-2025, 19:27
Viimane postitus: xcad
  Parim/lemmik film Indr3k 453 250,756 19-12-2024, 22:15
Viimane postitus: cambodia
  Film: Katõn excubitoris 21 13,296 15-04-2022, 18:01
Viimane postitus: vasamasa
  Film: Matrix henzukaz 54 38,711 26-12-2021, 23:37
Viimane postitus: Lynx Titan
  film (needus, neetud)/the conjuring Kahvanägu 6 3,738 25-12-2020, 23:41
Viimane postitus: Kahvanägu
  Film: lühifilmid zen faran 18 14,907 09-09-2020, 11:51
Viimane postitus: Vesilik
  Film: "Saladus: julge unistada", romantiline draama. Teloslane 0 2,238 07-09-2020, 12:10
Viimane postitus: Teloslane
  FILM: The Bad Batch. Lisaks Fairchild FH-227D Andides Tyto Alba 16 9,817 27-06-2020, 11:58
Viimane postitus: Tyto Alba
  Film maa all elavaist super-ussidest? hulkuv hing 8 5,935 04-03-2020, 10:34
Viimane postitus: xawa

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne