•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 4
  • 5
  • 6(current)
  • 7
  • 8
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jää all on asju
Ma olen praegu Zillmeri viimase raamatu mõju all. Too, mis just inglise keelde tõlgiti ja hiljuti amazoni jõudis.
Väga võimas asi.
Selles mõttes, et see lihtsus mõjub lausa hirmuäratavalt. Kunagi oli mu reaktsioon selliste asjade peale vihaga reageerida - et kurat ja põrgu miks nad niimoodi meile valetanud on ja meid koolis niimoodi lollitavad. Hiljem tuli ka mõistmine milleks seda tehakse ja mõistmisega tuli ka andkes andmine. no lihtsalt mõttetu energia raiskamine on vihastada teiste inimeste peale.

On ju vana praktiline soovitus, et "Tule siia maailma kui piraat- võta mida vajad aga ära pane pahaks kui ka teised sinult võtavad".

Olen loobunud emotsioonidest. Nüüd kogun lihtsalt infot, kild haaval ja naudin pildi tekkimist.
Vasta
lahe jah aga mis seos selle piri kaardiga ikkagi oli?
Vasta
Lihtsalt mina olen enda jaoks leidnud külalt veenvaud tõestusi ja põhjendusi, miks neid vanu kaarte saab võtta ju sellistena nagu on, ehk vanad kaardid, mis olid reaalselt kasutusel ja olid tehtud reaalse geograafia järgi reaalses ajahetkes.

Samuti ei teki mul probleemi uue ajaskaalaga, mis seletab ka Antarktika rohelisena olemise.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Thorondor
Tsitaat:Algselt postitas: neoon
naeruväärne artkikke naeruväärses lehes.

fanaatikuid on igal pool ja igas eluvaldkonnas.
Miks nii? Laulupidu on üks naeruväärt asi?

Ei! fanaatilisi teadlaseid ja võrdsuse tagaotsijaid on.
laulupidu on igati norm ja kiiduväärt sündmus
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Ton
Lihtsalt mina olen enda jaoks leidnud külalt veenvaud tõestusi ja põhjendusi, miks neid vanu kaarte saab võtta ju sellistena nagu on, ehk vanad kaardid, mis olid reaalselt kasutusel ja olid tehtud reaalse geograafia järgi reaalses ajahetkes.

Samuti ei teki mul probleemi uue ajaskaalaga, mis seletab ka Antarktika rohelisena olemise.

aga ma oleks väga rõõmus, kui ma näeksin täpsemalt, millele su veendumused tuginevad. see annaks hea võimaluse asja edasi uurida.
Vasta
Paluks lugeda raamatut Allilm Jääaja uppunud kuningriigid Graham Hancock Sinisukk 2005
Vasta
Aijee , loeme kellegi üllitatud raamatut ja kohe on vastus käes , miks see nii juhtus -miks nii on. Hobustel on see eelis ,et neil on silmaklapid peas põhjusega...
Teooria on siiski teooria , olgu ta nii intrigeeriv , kui tahes. Ja mina arvasin , et Dollyt klooniti vaid 1 eksemplar , eksisin..
Pole pahatahtlik , aga kohati on lauslollus siin foorumis õõvastav.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: VironShaman
Paluks lugeda raamatut Allilm Jääaja uppunud kuningriigid Graham Hancock Sinisukk 2005

miks?

kui sa arvad, et tuled lagedale sellise väitega, et "loe mingi kindel raamat läbi," siis eksid. keegi ei hakka lambist kogu raamatut läbi lugema. eriti veel juhul, kui tegu on juba lahatud kirjaniku teise teosega. mul pole alust arvata, et hancock oma mõnes teises raamatus (v.a. sellises, mille pealkiri oleks ehk näiteks "Võtan oma sõnad tagasi") midagi muud räägiks.

seepärast, kui soovid osaleda diskussioonis, tee seda nii, nagu teevad haritud inimesed: otsi välja olulised kohad, tsiteeri neid, näita seoseid ja paralleele jmt.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: breivdalen
Aijee , loeme kellegi üllitatud raamatut ja kohe on vastus käes , miks see nii juhtus -miks nii on. Hobustel on see eelis ,et neil on silmaklapid peas põhjusega...
Teooria on siiski teooria , olgu ta nii intrigeeriv , kui tahes. Ja mina arvasin , et Dollyt klooniti vaid 1 eksemplar , eksisin..

sinul on õigus siis seda lauslollust siin parandada, ära märkida kohti, kus on lauslollus jne.
Vasta

Ja kes määras SINU selleks isikuks kes teab täpselt kus on lollus kus mitte ?

Ka mina leian vahest, et mõni isik ajab suust ikka totaalset pahna välja. Ja mis siis - see on tema õigus. Kuni see asi OTSESELT minu elu ei sega ajagu terviseks. Kui oskan siis üritan tema seisukohti muuta andes inimesele lisa infot.

Kohati on aga minu jaoks õõvastav kuidas laekuvad siia (ja mitte ainult) SINUSUGUSED "tean kõike ja minu seisukoht on kõige õigem" ning ürtiavad kõigile selgeks teha kui lollid nad on. Äkki on asi hoopis vastupidi ning lolluse allikat peaksid peeglist otsima ? (hyes)
Vasta
Ma olin viisakas, selle asemel et lahmida pakkusin üks kena raamat läbi lugeda ja siis edasi vaielda, parem muidugi kui kogu selle tegelase looming oleks läbi loetud.
Lapsepõlve indias veetnud tegelasena on ta edaspidisesse ellu nii mõndagi kaasa saanud, siit ka huvi mineviku vastu, kui mitte muud siis on ta hunniku fakte välja nuukinud ja igaühel mõistus peas, kuidas neid tõlgendada.
Jasonile veel midagi, tegelikult oleks sust hea ja ustav kristlane saanud, see veevaimude kummardaja, aga millegipärast veetles sind rohkem vana testament oma Jahvest tormijumalaga.
Elame õhukeskkonnas ja selle keskkonna teadmised on õhuvaimude käes, saatan ja tema seltskond on selle maailma valitsejad võimu ja väe poole pealt.
Just saatanal kogu piibli seltskonnaga on suurim huvi näha kõigis inimestes labaseid lihatükke ja lootusetust.
Miks sellest räägin, lihtsalt väljaspool piiblit pole saatanat olemas, on küll erinavad vaimud ja vaimukesed, kuid puudub piibli saatan.
Mulle on ta tundmatu isik, kuid kristlaste jaoks see karjane kes nad kirikusse jahvet toitma ajab.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Flash
sinul on õigus siis seda lauslollust siin parandada, ära märkida kohti, kus on lauslollus jne.

aga palun, see on vaid üks näide: http://www.para-web.org/misc.php?action=search

;-)
Vasta
mismõttes otsing??
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: VironShaman
Jasonile veel midagi, tegelikult oleks sust hea ja ustav kristlane saanud, see veevaimude kummardaja, aga millegipärast veetles sind rohkem vana testament oma Jahvest tormijumalaga.
Elame õhukeskkonnas ja selle keskkonna teadmised on õhuvaimude käes, saatan ja tema seltskond on selle maailma valitsejad võimu ja väe poole pealt.
Just saatanal kogu piibli seltskonnaga on suurim huvi näha kõigis inimestes labaseid lihatükke ja lootusetust.
Miks sellest räägin, lihtsalt väljaspool piiblit pole saatanat olemas, on küll erinavad vaimud ja vaimukesed, kuid puudub piibli saatan.
Mulle on ta tundmatu isik, kuid kristlaste jaoks see karjane kes nad kirikusse jahvet toitma ajab.

aga mis see kõik minusse peaks puutuma?

ja veel kord su pakutud raamatust: ole ikka meheks ja esita sealt asjalikke tsitaate, tee kerge retsensioon jne.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Flash
mismõttes otsing??

mitte otsing vaid otsingutulemus :-)

ah, ega sa peagi mu twisited huumorimeelest aru saama...

PS! minu paha! imelikul kombel ei kajasta link otsinguparameetreid aga sinna autori nime lahtrisse tuleb ühe teatava persooni nimi kirjutada.

Muudetud: 3-3-08 kell 17:48:23 Jason
Vasta
Oeh, hakkab pihta...

On tulemas samasugune vaidlus, mis on siin mitukümmend korda olnud, et mitu grammi seeni keegi söönud on ja kes kõige targem on jne. Võiks ometigi mõistuse pähe võtta...siin foorumis siin-seal teemas vaidlemine ei tee kedagi targemaks ning ei lükka kellegi maailmapilti ümber...

VironShaman ütles viisakalt "paluks lugeda". Mis siin mõnel viga on et kuuldes nime Hancock kohe karv turri läheb ning kohe sülitama hakatakse?

Muudetud: 3-3-08 kell 18:51:05 Kazluk
Vasta
sorry, ma ei saa sinna midagi parata, kui üks persoon, selle asemel, et oma elukesega edasi minna ja asjalike argumentidega esineda, juba iidamast-aadamast oma seene- ja kartulijutuga mööda foorumit ringi käib. sellist ühe nüansi kallal nokkimist nimetatakse psühhiaatriast obsessiivseks käitumishäireks.

hancocki peale polegi midagi muud kosta, kui et pole mõtet niisama igaks juhuks lugeda ühe inimese kahte samal teemal kirjutatud raamatut, kui ei suudeta selgitada, mis seal eelmise raamatuga võrreldes erinevat on. ma samuti palusin ilusasti lahkete lugemissoovituste asemel seda kahtlemata imetoredat raamatut tsiteerida ja sealt oluline, käesolevasse teemasse puutuv esile tuua aga... :-s
Vasta
VironShaman on laisk kui porikärbes ja vaidlemise asemel eeldab, et kui loetud info käes, lõpeb mõttetu vaidlus teemal kel pikem, iseendast.
Ega mina pea kellegi asemel kodutööd tegema hakkama ja putru suhu toppima.
Inf iseendast selline, et on modelleeritud mandrite tõus langemine ja veetaseme tõus langemine 26 tuhat aastat tagasi ja sealt kaasajani mingite 5000 aastaste intervallidega ning avastatud, et need liiga täpsed kaardid sarnanevad hämmastavalt veeuputuseelse maailma mandrite rannajoonega.
Milline tsivilisatsioon oli suuteline seda tegema ongi otsingute sisu ja mitte ainult Piri kaardi kohta.
Vasta
info olemasolu ei välista vaidlust sest peale selle omandamist järgneb info tõlgendamise probleem. muidugi, kui see taandada tasandile, et kõik, mida loen, on sulatõsi, pole tõepoolest vaielda vaja.

"on modelleeritud mandrite tõus langemine ja veetaseme tõus langemine 26 tuhat aastat tagasi ja sealt kaasajani mingite 5000 aastaste intervallidega ning avastatud, et need liiga täpsed kaardid sarnanevad hämmastavalt veeuputuseelse maailma mandrite rannajoonega."

kuni ma neid modelleeringuid näinud pole, ei oska kommenteerida aga selle peale võin ma küll mürki võtta, et ükski neist ei kujuta antarktikat asumas mõnisada kilomeetrit rio de janeirost lõunas.
Vasta
Siia koer maetud ongi, miski ei keela neid kaarte sul raamatust vaatamast, jõuame jälle samasse välja palju kisa vähe villa.
Oled mänginud telefoni ringmänu, kus sõna pannakse üksteisele ringiratast kõrva sosistama ja teises otsas tuleb mingi segapudru välja, nii ka lollide kaardikopeerijate saatus, teadmata originaali lugu topiti kõik riburada ühele pildile, loe ja imesta.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: excubitoris

Ja kes määras SINU selleks isikuks kes teab täpselt kus on lollus kus mitte ?

Ka mina leian vahest, et mõni isik ajab suust ikka totaalset pahna välja. Ja mis siis - see on tema õigus. Kuni see asi OTSESELT minu elu ei sega ajagu terviseks. Kui oskan siis üritan tema seisukohti muuta andes inimesele lisa infot.

Kohati on aga minu jaoks õõvastav kuidas laekuvad siia (ja mitte ainult) SINUSUGUSED "tean kõike ja minu seisukoht on kõige õigem" ning ürtiavad kõigile selgeks teha kui lollid nad on. Äkki on asi hoopis vastupidi ning lolluse allikat peaksid peeglist otsima ? (hyes)

Ma ei ole kunagi väitnud ,et olen LAPI TARK , aga ma eeldan ,et mingi analüütiline võime mul on siiski olemas, millega võiks NAGU lauslollust eristada. Kui suudad ikka mu eelnevat teksti mõttega lugeda , siis saad ehk aru ,mida ma IKKAGI ütlesin--teooria ei ole otsese tõe alus , mille järgi oma maailmapilti tõeseks voolida.
mingi hetk lihtsalt lauslollus vihastab ja sry , olen olnud paljudes heades foorumites , kus tõsised tegijad lihtsalt lahkuvad , kuna sitta lisandub kapaga.
Olen leidnud siit foorumist piisavat inffi , mis mind huvitab , aga n-ö jubedalt kulub aega sita sorteerimiseks , häirib ; sealt ka mu viimased tigedamad sõnavõtud.
Accept inimeste ees , kes seda foorumit veavad.
Vasta
No lauslollus on hooajatine. Näiteks koolivaheaegadel ja eriti suve hakul. Siis tuleb seda "nägin tüdrukute wc-s hitleri vaimu" jura ikka pangega.
Vasta
Ja üks suuremaid on Gamburtsevi mäestik keset Antarktika kontinenti - kõrgustelt võrreldav Alpidega, aga täielikult jää alla mattunud. Geoloogid-geofüüsikud on hämmingus - seda ei peaks seal olema, sellised mäeahelikud asuvad harilikult kontinentide servadel.

Dr Robin Bell, Lamont-Doherty Earth Observatory:
See on kui arheoloog avaks hauakambri püramiidis ja leiaks sealt istumas astronaudi*.

Igatahes on nüüd otsustatud asja lähemalt uurida (BBC, LiveScience)

*Eks igaüks püüab oma asja huvitavamaks teha ja küll meie juba teame, kuidas see astronaut võis sinna sattuda! Smile
Vasta
http://www.youtube.com/watch?v=9-f45hc62...re=related
5 osaline film sellest VOSTOKI järvest.
Vasta
Suur tänu dokumentaalist. Väga hea ja huvitav oli. Vostok on väga huvitav teema minu jaoks..Ootan põnevusega, mis sealt lõpuks siis välja tuleb.
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 4
  • 5
  • 6(current)
  • 7
  • 8
  • Järgmine 

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Mis on jää all ? excubitoris 5 4,816 21-02-2016, 12:50
Viimane postitus: Müstik
  Kollektsioon inimese tehtud asju, mis panevad pead kratsima Nazz 21 14,797 03-02-2011, 10:38
Viimane postitus: Sethy

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne