Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Päkapikud
aga siiski see elf, et kas ta tegelikult eksisteerib jõuluvana abilisena ei taha uskuda, et ta selle haldja versioonina siis, vähemalt selline on minu arvamus. Aga mis on tema kui haldja tegemised ei tea, sest praegu ma tean, et kuskil keegi Xanto või keegi rääkis et ta on haldjas/ Ingel või keegi...... et kuidas siis haldjad, inglid nii erinevad on? Või äkki on see sama härjapõlvlane - dwarf, kes on saanud haldjaks või ingliks? Samamoodi kui inimesed saavadBleh
Vasta
Tsitaat:Esialgne postitaja hiidlane
aga siiski see elf, et kas ta tegelikult eksisteerib jõuluvana abilisena ei taha uskuda, et ta selle haldja versioonina siis, vähemalt selline on minu arvamus. Aga mis on tema kui haldja tegemised ei tea, sest praegu ma tean, et kuskil keegi Xanto või keegi rääkis et ta on haldjas/ Ingel või keegi...... et kuidas siis haldjad, inglid nii erinevad on? Või äkki on see sama härjapõlvlane - dwarf, kes on saanud haldjaks või ingliks? Samamoodi kui inimesed saavadBleh
dwarf ei ole mingil juhul seostatav teistega. nad vihkavad maagiat ja muud sellist. paljud on sellega eksinud
Vasta
Nii palju kui elfe annab jõuluvanaga siduda siis nad on äkki mingid Santa naissoost abilised või?
Ja see ettekujutus gnoomidest ja elfidest ja päkapikkudest nagu varieerub ja ei ole kinni võtta kuskilt, mis nagu ütleb mis nad saavad olla ja mis saab. Minu jaoks on enamus neist tegelastest seotud Tolkieni teostest kujutatavaga, ja väga palju lähtub tänapäeval ju sealt. Näiteks mängus Advanced Dungeons and Dragons on ju täpselt ette näidatud milline keegi on.
Ma praegu küll seda ei usu, et just elf on see pildil toodud kingipäka ja ta ei ole midagi muud.
Kuskil pärimuses on sees ka hobgoblinid ja niisama goblinid ja igast muud elukad või need on nagu rohkem Tolieni raamatute teema ?
Vasta
milliseid päkapikke sa siis nägid?
Vasta
mõtlesin täna jälle päkapikkudeleBleh
päkapikud saavad täiskasvanuks alles 40 aastaselt, järelikult nad peavad olema meist kõrgemalt arenenud, kuna neil on rohkem aega kasvamiseks. mis te sellest arvate?
Vasta
Tsitaat:Esialgne postitaja metavo
mõtlesin täna jälle päkapikkudeleBleh
päkapikud saavad täiskasvanuks alles 40 aastaselt, järelikult nad peavad olema meist kõrgemalt arenenud, kuna neil on rohkem aega kasvamiseks. mis te sellest arvate?

või siis vastupidi, nad peavad niikaua õppima, et saada sellist staatust nagu meil saab palju lühema ajaga, kuna nad on just vastupidi väga arenemata või midagi, et nad lihtsalt ei suuda seda asja endale selgeks teha nii lühikese ajaga kui meie seda suudameBleh

kust sa muidu võtad et nad täpselt 40-eselt saavad täiskasvanuks?
Vasta
ausalt öeldes ma ise ka ei tea miks ma nii arvan, tundub olevat õige vanus. äkki nad arendavad selle aja sees just oma sepistamis ja kaevamis oskusi? et äkki nende kõrge vanus ongi nende sepistamise oskuse saladus.
Vasta
ok, et on kahtesorti päkapikke, ühed need haldjad ja teised kaevurid, aga nüüd need päkapikud, mida lapsed nägid ja näevad, et need peaksid olema haldjad või siiski, kas need on need haldja päkapikud või on kolmas variant, nad näevad vaime või see haldja päkapikk ongi hoopis vaim? Sest teatud vanuses lapsed - nooremad, pidid nägema seda vaimude tasemet ehk siis maailma mõõdet ning kui nad näevad vaime hoopis, aga nad ei oska nende kohta midagi öelda ja ütlevad kohe päkapikk ja samas me ei tea kuidas need vaimud ennast neile ette kujutavad? Äkki ongi just sellise väiksena? või ma ei tea enam ise ka...Bleh
Vasta
olete te ISE kunagi päkapikke näinud?
ei ole... aga kindlalt teate siiski oletada millised nad välja näevad...
see kujutluspilt on juba teie mällu sööbinud.

ja kui nüüd näete midagi võõrast... soovitavalt väikest... ja mida teie materiaalne mõistus ei suuda seletada... pöördud sa oma mälu poole sobitades kokku erinevaid mälupilte. voilaa... elf ongi olemas.
Vasta
mina olen päkapikku näinudBleh
Vasta
mina olen päkapikku näinudBleh
ooo... tõesti... Milline ta välja nägi ja kas olid siis ikka terve mõistuse juures? Või olid ka laksu all? Mis nad tegid korjasid sifka koori we?
Vasta
teegelikult nad lihtsalt olid seal minu keldris, neil olid habemed, kandsid lahedaid ümmargusi metallist kiivreid, ja neil olid sõjakirved, ning mõnel oli teises käes ka kirgas.
tegelikult nad on suht sõbralikud, kui näed sellist tyypi, siis mine kindlalt juurde ja rääkima Smile

lisan: oma seisundit ma ei kontrolli, teisel korral olin juba enamvähemSmile

[Teadet on muutnud 29-8-2004 postitaja metavo]
Vasta
Pole küll kuulnud seda lugu, aga mulle on alati räägitud, et see on lihtsalt selline ilus muinasjutt või nagu mingi omaette uskumus. Inimesed vist lihtsalt vajavad selliseid üleloomuklikke või seletamatuid asju, muidu hakkaks igav..
Vasta
nii, päkapikud on tagasi minu mõttemaailmas:
nimelt äsja leiti siis ühed meetri pikkused inimese sugulased, keda nimetati(nii palju kui mina aru sain) floorideksBleh(flores)
neil oli arenenud käsitöö, ja mina ristiksin nad enda maailmavaates siis ikka päkapikkudeks, sarnased tunnused on olemas. päkapikud on habemes väiksed olevused tuntud oma käsitöö poolest, ja osad neist olevat sõjakat tüüpi.
floorid jällegi on karvkattega(vist) väiksed olevused, kes on arenenud välja arvatavasti homo erectusest.

ma pakun välja idee, et need floorid on rajanud ka oma kolooniaid põhja poole, kus on neid hakatud nimetama päkapikkudeks, nad on osavad raua töötlejad ja elvad ikka veel kuskil sael ylevalpool siis. see, kas nad arenesid välja homo erectusest või oli seal vahepeal veel keegi, ei ole veel kindel. kuna merel sõitmiseks mõeldud alused loodi alles hiljaaegu.
Vasta
et siiski nemad on meetri pikkused, et ma küll päkapikku ja seda maa-alust päkapikku või seda töötajat ei seostaks selle meetrise sellega otseselt, sest ma kujutan ette, et nad on ikka väga väikesed, sest praegu on ka juu meetriseid kääbuseid/lillibutid, et aga siiski, et nendega kuskil suguluses on veel nendest väiksemad, nagu nendel nende lillibutit ja siis nendel omakorda veel, et kuni üpris väikese tegelaseni välja ning sealt need päkapikud tulidki Laugh - noo mida ma rääkisin, et ma ei seostaks neid , vastupidi vist ikka seostaks Bleh
Vasta
ma ei seostaks neid nende väikeste pervertidega, kes sussi sisse komem veavad.
Vasta
ma ei seostaks neid nende väikeste pervertidega, kes sussi sisse komem veavad.

Miks nad kohe nüüd pe.....did on?
Ma arvan, et keegi ei taha neid sussi sisse kommi viivate mammade papadega seostada, vaid ikka siis kas nende tööstusrajoonis olevate päkapikkudega või siis need haldja poolsematega?

Aga ikkagi olen ma nende elukate seisukohalt segaduses Bleh, et kas need rauakaevajad olid, siis kunagi olemas või tegutsevad nad praegu ka ja kui tegutsevad, siis kus kohas? Need teised haldjad(kaitseinglid ja mis iganes, need siis võiksid küll praegu asutseda, aga et kas need teised rauakaevajad olid kunagi olemas ning nüüd alles ainult müüt/legend nendest järgi või nad kuskil maapõues kaevandavad seda rauda edasi? Või leiab nende säilmed/luud/kondid samamoodi nagu need meetrised kääbused, ma seostaks neid siis just nende tööstuspäkapikkudega...

Irv - Tööstuspäkapikk - mulle hakkas see nimi meeldima Laugh
Vasta
ma arvan, et nad on ikka veel olemas. ma ei näe yhtegi mõjuvat põhjust, miks neid ei peaks olema. ärgem unustagem, et nad on meresid yletanud enne meie tulekut siia maailma. kaasaja inimesi polnud veel yldse olemaski siis, ja pealegi see arenes välja viimasest meie inimliigi sugulasest, kes olevat olnud senini viimane kes välja suri. miskipärast kaldun arvama, et kui neid seal saarel tõesti enam ei ole, siis miks nad ei võinud lahkuda sealt samamoodi nagu tulid sinna?
või siis on ka avastatud, et evolutsioon võib toimuda erinevates paikades sarnaselt.
on teada, et paljud homo erectuse esindajad on surnud põhja pool jääaja pärast. võimalik, et nende evolutsioon hakkas ka väiksemaid välja valima, kes hoiaksid paremini kehasoojust ja saaksid seal elada. jääkarul on paks karvakiht, päkapikkudel on väidetavalt paks habe, võibolla on nad tegelt yle kogu keha karvased, mis oleks loogiline(habemega naised ei saa järglasi, see on yks põhjus selle jaoks. päkapikkudel pidavat aga kõigil olema habemed. isegi naistel ja lastel pidavat karvkate suht kiiresti kasvama).
veel paar asja, nimelt need jäänused leiti viie meetri sügavuselt. tekib küsimus, miks nii sügavalt? kas seal olid mingid käigud või siis oli kaevatud selline suur pirakas auk. igatahes see näitab, et neile kas meeldivad sügavad koopad või siis nad oskavad neid hästi ise teha või siis nad on head kaevajadSmile
väidetavalt elavad yldsegi päkapikud kauem kui inimesed. legendide ja juttude kohaselt. on ka teada tõsiasi, et päikesekiirgus muudab meid vanemaks nii väliselt kui ka füüsiliselt.

[Teadet on muutnud 6-11-2004 postitaja metavo]
Vasta
Kuskil ameerikas on ju palju juhtumeid kus on nähtud pisikesi kuni põlve pikkusi inimesi, enamasti öösel..
On ka imelikke pisiinimese korjuseid leitud.
Vasta
kui on olemas päkapikud miks siis ikkagi on emme see kes sussi sisse komme peab panema?
ja kui nad kunagi olemas olid/on miks siis ei ole keegi neid filminud vms nagu on filmitud ufosid jpt olevusi....:o
aga kui kellegil on pakkuda link või video kus oleks selgelt näha et on päkapikk siis vaataksin hea meelega selle läbiBleh
Vasta
siin teemas on juu 1 väidetav päkapikk ning 1 väidetava päkapiku korjus:o

Siiski ma ei seostaks päkapikke mitte kuidagi kommidega Laugh see on lihtsalt kuskilt rahva suust tulnud kuidagi nii nagu ikka igasugused jutud tulevad, vaid me räägime siin nagu nendest töölistest ja siis haldjatest või midagi sellist ning haldjate juhtumi puhul, et kõik lihtsalt ei näe neid oma silmagagi mingi vanus mängis siin rolli, see tähendab, et veel vähem neid jäädvustada kuskile linti või just vastupidi, äkki just lindi peale nad jäävad aga silmaga ei näe neid lihtsalt? Aga kes filmib tühja kohta, lootuses pärast filmi vaatamisel leida sealt nö päkapikk? Et siis kui need lindile jääksid, siis pigem kogemata. Ma praegu räägin nendest haldja päkapikkudest, tööliste kohta ma ei oska midagi rääkidaBleh see on metavo eriala Laugh
Vasta
http://www.nature.com/news/specials/flor...map11.html

viimane info flooride kohta siisSmile

P.S.
põhjus, miks päkapikke(ehk siis floore nyydsest) pole filmile ega fotoka ette eriti jänud on see, et neid on raskem võltsida, järelikult enamust tõendusmaterjale nende kohta võib õigeks pidada(juhul kui floorid pole seal paberist tehtud vms.)

[Teadet on muutnud 10-11-2004 postitaja metavo]
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Marleena
Kas võib olla,et antud saidil on tegu hoopis päkapiku raipega?

http://www.rense.com/general31/tinyt.htm

Ja kujuta siis ette,et sellised tondid käivad öösiti sinu sussi kallal!:o

[Teadet on muutnud 6-7-2004 postitaja Marleena]
need on pigem väikeste tulnukate mpoodi kes meie maale sisse tungivad..
Vasta
Veel üks Eesti arutelu kõikidest nendest elukatest: http://www.obs.ee/cgi-bin/majordomo/get/...001.990304
Vasta
to hallu:
Väga raskesti jälgitav on see tekst.

Tahaks küsida, mida keegi teeks, kui ta näeks päriselt päkapikku, sellist suure haemega, ümmarguse kiivriga ja kahepoolse sõjakirvegaSmile

Mina ilmselt üritaksin mitte välja teha, kui ta just jooksuga ja karjudes minu poole ei torma
Vasta

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne