Postitused: 29
Teemad: 2
Liitus: Aug 2006
28-09-2006, 13:51
(Seda postitust muudeti viimati: 19-06-2011, 19:56 ja muutjaks oli Cassiopeia.)
Nii ,et siis mis arvate filmist "X-Mehed 2"? Muidu on nagu film ülimalt fantaasia rikkas kuid samas ka huvitav (minu jaoks). Osa asju ei olegi päris fantaasia näiteks esemete liigutame (hyes). Aga "X-Mehed 1" on "X-Mehed 2"'e k6rval lahja

. Aga soovitan vaadata (Homme, Reedel kell 21.00, TV 3). Ma ei hakka kogu lugu ära jutustama ega mdiagi vihjama mis filmis juhtub kuid ütlen ainult seda ,et filmis tuleb juurde päris palju uusi tegelasi nagu näiteks Wolverini "sugulane" (naissoost) ainult rohkemate küünistega

.
Vabandan kirjavigade pärast (Eesti keel mul koolis 3

) !
Muudetud: 2-10-06 kell 16:31:18 Imotep
Postitused: 1,305
Teemad: 24
Liitus: Feb 2006
Ja inka on sul vist üldse puudulik?
mehed - men
mees - man
Juust film, imo!
Postitused: 45
Liitus: Apr 2006
Kolmas osa peaks ka ju varsti kinodesse jõudma,ma arvan,et see on esimesest ja teisest parem

Praegu meeldib mulle 2. osa rohkem,kui esimene.
Heaven’s gates won’t open up for me,with these broken wings I’m fallin’...
Postitused: 45
Liitus: Apr 2006
Tsitaat:Algselt postitas: encore
3. Osa on ammu juba kinolinalt läbi käinud
Ma olen siis ikka küll ajast maha jäänud
Heaven’s gates won’t open up for me,with these broken wings I’m fallin’...
Postitused: 111
Teemad: 0
Liitus: Mar 2005
X-Men'i saaga on üks paras hollywood'ikas. Põhiline rõhk on paljumaksvatel silmailu pakkuvatel erieffektidel.
Stoori ... noh, on olemas küll, kuid suhteliselt mõtetu.
X-Men : The Last Stand (e. kolmas osa ) tuli välja juba selle aasta mais.
Tsitaat:Algselt postitas: encore
PS: Fragger, sa ikka teadsid, et selline soori on sel filmil, mitte, et moraalitud inimesed lõid laboris uue põlkonna ravimi, mis ma kukkus ja tuules levides edasi jõudis, kuni maailm kohtus ... tralllalalalla... (Ma väga loodan, et te ei saanud viimasest osast midagi aru!) ?
Mida sa ajad ?

Stoori on selline : Mutandid (Homo sapiens superior) on inimkonna järgmine evolutsioonilüli. Mõningad lapsed sünnivad unikaalse geneetilise mutatsiooniga (X-Faktor). Tavainimesed on nende suhtes põlgavad, ning vihkavad neid (või on kadedad?). Mõningad tugevamad mutandid usuvad, et hoopis nemad peaks siin planeedil võimul olema. Ning kui on ka "halvad" olemas, peavad ka "head" olemas olema, ehk siis X-mehed. Sealt hakkab igasugune trall pihta...
Muudetud: 29-9-06 kell 20:04:30 fragger
Postitused: 33
Liitus: Sep 2006
kõige huvitavama
võimega oli minuarust naine kes sai kujusid võtta..
engalgi võiks selline "ANNE" olla

¤¤¤Inimene suudab teha kõike,vaja on ainult neid oskuseid õppida,uurida ja arendada¤¤¤
Postitused: 29
Liitus: Aug 2006
Jah se naine kes suutis end teisteks inimesteks muuta ja omandada nende hääle (mutantide suhtes ka võime ainult poole nõrgema).
Aga mulle tundus kõige ägedam too naine kes suutis liigutada inimesi ja kes suutis lugeda inimeste mõteid (vähesel määral). Vot mul võiks sellised võimed olla

. Aga jah natuke mõtete lugemist ma omandan

.
Encore - terav, nagu alati. Lase neil fantaseerida
ps.mõnus offtopic
Muudetud: 2-10-06 kell 17:53:48 fragger
Postitused: 33
Liitus: Sep 2006
Encore ma usun et ka sina oled kunagi fantaseerind

sry ei midagi isiklikku aga lihtsalt....
¤¤¤Inimene suudab teha kõike,vaja on ainult neid oskuseid õppida,uurida ja arendada¤¤¤
Postitused: 92
Teemad: 9
Liitus: Oct 2006
Väike-laste fantaasia ...
Postitused: 288
Liitus: Dec 2007