Küsitlus: Kas sa oled oma unes sõda näinud ?
Kokku 0 häält 0%
* Hääletasite antud valiku poolt. [Näita tulemusi]

Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kas sa oled oma unes sõda näinud ?
Kusjuures ma näen pidevalt mingit sõda või looduskatastroofi unes.. :S
Mina olen ka ennast sõdurina näinud, eriti peale seda kui Quake 3 mängima hakkasin...
Ühes unenäos nägin kuidas üks oma sõdur miini otsa astus ja siis mina olin ainus kes seal taga pool oli ja siis hakkasin teda kuhugi vedama, siis kui kaevikusse jõudsime äratas ema mind üles ja ütles et tee kiirest, kohe pead kooli minema Laugh
Kõige huvitavamad on minu arust on keskaegsed unenäod, neid ma näen ka kõige rohkem Smile
Aga peale filmide vaatamist olen ma unes "filmi sisse" sattunud. Mõnikord on päris huvitav, oleneb ka vaadatud filmist...

Muudetud: 20-5-06 kell 19:37:11 DooM
Mina olen ka "filmi sisse" sattunud Smile Ja kusjuures sellise filmi mida ma veel näinudki pole. Täna just nägin et käis mutantide sõda (X-men3. Nii kahju et seda veel vaatama pole jõudnud.) Tegelikult alguses oli mingi maailmasõda vist. Ja mina olin seal reporter ja küsitlesin neid kelle lähedased küüditati. Siis äkitselt olin ma oma koolimajas ja luurasin sõpradega vaenlaste järgi. Ja siis läks tavaline sõda üle mutantide sõjaks ja kõik olid äkitselt filmitegelased. See oli võimas!
Ufode rünnakuid olen ka hästi palju näinud. Üks oli täpselt nagu "Iseseisvuspäevas". Olen avastanud oma maja tagant tulnukate salajase lennuvälja... :p

Muudetud: 3-6-06 kell 15:13:28 tribalangel
ma olen arvutimängu sisse sattunud.oli teine maailmasõda ja hüppasin lennukist välja langevarjuga maapeale jõudes jäi langevari puukülge kinni siis ma rippusin seal kuni mingi sakslane tuli ja mind sihtis aga õnneks üks tegelane tappis ta ära,siis ma ärkasin.Üks õhtu vaatasin ma mingit doc filmi hannibalist unes olin ma roomlane cannae lahingus kõik oli nagu päriselt,me olime ümber piiratud ja kartaagolased tapsid meid väga palju lõpuks tapeti ka mind,mul lõigati kõht lõhki ja sealt kukkusid soolikad välja.
aga kuidas keegi meile selle mõtte pähe paneb?ufod?kes meid käseb valmistada?
Aga mina nägin unes, kuidas 3. maailmasõda hakkas. :o
Kõik oli minu kooli lähedal, ümbruskond oli veidi kahtlane, aga siiski äratuntav. Järsku tulid igast ilmakaarest mingid lennukid ja algas pommirahe. See "avapauk" põhjustas üle maailma igasugu mässusid ja nii oligi sõda käes.
Üsna utoopiline see unenägu oli, aga siiski sõda. Bleh
just hiljuti nägin kuidas ma ärkasin hommikul üles ja kui aknast välja vaatasin siis läks taevas äkitselt vene lennukitest mustaks. Me pidime mingi laevaga Lätti põgenema aga mina jäin sellest maha sest ma ei suutnud otsustada milliseid asju kaasa pakkida :p
Ma nägin ükskord unes mootorratast :S

Teema lukku.

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Kas läheb sõjaks ? Aerling 202 100,122 07-08-2019, 10:47
Viimane postitus: Mannu
  Testi, kas oled hull! InDemand 62 42,049 25-07-2010, 22:20
Viimane postitus: Celtic
  Millest oled Sina sõltuvuses? DeepHell 19 7,647 29-08-2007, 20:51
Viimane postitus: Thorondor
  Pilt kas või kuidas Ricard 4 4,123 20-12-2006, 11:45
Viimane postitus: Celtic