20-12-2021, 14:59
Teeme nii ,et kelle pitserit tänane tekst pitsitas, see elab end välja jutukas.
|
Tartaria
|
|
20-12-2021, 14:59
Teeme nii ,et kelle pitserit tänane tekst pitsitas, see elab end välja jutukas.
(20-12-2021, 13:37 )Maakristall Kirjutas: Ka sellest on SIIN juttu olnud. Et kristlaste ülepitserdatud arhiividest selle kohta materjale napib, pole nagu mõtet imestada. Algatuseks loe sassi. Ta oli teadlane suure algustähega ja tema akadeemilisuses kahelda on nõme. Kuna ta ei saanud magada, siis ta töötas materjalide kallal ööd ja päevad. Neid arhiive ja raamatukogusid, mida ta jõudis läbi töötada on raske ettegi kujutada. MIs puudutab materjali läbi töötamist, siis ta alati ka pani kirja kui mõnes kohas teadmisi ja allikaid nappis. Ta ei teinud allahindlust ja raamatud ses osas on koostatud väga mahukast teabest. Et eestis ja parawebis teda ei sallitud, noh see on teine teema. Hakkan ma jah siia jälle viiteid, allikaid, materjale, linke kokku tassima. Kui ei usu, ära usu, täitsa poogen. Iga üks ikka tähelepanu küll ei saa nii lihtsalt. No ei huvita kellegi arvamus. Võta ( kui julged ) kasvõi lahti raamatukogus sassi tšuudi raamat ja vaata, seal kenast kõik allikad välja toodud. Para rahvas pole kamba peale ka nii palju raamatuid lugenud. Seda postitust oli igatahes minul kaunikesti huvitav lugeda. Kuigi tekst koosneb peaasjas vihjetest, siis on vihjatud just neile asjadele, mis minule huvi on pakkunud ja millest uurinud ja lugenud. Seepärast päris paljud vihjed kõnetasid mind. No ja muidugi Sassi jutt. Kui lugesin Sassi teoseid, mõtlesin alati sama, et ei suuda üks inimene ühe elu jooksul nii palju materjali läbi töötada. Muide sama mõte tabas mind Icket lugedes. Mis puutub Tšingise viru nõidade käest nõu küsimist, siis ka sellest on ju kirjutatud. Ainult, et minu lähimälu on jäänud üsna näruseks ja praegu ei viitsi otsima ka hakata. Igatahes kelle sõjakäik see oli, kas Batu või?, kui käidi mingi mäekoopas vana ugri nõiamoori käet nõu küsimas. Üle Volga mineku kohta?? Kurat, kuidas mälu võib petta. Ja Viro Akka on Kalevalas tuntud tegelane. Igatahes tuleb isegi Meri oma "Hõbevalges" välja sellega, et eestlased olid ümbruskonna teistele rahvaile puutumatud. Seda sümboliseeris seakärss laeva ninas ja üldse seapea oli tunnusmärk. Millest see oli tingitud ja kes selle puutumatuse viimaks hävitas? Ja see, kes asemele tuli, oli järelikult tugevam.
20-12-2021, 17:25
(Seda postitust muudeti viimati: 20-12-2021, 18:38 ja muutjaks oli Maakristall.)
Nuh jingis on ,,isa,, ja ,,batu,, poeg. Seepsee ongi ,et ei jaksa uuesti kellegi jonnimise peale taas hakata materjale välja otsima. Asi ei olenud Malondro infos , okas sai talle sisse muust teemast.
Siit käisid teadmist nõutamas paljud ja väga kaugelt kuna siin oli ,,keskus,,. Sass ei saanud magada ja ta hoidis enda murdumist ja lolliksminemist ära just oma raamatute kirjutamisega öösiti. Mööda ilma käis materjale ümber kirjutamas ikka nooremana ja kirjutas üles ainult ruunides kuna teadmised oleks võõrale silmale ohtlikud. Tal oli teenete eest ligipääs sinna kuhu isegi rabisid ei lastud. Tema võime infot lasta ei olnudki väga inimlik. Pigem ebainimlik. Tšuude vihatakse põhjas siiani. Siin filmis nad on noh ,,muditult,,. https://www.youtube.com/watch?v=kCZajozobwU Võtsin peale vastamist teemavälise maha.
21-12-2021, 10:54
Tsitaat:...miks ükski tartarlane siia oma jurtat ei püstitanud. Kõrval võeti loogu maad ja hõimud... Võtab nüüd kenasti hoogu maha ja teeb endale baastasemel Mongoli impeeriumi vallutuste ja laienemise temaatika selgeks! Võeti ja samas ei võetud ka! Ilmselgelt olid mongolid ülipädevad sõjamehed, riigivalitsejad, poliitikud, intrigandid... Kuid mitte kõik ei läinud alati plaani- ja sihipäraseltpäraselt. Saadi ka peksa ja vahest ikka mehemoodi... Vaatamata kahele katsele jäi vallutamata Jaapan. Korea poolsaarel ei sujunud asjad kohe üldse...jne... Siis sõditi omavahel ja tülitseti võimu pärast. 1237. aastal alustasid mongolid, Batu juhtumisel, vallutusretke Venemaale... Mongolite rüüsteretkest jäid puutumata need vene vürstiriigid, kes ei osalenud Kalka lahingus polovetside ja merkiidide liitlastena, välja arvatud need vürstiriigid, millest tuli sõjaväel läbi minna. Paljud vene linnad maksid mongolitele ja pääsesid vallutamisest. 1242. aasta alguseks olid Batu-khaan ja tema strateeg Subutai tegelikkuses saavutanud oma retke peamise eesmärgi – purustati polovetsid... Mongolite pealetung lääne-põhja (sh. eesti) suunal jäi toppama ca. 80 versta Novgorodist. Põhjused selleks olid täiesti maist laadi. Antud territooriumil ei olnud võimalik edasi liikuda suurte ratsaväeüksustega... Jõevõrgustikud, sood, rabad, ülivõimsad metsamassiivid... Niiet tänu looduslikule eripärale jäi ka eesti vallutamata... Samas süvenes Batu-khaani konflikt järgmise suurkhaani Güyük-khaaniga... Niiet ainuke võimalus oli armeel ots nobedalt ringi pöörata... PS. Viru võlurid, midaiganes muu taoline veiderdajate seltskond ei mänginud siinkohal sündmuste käigus vähimatki rolli! Remargina: Ei vaidle vastu. Muinasaegsed estid olid omal ajal tõesti tuntud, kui tublid röövlid, vägistajad, võõra vara himustajad, orjapidajad... Aga tolle seltskonna vaimseliselt suureks puhumine on vast rohkem tänase eestlase alaväärsuskompleksi väljaelamine...
21-12-2021, 11:17
(Seda postitust muudeti viimati: 21-12-2021, 11:36 ja muutjaks oli Maakristall.)
Cambodia - Remargina:
PS. Viru võlurid, midaiganes muu taoline veiderdajate seltskond ei mänginud siinkohal sündmuste käigus vähimatki rolli! Ei vaidle vastu. Muinasaegsed estid olid omal ajal tõesti tuntud, kui tublid röövlid, vägistajad, võõra vara himustajad, orjapidajad... Aga tolle seltskonna vaimseliselt suureks puhumine on vast rohkem tänase eestlase alaväärsuskompleksi väljaelamine... ......................... Polegi midagi öelda. Ei tahagi. Peavoolu teaduse ja haridusega võidu joosta või njueidziga aju saastada, tulemus ikka sama. Kui on vaja üks maa ja rahvas üle kirjutada, siis pitser pressib nii kaua kuni töö tehtud. Tõmmake siis siit nahh kui ei meeldi ja juured ei sobi. https://www.wikiwand.com/ru/%D0%A7%D1%83%D0%B4%D1%8C Mitte keegi ei saa hakkama tegeliku muinasaja taastamisega kuna otsitakse ametliku võitjate riiulist fakte. Otsige otsige. Varsti saate uue ja õigema. http://ukhtoma.ru/chud0.html Kui ikka kohe hüüumärgiga on vaja rõhutada ,,rolli,, siis sai okas õigesse kohta ja õide sügavalt.
21-12-2021, 11:42
(21-12-2021, 11:17 )Maakristall Kirjutas: Cambodia - Remargina: Ehk lugupeetu täpsustab! Kas "nahh" tuleb tõmmata para-web foorumist või siis hoopistükkis eestimaalt? Ehk mõlemat? PS. Pean alandlikult küll tunnistama, et eestimaalt olen "nahh" tõmmanud juba pikki aastaid tagasi. Loodan südamest, et see info postitajat vaimselises plaanis rahulikkusele kutsub!
21-12-2021, 12:55
(Seda postitust muudeti viimati: 21-12-2021, 13:01 ja muutjaks oli Maakristall.)
(21-12-2021, 11:42 )cambodia Kirjutas:(21-12-2021, 11:17 )Maakristall Kirjutas: Cambodia - Remargina: Ma ei suuda suhelda iniestega ,kelle jaoks on mõistuse loogika ainus ilma vastuvõtu väljund. Teadusinkvisiitoritega pole mõtet end tühjaks jooksutada. Ei hakka ma siin vägisõnadest pajatama. Tee ise järedused, miks vene ja miks just nahh. Sa ju paugutad selle pärast ,et su ego tahab ,,peale,, jääda. Su ,,omanik,, ja pitser sunnivad. Kooliõpiku teadus on sama nagu igasugune ajaloo ümberkirjutamine ,, võitjate ,, poolt. Sind ei häiri põrmugi ,et uusslavinistid on ka khaanid juba ammu üle kirjutanud täiesti valgeteks. Sind ärritasin mina. Mina ju tean ,miks. KUi sul on vaja kõrgel hoida siin ülekirjutatud mongoli-tatari setplaste au, mina sind küll segama ei hakka. Mu oma ( väga väga kauge ) juure ots ulatub sarmaatide hõimuni. Seega mind pole vaja steplaseks ristida. Jäätaandumisega liikusid valdavalt steplased üles. Finnugrid ja erinevad tšuudid k.a. Rääkimatta russidest ja venelastest. Sarmaadid olid põhimõtteliselt turgi paganlikud mägihõimud, kes valisid metsa. Steplased hoidusid mägimetsadest hirmuga eemal. Ja nii ei saanud igasugu ülekirjutajad nii lihtsalt ligi. Aga muidugi jahwä abramiidid kirjutasid teadusesse juba oma. Ja päris hiljuti jäi silma ,et ka uusslavinistid on sarmaatia omaks kirjutanud ja kuulutanud ,,valge veeda õige russina,, sobivaks. Muuseas koos boreaga. Borea aga hukkus oma päikselistroopilisel tipul ( poolused on korduvalt maad nihutanud). Ma jubedalt tahaks teada, kuda need valge valguse iidrussid jää all elasid , et nüüd kõik juured oma slaavi föderatsiooni põhiseadusesse kirja panna. Ma tean ja olen harjunud et teatud inimestega ei saa ega maksa rääkida natuke avaramal tasemel, sest kohe hakkab uhuutamine peale. Mind siit välja süüa on tahtnud palju. Pole vaja, sest siia tirijaid on sama palju ja minu tahtmised siin ei loe. Mina ei häbene oma krantsiverd ja kannan uhkusega kõike. Ja ma tean ,et olen nii tšuud, ugri, finn, russ, sarmaat. Olen üsna tugevalt germaanide hõimudest mõjutatud ja ma olen viru. Läbi ja lõhki. Ei ole suutnud täielikult viru alla neelata ükski võõrisa ega jumal. Ei suudagi. Vaikselt sositstan ,see ei õnnestu kunagi, ei maksa unistadagi. Isegi kui kaob õpikust eesti vabariik, muinashõim ei lahku. Ühesõnaga este ja tšuude pole olemas olnudki kuna ametlikud kroonikad enam daatumeid ei paku. Vahhh va. Võtke rõõmsalt oma tartararaa teema ja hoidke pitser kuum. Arvate ,et sõnapilt valgel on võimsaim vägi?
Vaidluses partneri kuhuiganes kohta saatmine on igatahes väga nõrk argument. Ja Cambodia küll kuskilt otsast ärritunud ei paistnud.
Vana rahu ise. Ei saa ainult teadusega, ja sama vähe saab ainult emotsioonidega.Kuna mongolite edasitungi peatumist olen isegi käsitlenud kuskil muus teemas, ja seal vastas vist Ibb (??) mulle sisuliselt sama, mida siin Cambodia. OK, see tõenäoliselt on osaliselt tõsi Novgorodi ümbruse osas, kuid Eesti - et Eesti alad olid läbimatu soo ja mets 1200ndatel? No lubage kahelda. Vahe-Eesti läbimisega oleks ehk tekkinud probleeme, kuid idapoolse Eesti vallutamine???? Põhja-Eesti lavamaa, sealt Rakvere, Tartu?? Mitte midagi ületamatut. Ise arvan siin mitu tegurit olevat, ja üks on tšuudi nõiad. Võite ennast herneks hirnuda, kuid see võiski umbes nii olla nagu "Maleva" filmis. Halb enne tuli, ja tuli põhjusega. Ma muuseas lapsena aegajalt mõtisklesin, et oleksid ju võinud ristirüütlid ja mongolid kuskil meiekandis kokku saada. Põnev oleks olnud. ______________________________ Aga Tartaariat ka sekka. Kõigepealt kaugemasse minevikku. See väide vajab nüüd kontrollimist, aga kuskilt on jäänud meelde, et Kesk-Aasia põhjaosa ja Kaug-Ida ei olnud viimase jääaja jooksul jäätunud - piiirkond Burjaatia, Mongoolia, sahhade eluala, jakuutide-tunguuside tänane eluala. Seal sai kultuur katkematult areneda. Ja vasemetallurgia seal ka arenenud oli. MIks mitte oma riik? Ja veel üllatavam on see, et sealt piirkonnast on pärit ka vähemalt üks Eestist leitud odaots (oli vist odaots?). Neid esemeid pärit sealtkandist oli tõenäoliselt rohkemgi - allikas "100 Eesti arheoloogilist leidu". Ei leidnud mina aga hetkel kiiruga oma märkmetest seda kohta, et saaksin täpsemalt viidata. Kui keegi tõest tahaks Tartaaria teemaga sügavuti minna, siis tõenäoliselt peaks olema materjali Tiibeti raamatukogudes. Tiibeti keel tuleb ära õppida Lääne-Tiibet oli küllaltki tihedates kontaktides läänepoolsete aladega (Pärsia) ja põhjapoolsete aladega - Türkmenistan, ning need juba omakorda piiriks müütilise Tartaariaga.Ja nüüd uuemast ajast. Vahetult peale oktoobrirevolutsiooni loodi KeskVenemaal soomeugri ja türgitatari keeli kõnelevate hõimude asualal oma riik just nendele hõimudele. See sai kesta aasta-kaks (1920-21???). Lugesin sellest Horisondi soomeugri erinumbrist, aga kahjuks numbrit üles ei märkinud, ka mitte riigi nime. Aga siin ehk suudab keegi mind aidata? Too riik loodi mingi tütgitatari keelt kõneleva rahva eestvedamisel (ei olnud mongolid). Nood olid üldse märgatavalt sõjakamad kui soomeugrilased. Kuid need ugrimugrid, kes elasid vahetus kontaktis türgitatari hõimudega, need õppisid ka ise sõjakamad olema. Toda ugri ja tatari hõimude ühisriiki kardab Venemaa kui tuld. Cambodiale - sõjakad olid ka Skandinaavia mõjusfääris elavad eestlased - Põhja-Eesti ja saared.
21-12-2021, 17:13
(Seda postitust muudeti viimati: 21-12-2021, 17:56 ja muutjaks oli Maakristall.)
(21-12-2021, 16:46 )Mannu Kirjutas: Vaidluses partneri kuhuiganes kohta saatmine on igatahes väga nõrk argument. Ja Cambodia küll kuskilt otsast ärritunud ei paistnud.Saatmisega saab muuta vibrasid. Kõrgelt vaimlevate hõljurite puhul on ainuke võimalus nad ,,madalamaks,, sajatada, nende endi huvides. Madalalt tundlejad saab omakorda Tyr vaimu saata. Kas ma pean igakord kordama oma jubakirjutatut? See aadellik kambrietikettide võltsviisakus, valehäbi ja kahepalgeline postiivse maskiga esinemine on kuri ja vale ning pärineb kristlikust kultuurist. Kõigepaelt võeti kodud, siis relvad, siis hiied, muud pühad paigad, kultuur, keel......ja kõige selle käigus on toimunud raevukas sõna, teadmiste ja väe hävitamie. Viru ,,tarkuse,, tühjaks laskmine. Ei see ei tähneda et peab olema niisama ropu suuga ja lämisema lapmpi oma ego vajadusi. Igal sõnal on oma vägi ja eesmärk, sümbol ja ka vastavus reaalis. Ja siis imestame ,et meie kultuuri ei mäletata ja juured kadunud. POle näe enam muinas aega kuna ära tinistatud ja üle kullatud hõim ISE kannab hoolt vägise teadmise demoniseerimisel, välja juurimisel ja ülepitserdamisel. Oi Mannu palju oled siis valesti aru saanud. NO miks su arust Kaigas, Gabriel, Viilmaa ja paljud muud tegutsejad läksid vägisõnade ja sajatuste teed? Vot see on see neetud piibli programm. Kummarda vaid kõrget, valgust, valget, positiivset, plussi ja lükka saatana suhu kõik sellele vastanduv. Kas sulle on ka maa maandus.e negatiiv-miinus energia võrdne kurja, halva, paha ja tarbetu saastaga, mille peaks hävitama? No väga lihtne on ju pitserit piiksuma saada. Ole vägisõnane ja kohe kutsutakse ,,korrale,,. Ja nii viiakse ka naise altvägi haigele ja tühjale reziimile. Ei tea jah ,misk eesti rahva alumise otsa jamad nii suured on ja ükski paar kokku elada ei märka. Ses osas võtan uusslavinistide ees mütsi maha ,et nad otsivad seoseid, kattuvusi ja ühisosa eri kultuuride lugudest. Ma ise teen seda aga ma ei tee seda ahnusest, vaid et ANDA seda. Mida sügavamale ,,maa sisse,, liikuda, seda iidsemad juured paistavad. Aga nüüd on juba lausa jaht lahti läinud ning pitseriteenrid püüavad isakese võimu pikendada, säilitada ja kasvatada. Püramiidi tipp on ju vaja veelgi kõrgemaks saada ja säravamvalgeks tinistada. Puu aga on juba kukkumas. Kuidas tunda ,,õiget,, ülekirjutajat ära? Nende esimene lajatus algab..........olid primitiivsed paljapersselised koopakollid, kes naisi ja sööki vaid nuiaga sebisid. Nii kirjutatakse nii ugride kohta. Tšuudide, viikingite ja üleüldse kõigi pärishõimalste ja paganlikke rahvaste kohta. Mis puudutab turgihõime, siis tiibet ei aita, sest lugeja peab omama teatud ,,shamabala,, taset. Aga on turgi rahavaste mägipiirkonnad ,kus vanad juured säilinud nagu u. meie juured siberialadel. Muuseas oli Peeter I üks hullemaid juurepõletajaid. Nikulai alla ei jäänud aga õnneks oli ta germaaninaine pagan. Inimkond tervikuna on hetkel hõivatud uue maailma loomisega. Ja ka uue kultuuriloo ning ka uue ,,jutu,,. Sealhulgas ka usuraamatu kokkukeetmisega. Uus ja vägevam peajumal ( ainujumal) hakkab sisaldama eelmiste ,,vägiste,, koondsummat. Nõrgaks imetud, jõuetuks pressitud ja tühjaks pumbatud vaimud raamatusse ei pääse. Kuidas toimub vaimutule hoidmine? Põhimõtteliselt .......mäletades hoiame elus. Võimete tasalülitajad nagu kõik teadusskeptiktest inkvisiitorid on jooksupoisid vanale peajumalale. Eks kadakasakslus tekkis kah nii. Omad ugrid võtsid saksa hoiakud, nimed, eluviisi ja kultuuri omaks. Vahetasid välja. Ja nii muutusid nt. taanlased ja rootslased roomlastestki ilgemateks ususüvendajateks. Ja jätke juba järele. Viiking ei võrdu röövliga. Ta muutus maaharijast selleks peale seda kui roomarahvas ise oli keltidega asjad hulluks ajanud. Kaupmehed ja diplomaadid olid nad küll. Siis kui raskemad kodukandi tööd tehtud, mindi kauplema. Aga orjapidamie, inimohvrid, sõjakas vallutamine jms. toodi kultuurina germaanialadele. Miks mäletasid ameerika hõimud valgeid kui jumalaid? Sest nad käitusid nendena. Tõid teadmiste tule, andsid õpetusi jne. Mida samad hõimud arvama hakkasid kui saabusid kullaihas ristiga vägistajad ja muidu sunnitöölised ladinamaadest? 60 miljonit põlishõimlast ohverdati läbi maarja ja jeesuse jahväle. Ega siberis olukord eriti ole erinenud. Paganaid ja šhamaane ,,raviti,, kõikide vene võimuliikide poolt. Ja arvate ,et meie siin eriliste nurkade hoovuste sees kuidagi teisti oleme dzinni lõugade vahelt läbi käinud. VII KING ??? KOnung -jumala esindaja. Jumalik rahvas. Jah jah gogoli vii venkudel meeldib küll, koledad nõiamoorid ja väljapool ristiringi on kõik kuri. Ja siin pole minul midagi parata kui mõnel sensorid vaid tuttavaid sõnu või vägisõnu registreerivad. Enamus loebki vaid väljarebitud kilde, mida peab just talle isiklikuks söögiks. Neid pole palju, kellele mu jutt ka vajalik ja kasutatav laiemas plaanis. Nii jääbki mõni aunlt oma konnasilmi otsima, pindusid, diagnoose, joobeid jne. Tsitaat:Mis puudutab turgihõime, siis tiibet ei aita, sest lugeja peab omama teatud ,,shamabala,, taset. Aga on turgi rahavaste mägipiirkonnad ,kus vanad juured säilinud nagu u. meie juured siberialadel.Ei, ma julgen pakkuda, et ei ole mingit "šambhala" taset vaja, täitsa tavaline Lääne teadlane võiks leida infot. Pisut avatum teadlane küll jah. Aga mingit erilist taset? - ei. Üldse Tiibet ei ole mingi eriline piirkond, sugugi mitte selline, nagu müstifitseeritult kujutatud läänes Jelena Blavatskajast alates, et Šambhala jms - ei, enamvähem sama mis meilgi muinasajal. Kuid asju näevad nad küll geograafilisest asukohast tingituna hoopis teise nurga alt.
21-12-2021, 21:11
(Seda postitust muudeti viimati: 21-12-2021, 22:01 ja muutjaks oli Maakristall.)
Shambala on teadvusseisund nagu šamaanitranss. Selleks ei pea kuhgi tiibetisse minemagi aga........Kui surnute raamat hakkab sirvija käes ,,elama ja muutuma,,. siis saad ju aru ,et sõnade taha minek eeldab natuke rohkem kui lääne mõistuslase loogika nalüüs. Sama veedadega. Pead olema vedma ,et ,,vedat,,. Miks näeb mõni kailashi tipus kuju aga teine pildistab sealt suva kivikäkki? Miks on teadusele komeet jääkamakamaks aga teatud teadvusseisundis on seal siuke elu ja asustus ,et hoiohh. Kui me hakkame siin üksteise võidu kiskuma teaduse ja ohohhi vahelist kismat, siis selle maailma ühtepõimimist ei tule. Midagi enam ei tule. Mis puudutab Blavatskit, siis uuri ta elulugu läbi nõiapilgu. Hullumeelsus, surmaorg, tume õpetaja ja helge. Ning teiste teenimine ja enda vajaduste kaotamine. Ning isetus ja rahapõlgus ja...... SUND siia ilma tuua teadmiste tuli. Kõik jutustajad ja suured jutud on killud tervikust aga räägivad samas samast inimese loost. Ausõna, ma ei hakka alluma provokatsioonile ning vastama vastanduva vaenlasena. Ma ei hakka tõestama , sest olen alati tagasi punktis, kus pean jälle puust ja punaselt uuesti kandikul samu asju taasesitama. Mis puudutab üldse juuri ja minevikku, siis ,,kohale,, minekule alternatiive pole. Mis point on siit tartarri või muud paika panna mingite kaudkajade pealt. See on sama nagu Xcadi püüe parawebis paukudes onu Billi hävitada. Kui tuleb sund ,et kõik peab olema teaduskorrektne, astun mina jälle välja. Sest on alternatiiv ( sõltumatu) teadus ja on peavoolu oma. Arusaamatu on mulle see raevukas soov omi juuri ära mädandada , põletada ja end maha müüa mingile võõrale. On juba kriitiline mass vaimukaid ,kelle jaoks on kõik põhjaläänelik ja euroopalik ning oma esivanemate pärimus muutunud mingiks saatanaks, kelle eest peab põgenema. Iga selline mõttesõna välgatus kahandab oma maad ja rahvast. Sest ka nende vaimud reageerivad vastavalt. Demoniseerid, pisendad, unustad, mõnitad jne. ,siis selleks nad ka muutuvad. Aga keha ( vorm ) ,kelle elujõud, vägi, kaitse ja immuunsus üldiselt on sellises seisus, muutub vastvõtlikuks nii parasiitidele, kahjuritele ja haigustele. Ning nii voogavadki igast angloameerika, brüsseli, punavene ja kõrbeaabrami ussid asemele. Maa kaitsevõre ja immuunsus on samuti puruks taotud. Meelega ,et see oleks kosmosele avatud nüüd. Hoiad oma vaimud näljas, nad nõrkevad. Unustad kasta ja toita juuri, kuivavad. Kallad oma tumeda põlatud varjudega üle, mädanevad. Kuidas suhtud oma kohta, maasse, loodusesse, rahvasse, esivanematesse jne. see kõik reageerib vastu. Kõik on elus vaim. Te KÕIK püüate siin loksteri ego peksta aga seda siin ei viibi just tihti. Te ei saa aru ,et te ise peksate end, kohavaimu ja muud. Kõik ,,maa,, pakutu lasete linna kloaaki peale seda kui kõht täis mugitud vaagnalt. Ja vastu voolabki linnast loodusesse vaid........ No hea küll, mida te loksteri egole pakute? Mitmele paraka raudtuuma kasutajale ma teie arust siin kirjutan? Mitu neist on võimeline vastu võtma ja edasi andma? Läbi selle linnaväljaku tsirkuse telgi, turuplatsi toodete kasuahnuse ja muu linnaliku? Kas ma olen teie omand ,et võite ülalt võimutsedes kõike teha? Aga praegu on valguse suured võdinad käimas ja ma tõmbun meelsasti vaatleja platvormile. Ja kandiku ulatan vaid siis kui see ka õigesse kohta läheb ja ka edasi antakse. Kui jätkub jätkuvalt see ,mis alati on olnud, siis valin veelgi hoolsamalt, mida üldse siia panna. Raudvara mälu on endiselt kolm päeva ja see ,,aga räägi nüüd mulle ,, ( uuesti ja uuesti) pole muud kui juba väljakujunenud gurmaanluse vorm. Tuttava toidu tellimine. Mida te vastu annate kui edasi anda ei suvatse?
Miks ei olnud põlishõimude kultuuris sellist homondust, perverssusi, vägistamisi ( linna võtmes ) ja muud? Sest polnud veel demoniseerivat kristlust. Vägisõnu kasutati eesmärgiga ja nende läbi, kes omasid võimeid seda teha-väestada. Igaüks ei saanud, ei tohtinudki, sest oleks kurja teinud. Lapsed, rasedad ei tohtinudki. Aga vägisõnad ei olnud ropud, sest selline arusaam puudus. Elati elu ühises kodus. Sünniti, surdi, sünnitati, põeti, sigitati......Vägisõnade peale laps ei kukkunud itsitama, neiud punastama, pereisad rusikaga lauale prõmmina, pereemad pruntis suuga kohvi puristma ja phüüü kilkama. Puudus lodev vaba aeg ja polnud miskit liigset ega tarbetut. Ka sõnade puhul. Nt. iga ruun on korraga täht, kuuldav häälik aga ka sõna ja lause. Oleneb kuidas ja milleks seda kasutada. Ta on sümbol ja kujund kui vahend vaimse poole mateeriaks saamise jaoks. Tal on oma vastav värvigamma, vibratsioon, lainepikkus, sagedus, kiirgus jms. Kogenud silma jaos on ruun kodumaja, on puu, on päike, on kuu, tuuleiil, veelaine jne. Nagu eset saab väestada nii saab ka ruuni elustada, hingestada, muutuma panna, mateeriat nihutama panna..... Praegune alfaviit on keedus ajaloost aga polaarselt ühes otsast ülenuumatud ja teisalt nälga jäetud. Turgi ruunid on põhimõtteliselt vast vanimad ruuniks nimetatud sümbolid dateeritult. Viskan kondi, sass ütles et põhjala sai ruunid meilt ( nii ongi ,sest värav alla ilma ,kust odin nad tõi on ju siin ) noja russidele tembole on nad liikunud koos rurihi e. konung jaaniga. Kes kandis turgi ruuni väe üles põhja? Ajal kui turke endid õgisid aabrami jumalad? Nii nagu khaane nosisid hiina draakonid ja samuti abraham?
21-12-2021, 22:14
(Seda postitust muudeti viimati: 21-12-2021, 23:08 ja muutjaks oli Maakristall.)
Iga reaktsioon siin mu pakutule on nupuvalik toiduliftis. Enamus juhtudel tellija ei võta ise sõnagi siin. Nii on ka vastuväitlemine käivitav toidutellimus. Ja ma tean vaime ja omanikke, kes selle taga seisavad. Ja alati on kuulda sisnat - ,, sa oled vaid minu, anna vaid mulle, heidame ühte........,,. ,,arengu,,maagia on endiselt aktiivne.
Ok. Las olla siis väga valge ja jumalik tartaaria nagu teda lükatakse. Keedusest seda välja ei roogi. Jahm. Uue vaimsuse keskuses on veeda-russi-slaavi-venelastel iga omadus ja side sõna asendatud vägisõnaga. Arvamused? Palju kiidetud vene hing on kõige jubedamalt maailmas läbi imbunud viinast, aidsist, kuritegevusest, narkootikumidest jms. MIKS? Statistika on leitav ka netist. Millist vaimsust siis meid vastu võtma õigupoolest sunnitakse? Isegi japonsid ja jänkid kasutavad vene matti siis kui vaja lajatada. Mat ja mat mjähkisznakiga. Ema ja ,,madal,, vägisõna. Vägisõnad on visatud vaid naise vibrasse. Samas nahui on mehe kõrgusse virutamine. Nii et alateadvuses püütakse elueest tõsta rahvast madalusest välja? Ja jänkide fuck you asshole? Ausalt ka? Kuhu see väestab? Arvestades et kõik agressivsed riistad ja relvad on mehelikud, ülessuunalised huid? Meil tähendab hui võrgunõela. Miks ikkagi võrdub inimkonna vaimsusele jumal isa pojana? Sest ta on munarakumaad ründav sperm-uss. R-uss. On ütlemine ja ka elus korduvalt tõestust leidnud - ,, venelane ei austa sind kui sa pole talle kordagi vastu tatti pand,,. No on ja sellest alates öeldakse alati tere ja topitakse käsi pihku. Ma ei vihka venamaad aga vaimsus..... Kas keegigi suudab nimetada põhjuse, miks peaks lubama selle imelise tartaaria nüüd üle oma viru piiri? Jätame siit kiiresti nato oma huiettidega välja kui me ei taha suurte onude malemängus jälle oma vigu korrata. Leevimaa ja ameerika ei lase iial oma pinnale enda õhutatud sõdu aga ma vaatan delfi pealkirju ja ma tean ,mida kirjutavad ka ukraina, gruusia, valgevene, moldaavia, poola, läti, leedu, soome jne. lehed. Valime ikkagi sapise raevu tee ja tule armastuse ja harmoonia ühtepõimimise asemel? Juba aastaid ma imestan , kas tõesti keegi ei näe siis seda haru kuhu mass nii rõõmsalt maad lükkab?
21-12-2021, 23:30
Oleme veelinnurahvas. Oleme sündinud merre heidetud kotka munast. Kotkas on hilisem sõna. Kull tähistas seda kõrget lindu varem. Soome keeles tähendab kull, teate isegi mida. Seega jälle maha ( maa) visatud kotka seeme e. sperm. Soomes on väga palju estide pärimust paremini säilinud kui meil. Põhjalas on kõrgeima jumala sümboliks kotkas......kellest siiski on kõrgem tuuletallaja pistrik -kull. aPaganluse väeloom on hunt ja karu. Abramiitide kõrbejumala väeloom on lõvi. Oleme staadiumis ,kus paganlus on peatselt üleni maha notitud. Isegi parakas. Et sünniks uus, peab vana hävima. See kes ,,kaotab,, enim ka võidab enim. Paganluse kaotust on raske mõõtagi. Russid püüavad paganlust valada õigeusu kuube. Kiriku uus kuub on njueidz esoteerika. Maski ja rüü vahetus. Kultuur ,kes püüab isa, päikest, taevast, poega, valgust, valget tõsta tähtsamaks (jumalikumaks ) , ei ole enam kultuur vaid religioon. Vana religiooni pikendamispüüe. Liialduste hierarhiline püramiid on ette hukule määratud. Kui maa sees enam pole pimedust, külma, vesist, madalust, maandavat miinusenergiat, siis maast saab uus mars. Kõrbenud elutu tühi väli. Mediteerime maa madaluse kõrget valgust täis?
24-12-2021, 01:08
(Seda postitust muudeti viimati: 24-12-2021, 01:23 ja muutjaks oli cambodia.)
Tsitaat:... kuid Eesti - et Eesti alad olid läbimatu soo ja mets 1200ndatel? No lubage kahelda. Vahe-Eesti läbimisega oleks ehk tekkinud probleeme, kuid idapoolse Eesti vallutamine???? Põhja-Eesti lavamaa, sealt Rakvere, Tartu?? Mitte midagi ületamatut... Täpsustagem, et Eestini Batu vägi välja ei jõudnudki, ennem keerati Novgorodi/Pihkva kandis ots ümber, kuna antud territooriumil ei olnud võimalik, olukorda hinnates, edasi liikuda suurte ratsaväeüksustega... Arvestades asjaolu, et mongolite ratsavägi võis läbida ca. 700 kilomeetrit kahe nädalaga ning et tänapäeval mõõdetakse Tallinna ja Novgorodi vaheliseks kauguseks mööda maanteid 486 kilomeetrit, peame tänama Batu armee probleeme toiduga varustamisel, russide sitket vastupanu, Novgorodi põlislaasi/soid ja ka halva läbitavusega teid ning loomulikult nende lagunemist – rasputitsat, et mongolid tollal Eestini ei jõudnud... Mäletamist mööda oli Pereslavl sealkandis viimane linn, mille Batu vägi alistas... Novgorodi, Pihkva, Polotski vürstiriigid jäid loodealadel justnimelt nendel põhjustel puutumata. Tsitaat:Ma muuseas lapsena aegajalt mõtisklesin, et oleksid ju võinud ristirüütlid ja mongolid kuskil meiekandis kokku saada. Põnev oleks olnud. Aga said ju! Jäälahingus 5. aprillil 1242. Aleksander Jaroslavitši väe koosseisus võtsid lahingust osa ka mongoli ratsaväelased-vibukütid... Erinevatel hinnangutel, kuni 3000 ülikogenud võitlejat. Toodud Aleksander Nevski venna Andrei poolt Suzdalist koos sealse družiinaga. Teise võimalusena osales Nevski Batu-khaani sõjaretkel Ida-Euroopasse ja naasis sealt koos Batult saadud ratsavibuküttide salgaga, kelle toel kehtestas märtsis 1242 oma võimu muuseas ka Pihkva üle... Ilmselt oli just üliosavad mongoli vibukütid need, kes Jäälahingu lõplikult "ära vormistasid". Saksa ordu ja Tartu piiskopkonna vägi, koos eestlastest koosneva malevaga (ugalased), olid mongolite vastu täiesti võimetud midagi ette võtma... Muideks, lahingusse kaasatud eestlased olid esimesed, kes vaenlase eest paanikas punuma pistsid! Niipalju teile tollastest tšuudi- ja viru võluritest!
24-12-2021, 02:17
(Seda postitust muudeti viimati: 24-12-2021, 02:48 ja muutjaks oli Maakristall.)
Kuule pagulane. Kõige nõmedamad eesti asja ajajad on millegipärast mugavus-, lodevus- ja majanduspagulased kusagil piiritaga. Eriti kõvad asjatajad muidugi soomes. Sinu mingi freudilik lapsepõlve kibestumine on nüüd küll argument. Ametlikud õpikud kaenlas. Tean veel üht võõraimetlejat, kel eestlastega kibe solvumine pole veel läbi elatud. Kasva suureks vaimult, mitte torkeid saanud egolt.
Kurat, kes sulle ütles et siit nõu käidi küsimas armeega? Ära aja siukest lapsikut jonni. Ngau öeldud, võitjate ajaloole viitamine näitab inimese rumalust. Võta Sassi tšuudiraamat ja lükka samm sammult tema jutt ka ümber, kasutades kõiki neid allikaid, mis tema läbi töötas. Need siis raamatud ja muud allikad, mis eelnesid sellele ülitõesele internetile. Näed sa ei suutnud leida mtte ühtegi allikat estide või tšuudide ajaloole kuna asi on sinu egos, mitte ajaloos. Sind ei huvitagi see. Tartaariat ei saa sellest mitte kuidagi eraldada. Ja veetase on siin alal on oi kui palju erinenud aegade jooksul. Oleneb milline jääaja jäänuklombike on leidnud sängi merre ja millist jõge kujundades. Hakka sina ka ajama seda möga ,et üle 200 aastaseid puid pole olemas. Muideks on paljud lahingud vene ajaloos kujundatud suurteks bagatõrride sangarlikeks madinateks. Tegelik tõde on see, et andamitega osteti endale elunatukene. Aga sinusugused ei hakka iial lugema- kuulama allikaid, mis tuima pähevõetud soovmõtlemist ohustada võiks. Sass jõudis pihkvas ( viimne tšuudi vaimu elav kants tšudskoje väepesas ) kirja panna tšuudide ruunimaterjali. Et siis oli tal breznevi putitamise eest üsna suured ligipääsu õigused paljudele allikatele, ta ka võib rääkida asjust, millest ajalugu vaikib. Sel ajal oli õigeusk väga sügavalt kgb kanna all. ,, Kahte ajalugu ei saa olla,, - öeldi talle enne estide-tšuudide vaimu hävitamist. Kõik materjalid läksid hävitamisele. Eestis on palju haholle aga hulle, lohhe ja lolle on veel rohkem. ( Rämeda vanasõna ).
24-12-2021, 10:58
(Seda postitust muudeti viimati: 24-12-2021, 10:59 ja muutjaks oli Maakristall.)
Tartaaria isa vaim on kindel ,et ta võib laia kirsaga üle viru piiri marssida. Heakene küll. Ma otsustasin minna kahh tartaaria südamikku oma sõnumiga. Seega kaon siit mõneks ajaks välja ega jõua aktiivselt kandikut täita. Vaatab ,millise sõnumi venemaa tegelik vaim annab. Ma tean juba ette, millise rünnaku ma saan. Olen korra varem proovinud. On aeg hulfhednar üles äratada. Kes tahab , võib väge saata. Paraka raudtuumiku rahvalt muidugi seda loota ei ole. Ja seejuures lähen uuele katsele, esitan koostöö ja ühtepõimise ettepaneku ( unustage poliitika, see on avaram). Kui aga hakkab jälle rünnak.............võlgu ei jää. Eelmisel korral kargas valvur kohe selga ja käitus nagu kõik kombitsalised konksutajad ja ihusse hiilijad. Eks ole nüüd aeg nelja kulli vahel leida säilimispunkt.
Sassi jutust tuleb meelde, et kui ta selle eriloa kätte sai, siis kondas mitmetes Põhja-Vene kloostrites, kus olid säilinud vanad ruunikirjad. No ja siis kohalik asjapulk, kes ruune ei mõistnud, seletas tähtsalt, kuidas eestlased käinud sealkandis pidevalt röövimas ja vastupidi. Sass oli öelnud, et mis plära sa ajad, näe, siin on ju kirjas, et tuli eestlaste saatkond kohaliku võimumehe tütart oma pealikule naiseks kosima, tõid veel igast nassvärki kaasa, et polnud ühti ainult vaenutegevus.
Oli vist pärast Ljonja surma, kui Andropov lasi viimasedki ruuniürikud kõikjalt ära põletada. Mis puutub tsiteerimisse, siis on mulle ka siin foorumis silma jäänud vähemalt kaks inimest, kes muudkui raiuvad ajaloo õpikuid. Kui on ometi küsimus alternatiivajaloos. Täpselt nagu omal ajal kommunismi kriitika puhul viidati Pravda juhtkirjale. Kahtlusaluse versiooni tõestamiseks peaks ikka kasutama muid allikaid, kui sedasama kahtlusalust.
24-12-2021, 11:06
(Seda postitust muudeti viimati: 24-12-2021, 11:16 ja muutjaks oli Maakristall.)
Pitser on omaniku programm ,mille vastu kandja ei saa kuna see on maskeeritud kandja egoks. Ego peab seda ise endaks. Inkvisiitor ju ei saa aru ,miks ta kõike seda teeb. Eks siin ole väe ja võimete tasalülitajaid rohkem kui kaks aga omanik on ühine. Jõudu teile seni leida siiski mingigi kesktee. Vajan seda ja seda pole just palju palutud. Ma lähen muudele kanalitele. Võibolla paariks päevaks, võibolla pikemaks. Oleneb saadud haavadest.
20-01-2022, 13:29
Taara-Tara-Tharapita-Thora-Thorus-Toorumi pojad-Toora lapsed-Troojalased-Thor-Tartaria-Tataria.
20-01-2022, 15:00
Purk purgi pura, türk türgi tü..a
12-08-2022, 13:56
(Seda postitust muudeti viimati: 12-08-2022, 21:25 ja muutjaks oli Maakristall.)
Kandin küsimuse siia lobanurga alat kuna omanik ei taha seal seda mitte näha. -----------------------------------------
Nii nagu omal ajal varastas ja kirjutas omaks juudarahvas kõik kultuurid ning lõi maailma valitseva religiooni, nii ka nüüd vandid püüüavad sama teha, luues velikaja derzaavat. Tartari,slaavi, russi vene mega kõrgjumalikku rassi üleolekut. See pole nüüd siia pandud uhkelt võimutsema kuiet, on reaalne küsimus. KUS kohast ma leiaks selle megaülimusliku vene kultuuri jälgi? Kõik iidsed ja kõrgkultuurilised tsivid on tõusnud ja vajunud ekvaatori ümber. Kus veel on olnud rohkem taplusi ja vallutusi ning ka üksteise kultuuri ja usu sangarite hävitamisi. Siiski pole ükski tsivi kadunud täiesti jäljetult. Mingid pühamud või kivisse raiutud sümbolid-kirjutised säilivad alati. Hiinast indiani. Pärsiast süüriani. Samarkandist kreekani jne. Andid ja alpid on oma kultuure säilitanud aga Uural? Palun aidake leida kasvõi pisike kivi, kus oleks supervene rahva, kultuuri ja ka selle va russislaavi impeeriumi jälgi. Või on teistes keeltes mainitud venemaad üle põhjaeuraasia pärisrahvana? KUsagil peaks olema ju russi bukvitsa kivihelmegi. Et pool euraasiat on iidne venkumaa aga kohe mitte ühtegi jälge? Uputati mudasse. Mäed ka? Parim väide oma õigsuse ümber on ,et teadaoleva ajaloo ( koos arheoloogia kinnitustega ) lõid satanistlikud germaani teadurid, seega puhas vale. Kus need õiged bukvitsas ürikud said? Finnougrid olevat puhas lääne vandenõu aaria valge rassi vastu? Mdaa. Kas hindud ka nõustuvad ,et veedad polegi nende omad? Mongolitelt võeti tatarid, skandinaavidelt odin ja viikinglus. Turkidelt sõnapõhjad. Põhjarahvalt paganlus ja loodusvaated, Indiast võeti veedad. Iraanist aaria päritolu. Sküütidelt ja egiptlastelt võeti kultuur. Borea tehti omaks. Sumerid tõsteti ka kingadest välja. Nüüd käib ,,valge,, kantimine omale. Ja kõik jätkuvalt ,,taeva kõrge puhta valguse päikseisa,, nimel. Justkui oleks mõni kultuur ajaloos muuud kummardanud. LOeb ju vaid vahendav tsaar või kuningas. Tule ja päikse kult püüab ikka veel maske ja kuubesid vahetades hoida trooni. Tee nii et ma eksin. Juhata mind tõeni. Ruunid pärinevad aga siit. Siit nad inimestele lbi virude said. Ja ei maksa neid pöörata võõra omaks ega omade vastu. Hind on liiga suur. Allilmast nad toodud ja alla läheb igaüks, kes neid väärab. OLematu - Tohoh, mis too nüüd oli? Kes too Sind tõeni juhatama peaks? Ja miks Sa selle siia teemasse tõid? Millega ma Su jälle välja vihastasin? Kui ei sobi, on olemas selline pisike blokeerimise nupuke. Kui tahad kaasa rääkida, siis räägi. Et toimub suurvenestamine igas kihis ja see mõjutab otse ka eesti saatust, siis nagu juurikate tagajamine võiks olla ka õigustatud. Et läänele ( päh libereliit ) vastanduv ida konservlus on saanud eestis määravaks, siis seda enam. Kas demoniseerime mõlemat või nopime tõeterasid ja sobitame omasse................ mina ei keera nähtustel medalikülgi. See teema kukkus ammu läbi. Ma püüan aru saada MIKS eestit omad asukad vene tsaarile sisse söödavad. Venelaste arvamusi tean niigi. Gordonil oli hea võrdlus. CCCP-i ihas vanka põeb impeeriumi fantoomjäsemete valu. Et kõik mis Petka ajal vallutati- see on ju osa vene ülimuse identiteedist. No nii jääb järgi ,kas leida jäljed superjääaja alusest valgest tiblast või aru saada, millisele issandale meie maa ja loodusvarasid valitseda antakse. Õigupoolest MIKS ikka veel ei lõppe võõrisanda iharus? Ja ma tõepoolest küsin ka siit konservweebist arvamust, et koostada tervikut. On ainult üks sõna tglt, mis kõike selgitab ,,omandiõigus,,.
28-09-2022, 10:27
Huvitav lugu riikide kujunemisest vallutustest ning juttu veidi Tartaariast ja kus tuleb sõna rus. Kus on tõde või fantaasia?
https://www.youtube.com/watch?v=8THsg9-h...0%9C%D0%90
28-09-2022, 11:01
(Seda postitust muudeti viimati: 28-09-2022, 12:05 ja muutjaks oli Maakristall.)
Ajalugu ja ,,tõde,, kirjutavad võitjad. Nii nagu iisrael kirjutas end araabimaades ,,jumalaks,, nii ka nüüd venemaale kanditavas ,,püha templi,, eeltules. Kõik kokku vallutatu ja varastatu kirjutatakse endale kasulikuks ja ,,vaenlasele,, saatanaks. Kogu see haige ,,jumalik vene .......valge-tartaaria-veeda-aaria-slaavi jne. iba seatakse monopoolsena kõige üle valitsejaks. Tegemist on aga siiski sama talmudi jumala sionismiga, kus õigeusu slaavlus on tankist. Nii nagu kogu maailmas oli ka uusiisareli sünni ajal. Islam oli esmavallutaja selles ,et saaks lahti lasta kristluse tuld ja nii kõik kontinendid läbi siniverlise monarhia alla neelata. Seejuures jääb nähtamatu niiditõmbaja, kes kõige viimasena kohale saabub , alati oma templiga varju. ,,JUmalail,, ei kõlba ju lihtsurelike seas ringi käia. Ja ärge arvake ,et olevikus pole võimalik mitte ainult tulevikku kujundada, ka minevikku annab muuta. Kohe vägagi. Niiet ajaloo võltsimisega saab muuta kultuure juurteni. Mõte loob reaalsust. Selleni jõudsid hiljuti isegi teadlased. Ei ole vaja arvata ,et seda ,,valitsejad,, ei tea ega kasuta. Sealt ka need mudakihi teemad ja justkui kõrgtsivi jäljed. Skeptikule on seda raske tõestada ,et kogu trall hetkle käibki tuleviku mudimise nimel läb mineviku muutmise. Tulevikku loob ju igaüks oma peas aga keegi ei taha seda sügavuti uurida. Minevikust ,,mittekasulikku,, kustutades, on neil ka tulevikus vähem probleeme. Igaüks ,kes saab sellega hakkama suudab luua oma tsivi. Igasugu ,,ärganud,, aga kelgutavad neil, mida ette söödetakse. Raivo sugused on hea näide. Imestada siis ,et vene rahvas hetkel ,,tõepoolest ,, päästab maailma ,,kurja,, küüsist ,et ,,head,, kaitsta. Kasulik idioot võrdub kahurilihaga ka väga elitaarses kihis. Kõigepealt on idee, siis selle ,,elluviijad,, seejärel saab see mateeriaks füüsiliselt. Unista suurelt. Tee ise seda. Muidu ,,müüakse,, sulle ideid, mis piisava toitmise korral muutuvad lausa ,,käegakatsutavaks teaduseks,,. Maailm on haige kiskjate turg, kus iga peibutis võrdub diiliga, lepinguga ja siis kinnitava templiga. Kas orjad oma hinge müües võõrast unelmat või lood oma lapsepõlve unistuste maailma? See on reaalne, vaja vaid oma USK tagasi võtta. MIks sind ei huvita , mis on su hälli all? Miks sind huvitavad kauged ja võõrad püramiidi saladused ja kellegi teise kultuur? Ega juhuslikult ei ole sa saanud ,,normaalseks,, täiskasvanuks, teadustargaks skeptikateistiks, kes rahumeeli laseb end religioonpoliitikast vedada, niiet päevagi ilma ei saa. Kas mitte sina ise ei tapnud koos empaatiaga oma sisemise laspse............... ja nüüd hädaldad, et oled sattunud vanglapärgu hullumajja ülekohutselt? Ja trambid jonnakalt jalgu -,, tõesta mulle faktidega, käegakatsutavate tõenditega,,. Juutuub sind võtku. Kui leidub piisavalt idioote, siis ei imesta kui kohe avastatakse piiteri mudakihist sarkofaag valgete juustega šalomooniga. Ja tal on kaenlas veedarussi kiriillitsas kirikivi. Ja siis natuke veel ja ..................saabub venemaale käpik ,kes hakkab etendama ,,päästjat,,.
28-09-2022, 18:14
(Seda postitust muudeti viimati: 28-09-2022, 18:17 ja muutjaks oli Maakristall.)
Vojopp. Soovidega peab alati ettevaatlik olema. KUnagi ei tea, kust käratab. Sai siin ennegi üleskutsumisi teha ,et leidke mulle näide Hüperborea aegsest ortofaktist, mis oleks vääramatu tõend supervene slaavi kirillitsa kivdest. Ei tuldki piiterist. Hoopis keegi kuskil murjamaal leidis mingi tahvli, kus õigerahva bugvitsas suur ilma tarkus peale olla kantud. Ja muidugi vastas mu taotlusele lollraivo ,kes ainsana suutis sealt venejumala välja lugeda. Kopsin siis suurguru ekspertiisakti ka siia. Pilti ei viitsi lisada, minge ise kaema. Vuttak. Kõik vanad kaardid on aga germaani satanistide koostatud ja seal muidugi lihtsalt ei näidatud ,et hoopis slaavlased olid siin. Ahaaa, need paljapersselised römisevad koopakollid kirikuõpikust olid siis hoopis slaavlased- Tatramungolid . - Alustame selest, et kivil olev tekst ei ole "alfabeedis". Jätkame sellega, et "spetsialist" ei ole päris kindlasti see, kes selle kirje kohta midagi öelda ei suuda. Kolmandaks - tekst on väga lihtsasti "loetav" Inimesele, kes on õppinud Bukvitsat, Velesovitsat, Traage, Ruune-Karuune jne. Ilmselt spetsialist on ainult ülikoolis oma ajusid loputamas käinud ja ikkagi pole spjetzializd, vaid on diletant. Isegi seda viletsat fotot silmitsedes saan ma aru sümbolitest ja ometi mina pole spetsialist, kuid ma olen natukene õppinud neid aineid mida eespool lugesin. Aga peamine põhjus, miks seda kirja "nii raske" lugeda on võib peituda "ajaloos", mis ei tunnista seda, et alles hiljuti olid meie alad hoopis teiste rahvastega kaetud, et mingid "eestlased" sadasid siia alla ilmselt taevast ... kuid ilmselt nihkute millimeetri võrra lähemale tõele, kui hakkate tunnistama, et siinsetel aladel on pikka aega elanud põhja slaavi Hõimud ja siis on teilegi antud tekst üsna kerge pähkel.
Head nuputamist!
29-09-2022, 15:34
Kopin arhiveerimiseks lingi ka siia ja loodan ,et lõpevad ka debiilsed debatid teema ümber , kas tartaaria oli mingi imelie vene valge rassi taevariik. https://www.youtube.com/watch?v=TKdBX4M4...annel=OmTV
|
| Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: |
| 1 külali(st)ne |