Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Võsareporteris olnud UFOtalu
Kommenteerite ehk ? Laugh

Sellepärast tavainimene ei usugi.

Jutt käib, siis Võsareporteris olnud UFO talust. Viljandimaal, vist, olevas talus elavad inimesed, kes väidetavalt igapäevaselt näevad UFOsid ja tulnukaid. Ning Võsareporter käis asja kohapeal uurimas. Midagi rohkemat nagu ei olegi rääkida. Ning küsingi, et mis te sellest arvate? Hullud maakad või tõesti tulnukad seal ? Smile

Pean tunnistama, et mingil põhjusel eeldasin, et kõik teavad Võsareporterit ja vaatavad seda. Ning ma vist tõesti postitasin valesti.

[Muudetud: 26-7-2010 MaRtIn]

[Muudetud: 26-7-2010 MaRtIn]

[Muudetud: 27-7-2010 MaRtIn]
Vasta
Kas seda veebis ka kuskilt näha saab?
Vasta
Ei oska öelda. Praegu veel ei saa kindlasti vist. Aga kui keegi laeb netti lähiajal. Laugh
Vasta
Ufo talu video
http://www.reporter.ee/2010/07/27/vosare...ate-trall/
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas MaRtIn

Ning miks ma Laugh ei tohi kasutada ?

Eelnevalt oli sul lihtsalt mingi küsimus ja seal taga naerunägu.. puudus igasugune kirjeldus, millest jutt käib ja samuti ka viited videole.
Ajal kui see algselt eetrisse tuli, siis ma ka tegin vist teema või siis pakkusin video, otsingut viitsin kasutada, siis viitan sellele.
Aga kas keegi tegija viitsik kohale minna ja varitsuse korraldada? "Vabas" jututeemas oli ju keegi valmis vaime jahtima minema.. kas UFO oleks ka sobilik jahitatav?
Ausaltöeldes tunduvad need kohalikud natukene imelikud.. aga kurat seda teab.. võibolla ongi liiga palju aega UFO'de seltsis veetnud..
Jutud käivad helendavatest olluskitest ja astraalkehadest, äkki siis mingid teisest dimensioonist? VironShaman ütleb äkki sõna sekka, mis arvab..

edit: Mäletasin valesti, oli tegu siis teise UFO looga.. kuigi see UFO talu ka silma jäänud telekast juba ammu. Otsingusse "Võsareporter" toob palju para hõngulist (doh Smile) kraami välja..

[Muudetud: 7-27-2010 Savipats]
Vasta
Seda teemat on raske kommenteerida. Pigem mingi segaste pere vaevles igavuses ja tahtis meelt lahutada.
Vasta
Aga äkki on nad ise tulnukad Bleh
Ok Ok.
Aga ma aran et nad lihtsalt tahavad olla lahedad,olla telekas Jne
Vasta
Tànaseks on nad vast kogu talu ümbruse üles kaevanud ja UFOd àra hirmutanud ! :oBlehLaughLaughLaugh
Vasta
Võsa-Pets on juba aastaid otsinud täislolle inimesi üle Eesti, miks peaksid need siin millegi poolest erinema?
Vasta
See oli täielik nalja tegemine seal. Inimeste nägudest näha, et neil kõik korras pole. Väga kummalisi inimesi on ikka olemas. Võibolla nad tõesti janunesid selle lühikese kuulsuse tunde järele.
Vasta

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne