Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Inimene ja tema võimete piir
Nii saingi hakkama. See on siis esimene minu algatatud teema :ink:

Tean, et valdav enamus meie seast on kunagi näinud filmi või seriaali supermanist. Ka on meile tuttavad kõiksugu muud üleloomulike võimetega inimesed erinevatest seriaalidest. Tahaksingi teada, mida te arvate, kui kaugele suudab inimene oma võimeid arendada? Kuskohast tuleb piir. Mis on saavutatav ja mis näib utoopiline? Suurim võimalik liikumiskiirus, uneta olek, söögita olek, teiste mõjutamine, füüsiline jõud. Mõni paranormaalne võime ja selle arendamine?
Vasta
Mõttejõuga asjade liigutamist olen isegi näinud. Keegi väitis siin, et suudab pimedas silmad kinni näha. Söögita oleks- kedagi ei tea sellist, kes oleks terve elu ilma söögita, aga Indias elavad igasugused, kes terve elu palvetavad ja nälgivad. Seal need igasugused milk babad ja nana babad. Milk baba on terve elu ainult piima joonud ja mitte midagi muud söönud, nana babast ei räägi, liiga räige.
Päris supermaniks keegi vast ei saa, aga mõni suudab küll mediteerides õhku tõusta.
Vasta
ise olevat ilgelt tugev enese kohta, kui panen silmad kinni, siis näen iseennast, et kuidas ma välja näen 3d-na, vahepeal on endal perioodid, mil ma kolm-neli päeva midagi ei söö ega joo(umbes iga kahe nädala tagant) ja ei tunne ei janu ega nälga, vahel tean ette millal keegi mind kõnetama hakkab ning mis teemal.
enda kohta kõikSmile
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Dinosauruseaegne inimene ja regress. kal 21 10,635 07-03-2014, 21:25
Viimane postitus: excubitoris
  Inimene kui ülielusolend??? kal 60 22,692 14-10-2013, 19:21
Viimane postitus: euroruubel
  Video, kas kass oli eelmises elus inimene? zepac 3 4,883 08-04-2011, 19:27
Viimane postitus: Päikeseinsener
  Uuring: 2030 elab iga teine inimene planeedil veepuuduses djfreeze 2 2,589 17-03-2010, 10:22
Viimane postitus: djfreeze
  Kas inimene on lihtsalt üks väärareng? z3r0 c001 17 8,671 25-03-2007, 22:26
Viimane postitus: pipartyt
  Inimene ja instinktid rha 24 11,563 09-08-2004, 00:32
Viimane postitus: napoleon

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne