Postitused: 11,429
Teemad: 172
Liitus: Apr 2007
Kui palju seal tõtt saab olema näitab aeg. Aga esialgu tundub, et midagi siiski on leitud. Karvad olla juba DNA uurimisele saadetud.
Mis seal siis on ? Kas kostüüm või ehtne hominid näitab lähitulevik. Jääme ootele...
Lingid kahh: LINK 1 ja LINK 2 ja üks pilt kahh
Postitused: 1,162
Teemad: 223
Liitus: Jun 2007
kole näeb välja igatahes.
Mina olen mõelnud jälle, et võib-olla lumeinimesed ongi meie praegu arvatavate esivanemate järglased. Mina küll ei usu, et meie mingist inimahvist arenenud oleme...see oli ikka lihtsalt omaette liik, mis arvati välja surnud olevat, kellest üks aga nüüd seal külmkapis lebab.
Postitused: 3,545
Teemad: 235
Liitus: Dec 2004
No minul nüüd see cryptomundo ei avane üldse (varem korra ikka nägin seda karvandi pilti) - nii kui excubitorise käsi mängus, kohe ka mingi vandenõu platsis!
Postitused: 319
Teemad: 7
Liitus: Jan 2008
Tsitaat:Algselt postitas: Hallucigenia
No minul nüüd see cryptomundo ei avane üldse (varem korra ikka nägin seda karvandi pilti) - nii kui excubitorise käsi mängus, kohe ka mingi vandenõu platsis!
Hmm...huvitav...
Ma ka ennem korraks nägin seda pilti, aga nüüd ei avane enam.
Eriti ilus see elukas välja ei näinud jah.
Mnjahh - tundub, et lugu vist maha võetud. Pilt veel nüüd hommikul avanes ja salvestasin omale igaksjuhuks arvutisse. Aga cryptomundo pealeht on igatahes veel üleval - http://www.cryptomundo.com/
Postitused: 338
Teemad: 9
Liitus: Sep 2006
Lumeinimesed võivad olla neandertaallaste järeltulijad, kes jäid elama külmadele äärealadele.
We now live in a nation where doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the press destroys information, religion destroys morals, and our banks destroy the economy. - Chris Hedges
Postitused: 536
Teemad: 5
Liitus: Mar 2008
Visuaalsel taustal on rohkem pakutud gigantopithecust või tema järeltulijaid. ennekõike seoses kasvu ja - nagu öeldud - välimusega. Tõsi ta on, et ega saa eitada mõne hominiidi või hominiidide eellase säilimist (loe: säilimist+edasiarenemist) isoleeritud aladel.
Ignore: Celtic, Thorondor, Vironshaman.
Postitused: 286
Teemad: 7
Liitus: Jan 2008
Jõuda iseendani - kas mitte selles polegi kõigi maailmas ette võetavate reiside tegelik mõte?
Tsitaat:Algselt postitas: ykskuukiir
Kas seesama?
http://www.elu24.ee/?id=26812&ref=rate
Jah!
Tundub, et seekord ei saa siis vist jälle lumeinimesest asja. Mõnest küljest hea meel teisalt jälle kurb.
Tore oleks omada ikkagi TEADUSLIKKU tõestust, et need elukad ikka olemas on.
http://www.rense.com/general83/gbf.htm
http://www.sciam.com/article.cfm?id=bigf...e-biscardi
Aga nohh - lootus jääb veel Himaalaja lumistele nõlvadele. Oli kuulda, et ka sinna läheb mingi punt neid otsima.
Ideaal variandis näeksin, et sealt tuleks punt yetisi - korraldavad pressikonverentsi, lasevad enanst tipa "proovida" nohh karva näited ja asjad siis saadavad meid pikalt ja kolivad mägedesse tagasi :-)
Tsitaat:Algselt postitas: excubitoris
http://www.sciam.com/article.cfm?id=bigf...e-biscardi
"Meanwhile, Biscardi sent three samples of the carcass to biologist Curtis Nelson at the University of Minnesota for analysis. In an e-mail, Nelson told Biscardi that most of DNA segments taken from two of the samples matched human DNA. One came back as a likely match for an American opossum. Biscardi said this is likely from a stomach sample and that the creature might have eaten an opossum. He did not say why he had sampled from the stomach."
1. Te olete lume-, aga ikkagi inimene!
2. Ei tea, kuda opossum maitseb?
(tänud kursis hoidmast, ex)
Hallu nohh senini on poisid asju valesti teinud. Adekvaatne oleks kutsuda kohale nii teadlased kui press ja lasta neil siis pildistada ja mõõta/uurida kuni oksendamiseni. Alati võib ju enne laste onudel kirjutada kohustuse, et peale avaldamist saavad ka nemad pappi. Aga hetkel tundub asi kuidagi hapu olevat. Aga vaatame - midagi võib ju veel muutuda.
Ma sain su vihjest aru. Lumeinimese DNA on inimese omale niivõrd sarnane, et vahet ei tee. Samuti on teada, et saaklooma DNAd võib veel päris kaua veres ringi ujumas leida. Aga see selleks ...
Teateid lumeinimestest tuleb nagu küllusesarvest: siin BBC klipp Indiast leitud jeti karvade uurimisest.
Aga ... kui meie taevas lendavad sellised veidrad lennumasinad, mille käitumine ja olemus meile arusaamatu, miks ei võiks siis ka meie metsades jalutada sellised loomad ... kes nagu päris "õiged loomad" pole!
Postitused: 7
Teemad: 0
Liitus: Sep 2008
Oletame, et saame teada järsku, et nad on olemas. Mis siis saab edasi? Mis selle läbi muutub? Muutume me paremateks inimesteks? Kahtlen sygavalt. Kaldun arvama, et sellest järgmine etapp olex klapperjaht. Jaht niikaua, kunix igal "jahimehel" on oma trofee. Ma isiklikult ei kahtle absoluutselt nende olemasolus. Julgen väita, et neid elab ka meil Eestis. Ja "loomad" ei ole nad päris kindlasti. Need olendid loevad mõtteid, valdavad telepaatiat ja Põhja-Ameerika indiaanlaste teadmamehed väidavad ( see mu enda isiklkust kogemusest), et need olendid suudavad muuta end nähtamatuks. Kui see on nii siis põhimõtteliselt võivad nad ju yxtaspuha kuidas väljanäha. Nad näitavad end meile sellisena nagu nad paremax peavad lähtudes meist endist. Suur karvane koll ei kutsu kindlasti end lähemalt uurima  Kindlasti on nad Looja looming ja osake loodusest. Olen mõelnud, et nad nagu metsa v looduse kaitsevaimud.
Postitused: 14
Teemad: 1
Liitus: Aug 2006
Meil Eestis pole teadaolevalt lumeinimest nähtud. Kas ei peaks siin ka mingid kliimatingimused asja paika panema.
Postitused: 2,838
Teemad: 101
Liitus: Apr 2004
Tsitaat:Algselt postitas: Ring
Meil Eestis pole teadaolevalt lumeinimest nähtud. Kas ei peaks siin ka mingid kliimatingimused asja paika panema.
On küll!
Tsitaat:Järvamaal Mõnuvere ja Lehtmetsa vahelistes soistes metsades nähti talviti, kui lumi maas, suuri jalajälgi. Läksid liikvele jutud, et tegemist on Lumeinimesega.
...
Kuidas pääseb Lumeinimese majani?
Leida Lepik, Regio Eesti Teede Atlase toimetaja, märgib, et Lumeinimese juurde minemiseks tuleb ujuda üle laia kraavi ja mütata veel mitu maad. Kohalikud aga teavad näidata teist teed: Lehtmetsast tuleb minna umbes 500 meetrit ja keerata siis vasakule metsarajale. Sealt tuleb rohtu kasvanud teed mööda kõndida umbes kilomeeter, kuni otse ees on näha lagendik, kus vanad majalobudikud veel vaevalt püsti seisavad.
Muudetud: 12-9-08 kell 18:08:57 Metavo
Metavo - need olid Voitkad tegelikult
Postitused: 2,838
Teemad: 101
Liitus: Apr 2004
Metavo - need olid Voitkad tegelikult
Selles artiklis ei olnud 
Selliseid "lumeinimesi", kusjuures, on Eestis enamgi ja mõndadaest on ka miskit meediasse pääsenud.
Mäletan ka üht juhtumit, kus üks inimene väitis, et nägi oma silmaga lumeinimest metsas jalutades.
Täpselt ei mäleta ja artiklit ka üles ei leia kahjuks.
Et keegi ei arvaks, et Austraalias neid ei ole ... aga isegi kui ei ole, toovad nad midagi sisse.
Postitused: 28
Teemad: 1
Liitus: Mar 2008
Tsitaat:Algselt postitas: Ronk
kas ainult mulle paistab v on seal samas cryptomundos täpselt sama koll ka ühe kostüümi rendi lehel 
Sealt see paljastus hakkaski ...
Muudetud: 19-9-08 kell 12:41:35 excubitoris
- isegi lumeinimesed. Mis sest, et oligi vaid
kostüüm
nagu ex algpostituses kahtles, aga eBay oksjonil läks müügiks 250 203 USD eest!
See teeb umbes Eesti võlakirjades 2,5 miljonit paberit. Ehk kui arvestada, et selline kostüüm maksab kuskil $2000 siis kasu on mitmekümne kordne.
Postitused: 232
Teemad: 14
Liitus: Nov 2007
ma pole neid näind aga ei usu kah
Postitused: 54
Teemad: 0
Liitus: Jul 2008
Lumeinimeste kohta murdsin kunagi päris kõvasti pead, mina nende olemasolusse usun. Kindlasti ma ei usu, et neid Eestis oleks, kliima ei ole nendejaoks sobiv ja minuteada ei ole neid siin kunagi nähtud/kuuldud.
Müstiline maailm ei jäta kedagi ükskõikseks...
|