•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 4
  • 5
  • 6(current)
  • 7
  • 8
  • ...
  • 52
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 6Hääli - 5 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
III Reich:i saladused
Suured tänud,ZED Kolmanda Reich,i artikklite eest.Mida arvate hiljuti ilmunud Speeri ja T.Junge memuaaride kohta.
Vasta
Mõlemad raamatud väärivad omal kombel lugemist.
Speeri memuaarid on muidugi huvitavamad. Kõigepealt tuleb tema poolt kirjutatut võtta tänapäeva maailmavalitsusliku võimu ideoloogilises kontekstis.
Albert Speer oli tark ja intelligentne mees, ta jagas väga hästi, terve oma elu vältel, mida võib ja mida ei...Üht-teist on ta suutnud ka ridade vahele talletada.

Proua Traudl Junge teos on kantud kirjandusmaailmas ja just memuaarišhanris väga levinud liikumapanevast ideest.
Nimelt nn. "Viienda Beatles:i" sündroomist.
Kõik kirjutavad, kel on õnnestunud mingil eluetapil veidike selles epohhilaadses "hiilgusesäras" peesitada...autojuhid, pesunaised, aednikud ja koristajad...mis siis ikka, jõudu tööle!
Vasta
20. aprillil 1945 aastal andis gruppenführer Müller välja rangelt salajase käsu erireisiks SS baasist KG 200 Airing/Härching (17 km Linz:ist Doonaul) 26. aprillil 1945 aastal.
Liitlaste kätte sattunud käsudokumendil: "Führeri erireis Barcelonasse" oli nimekiri isikutest kes olid määratud osalema lennuevakuatsioonis.
[Pilt: hitler3.jpg]
Dokumendilt leiame: Hitler, Göbbels, tema naine ja lapsed (maha tõmmatud), Bormann, Müller, SS kindral Fegelein, jalaväekindral Burgdorf, saadik Hewel, obersturmbanführer SS Betz, sturmbanführer SS Dr. Stumpfegger, hauptsturmführer Gross, Eva Braun, köögitüdruk Manziali.
Lisaks 4 inimest Rahvuslikust Julgeolekuteenistusest +3.
Tunnistajate ütluste kohaselt seda nimekirja korrigeeriti olude muutudes mitu korda.

Liitlaste poolt läbiviidud hilisema juurdluse põhjal leidis kinnitust, et päevakäsus loetletud isikutest kadusid jälge jätmata Hitler, Fegelein, Hewel, Betz ja Eva Braun.

Punaarmee poolt Führerpunkri õuel pommiaugust leitud inimjäänusel oli jalas väga paljukordselt nõelutud ja kantud sokid... Vaevalt, et Saksa rahva suur juht selliseid kandis!

Aga, põhimõtteliselt on ju kõik võimalik.
Suur erinevus oli ka leitu ja Hitleri kõrvade kujul.
Juba sel ajal oli teada, et inimese kõrvade kuju, vorm on igal indiviidil erinev, kordumatu. Maailmas pole kahte ühesuguste kõrvadega inimest...

Mida teha leituga?
Stalin andis käsu kehajäänused hävitada, aga siis mõtles ümber ja lasi need koos jääga kasti pakitult saata Moskvasse.

Mülleri eraarhiivist leitud tõendid kinnitavad, et teisiku keha maeti spetsiaalselt lihtsalt leitavaks.
Oleks ju olnud lihtne need kehajäänused piisava koguse lõhkeainega, mida vedeles sõjaolukorras kõikjal, mõnes pommiaugus, kiirelt kõva pauguga laiali pihustada...
Kogu see operatsioon viidi läbi erilise hoolikusega, Müller isiklikult viibis jäänuste õhukese mullakihiga katmise juures.

Hitleri teisik ei osanud midagi kahtlustada.
Talle oli seletatud, et ta peab jätkama oma rolli ka liitlaste meelevalda sattudes.
Tema ülesandeks jääb võita Führerile lisa-aega, varjumaks hoolikalt ettevalmistatud tugikohas...

Kuid SS:il oli selge, sellise "tsirkusega" võidetav ajalimiit ei oleks piisav, lisaks oleks lollitatud liitlased asunud Führerit mitmekordse innuga jälitama.
Teisikule, kes juba valmistus oma suurrolliks lasti ootamatult "Walter PPK" 7, 65 kaliibriga kuul pähe.
Esietendus jäi ära...

Huvitav detail veel.
Alates sellest saladuslikust jalutuskäigust Riigikantselei aias 22. aprillil (need jalutuskäigud olid igapäevased, neile ei pööranud keegi tähelepanu) ja teisiku arvatavast "rollisisenemisest", muutus ka äkitselt Führeri armastatud Blondi.
See loom kes nüüd Riigikantselei aias kammerteenri lõa otsas paar korda päevas asjal käis, kippus oma vanadele sõpradele valvemeeskonnast hambaid näitama...
Lisaks tekitas hämmeldust, et siiani nii suhtlusaltile Hitlerile endale, ei lubanud aga ustav "sisering" läheneda enam ühelgi isikul.
(Jätkub)

Muudetud: 6-5-06 kell 13:46:33 zed
Vasta
Vabanda, zed, kui juhtun Su põnevast esitlusest kuidagi ette hüppama: siit leidin viite hüpoteesile, et Hitler on Antarktika kaudu veelgi kaugemale reisinud.
Vasta
ma olen küll alles 3. lk kuid tekkisid mõned küsimused zed Sinule.

Mulle väga meeldib su jutt, kuid hakkas häirima see et sa kirjutad III reichist väga positiivselt ja muudab või muutis minule isegi sümpaatseks selle kuid tegelikult oli nende saavutuste- üliinimeste ja jugendi loo taga ju piinamised ja muud koledused ? st need inimkatsed jne
põmst hakkaski häirima see et mulle hakkas meeldima kuid tegelikult oli teod enam jaolt kõik vale ju

muidu kust tekst pärineb või sinu teadmised ?

aitäh

Muudetud: 10-5-06 kell 00:45:16 Prez
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Prez
ma olen küll alles 3. lk kuid tekkisid mõned küsimused zed Sinule.
Muidugi ei saa ma zedi eest kosta ... aga oli oodatav, et kunagi sellised küsimused siia kerkivad ja seetõttu olen nende peale ennegi mõelnud. Val viitas olulisele asjale - võitjate vaade. Ajalooga on paraku selline asi, et (a) ta on meile antud "ainueksemplaris" ja (b) informatsioon minevikus toimunu kohta pole täielik - seda nii kõikesööva "ajahamba" kui ka tõendite otsesese varjamise (hävitamise) ja võltsimise tõttu. See eristab tegelikult ajaloo teadusest, kus katsete korratavus ja piisav statistika on esmanõuded - "ajalooteadus" on seega juba iseenesest vastuoluline mõiste. Selline "loks" ajalootunnetuses annabki vabaduse ja võimaluse erinevateks tõlgendusteks, millede hulgast seda "ainuõiget" välja selgitada võib olla põhimõtteliseltki võimatu. Aga inimpsüühikale on selline ambi-(või polü-)valentsus raskesti talutav ja harilikult teeb ta mingi valiku oma elu lihtsustamiseks. Selle valiku aluseks on harilikult "ühiskondlik arvamus" (selle mõjutamine ja kujundamine on omaette teema) aga oluliseks mõjuriks võib ka olla nii- või teistsuguste vaadete esituse kunstiline vorm jpm asjaolud.
"Oma särk" on ihule kõige lähem. Kui kunagi igikestva universumi asemele tuli Suur Pauk, ei põhjustanud see mingeid erilisi ideoloogilisi kollisioone, nagu ei põhjusta ka päris viimasel ajal esile kerkinud tsüklilise universumi teooriad. Evolutsionismi-kreatsionismi vastuolu on juba jõudnud kohtutesse - tõsi küll, esialgu tsiviilprotsessidena. Aga holokausti eitamine on mitmes riigis kriminaalkorras karistatav kuritegu. Maitseid on erinevaid, aga mulle meeldib (väga ja põhimõtteliselt) selline ühiskond, kus mulle endale on jäetud vabadus ja võimalus valida erinevate "tõdede" vahel selle asemel, et olen sunnitud omaks võtma selle "ühe ja õige". Aga selleks peab neil erinevatel "tõdedel" olema võimalus ennast vähemalt ilmutada.
Vasta
Vastuseks tekkinud poleemikale kirjutatud ajaloo ja tegelike sündmuste vahel! Loodan, et lõpuks tõde võidab. Tõde on vintske ja selle keetmiseks on aega vaja. Sellele tõe keetmise katlale pandi järjekordselt hagu alla ka teisipäeval Tõnismäe Aljosha juures. Tänud punaveteranidele!

Kui tõde päevavalgele tuleb, on oht, et hakatakse isegi tänutundega suhtuma sakslaste otsusesse anda Nõukogude Liidule ennetav löök, tänu millele jäid tõenäoliselt loomata sellised toredad vennasvabariigid nagu Saksa NSV ja Prantsuse NSV. NSVL "kangelastegude" kõrval, kelle kontol on kümme korda rohkem inimelusid ja metsikusi kui III Reichil, kahvatuvad tunduvalt Fritsude vägivallatused.
Nimelt on välja ilmunud asitõendid selle kohta, et Stalin kavatses üllatada Saksamaad ja kogu Lääne-Euroopat suurpealetungiga, mille koondnimetuseks oli Groza ja mis pidi algama 6. juulil 1941. Enne seda lõhuti kõik NSVL kaitserajatised ja koondati läänepiirile tohutud rünnaküksused. Plaanis oli hävitada kuni kolmandik Lääne-Euroopa rahvastikust ja sikutada punane vaip üle kogu Euroopa.

Tõendid nimetatud operatsiooni kohta asuvad siin toodud info põhjal Vene peastaabi arhiivis.

Sellest said sakslased haisu ninna ja seetõttu lendas Inglismaale ka Rudolf Hess, et anda inglastele märku, mis tegelikult Euroopat ohustab ja kuhu poole torud tuleb keerata. Aga "õnneks" oli seal vastas suur natsireziimi vihkaja, lugupeetud hr. Winston, kes ennast niisama lihtsalt lollitada ei lasknud.

Eesti keeles võib sellest kõigest lugeda siit.
Vasta
Ehh, veidi jäin hiljaks - lootsin olla 20 000-s vaataja (ehk saab autasu?), aga sain vist 20 001-ks* (eks ma ole siin varem ka ikka käinud). Zedi Opus Magnum.
*ja selle kirja kirjutamise ajal (kuna asju tuli vahele) tuli neid veel 35 tükki juurde!

Muudetud: 23-5-06 kell 14:53:04 Hallucigenia
Vasta
K6igepealt k6igile austatud foorumikaaslastele palav tervitus paikeselisest Rumeeniast Bukarestist!
Tooasjad t6id mind kolmeks kuuks sellele maale.
Kuna tegevus on mul vagagi pingeline siin Bucharestis ja internetiyhendus seal kus see oli meil 15 aastat tagasi, siis paraku ei ole mul v6imalik teemasid meie vahvas foorumis mingi aeg taiendada.
Selle eest vabandan.

Aga pole viga.
Yritan veidi tutvuda siin ka III Reichi liitlase Rumeenia tegevusega WWII ajal (v6tsid nad ju koos Saksamaaga muuhulgas ara N. Venelt Odessa ning Krimmi). V6ibolla onnestub teha visiit ka Transilvaaniasse, kuulsa kohaliku vyrsti VLAD TEPESH:i valdustesse. (Meie tunneme teda rohkem kui Draculat).
Seniks soovin k6igile, lugupeetud foorumlastele teravat pilku ning selget meelt meie keerulise maailma lahtiseletamisel!
Edu!
zed
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: -iff-
Muideks vene TV-st tuli dokumentaalfilm samast loost millesest zed on ülihästi kirjutanud 3 reich anktartikas ja lendavad taldrikud... Zed'i jutt oli isegi põhjalikum, aga sain ka selle dok. filmi videosse Smile
Kindlasti oleks seda endalgi huvitav vaadata, ehk suudad täpsustada filmi pealkirja.
Vasta
Selle saate nimi oli: "3 reich, operatsioon UFO" (tõlgituna vene keelest)
Vasta
Leidsin juhuslikult ühe käesoleva teemaga hästi haakuva pildi. Ilmselt on tegemist ajaga, mil Antarktika jääkilbi alt on hakanud juba üht-teist välja sulama.wink
Vasta
Kõigile kes oodates ZED:i ei taha igavust tunda: Vaadake GOOGLE VIDEO otsingust filme, otsingusse näiteks UFO või Secret ja valikust filmi pikkuseks LONG ning tuleb päris suur hulk dokumentaalfilme, väga huvitavaid! Istun ja vaatan neid juba mitmes nädal.

No Gods, No Masters!
Vasta
Berliinis tähistati Hitleri viimase punkri asukoht. DELFI. CNN (pikem ja põhjalikum). Kas mahavaikimise aeg hakkab ümber saama?
Vasta
Film sakslastest ja III reichist: http://video.google.com/videoplay?docid=...1&q=Hitler
Vasta
Ärge närveerige, ZEDil on momendil Rumeenias väga pingelised ajad.

Teema on atud, otsige teised ka midagi.

Mina isiklikut ei usu, et Plejaadlased toetasid III Reidhi lõpuni.

VRILi põhilised vead ilmnesid 1942; PUNANE LOOZ MÄNGIS nad kosmoloogiliselt üle.

1942 Stalin avas kirikud. Eestist pärit prohvet (nimi ei tule momendil meelde) prohveteeris seepeale kapral Aadule: Stalin avas kirikud, aga mida sina teed! Stalingradi saad sa küll näha, kuid...
Vasta
Väga vastukäivad on arvud! Küsimus siis, et kui palju inimesi hukkus natside rõhumise tagajärjel/ kui palju nõukogude liidu rõhumise tagajärjel?

Miks räägitakse, et Hitler tahtis küüditada inimesi, tegelikult need laevad, mis Eestist Saksamaa poole liikusid, oli ju mõeldud rahva päästmiseks, vähemalt siin Saaremaal.

Pärnu Postimehe artikkel, et Hitler ei teinudki enesetappu:
http://www.parnupostimees.ee/110504/esil...047498.php

Surnud hitler?
http://www.coverups.com/scans/deadhitler.jpeg

Muudetud: 6-7-06 kell 10:39:18 val
Vasta
Ameerika x-planes(x lennukid):
http://en.wikipedia.org/wiki/X-plane

Natside lennukid:
V7 Legend: http://greyfalcon.us/BACKUP.htm
http://greyfalcon.us/The%20Horten%20Ho%20229.htm
Ps. sarnasusileiab

Ning võitjad valivad: http://www.hot.ee/fone/dresden-00.htm
Vasta
Vast ehk see link oleks teemakohasem?

http://www.crystalinks.com/vril.html

http://www.conspiracyarchive.com/NWO/Vril_Society.htm

http://www.sacred-texts.com/atl/vril/index.htm

http://www.magonia.demon.co.uk/abwatch/n...iufo6.html

http://www.onelight.com/vrilland/index.htm

http://www.stevequayle.com/High.Jump/Vri...omeda.html
Vasta
Tänud huvitavate linkide eest! Kasutaks ühte neist
Tsitaat:Algselt postitas: HadziOgloe
http://www.stevequayle.com/High.Jump/Vri...omeda.html
urgitsemaks mõnede väidetavalt III Reichiga seotud dokumentide autentsuse kallal. Viidatud veebilehel on toodud fotokoopiad mõnede "taldriklennukite" (HAUNEBU jt) tehniliste joonistega, nähtav on dateering "7.November 1943". Samadelt joonistelt on loetav: Antrieb (ajam): Thule-Tachyonator.
Mis seal siis ikka ... ainult, et termini tahhüon (ik tachyon) evitas teadaolevalt Gerald Feinberg 1966 aastal, tähistamaks hüpoteetilisi valgusest kiiremini liikuvaid osakesi.
Järeldused? Nagu enamsti ikka, saab neid teha erinevaid:
1. (Vast kõige lihtsam ja loogilisem) Viidatud dokument on hilisemast ajast pärit võltsing.
2. Mingil kombel tutvus GF viidatud dokumendiga ja sealt oma termini võttiski (põgusal tutvusel ei lugenud küll välja, kas "natsidokumentides" nendest tahhüonidest ka pikemalt räägitud on - nt et nad superluminaalsed on vms).
3. Termin "anti" GF-le samast "algallikast", kust sakslasedki ta said.
4. Kombinatsioonid eelnevatest või veel midagi.
Vasta
Tõde on tegelikult kuskil olemas.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: HadziOgloe
Tõde on tegelikult kuskil olemas.

See sobis siia nii ilusti Laugh

Puhun nüüd jälle natuke oma mõtet. Kui ma aasta tagasi selle teema leidsin, teadsin ma natsidest vaid Hitlerit ja juutide ''suve'' laagreid. Igatahes oli negatiivne ettekujutus sellest maast ja ajast. Suuremat põlastust tundsin siiski Venemaa vastu. Kuid olles mõistnud, kui palju sakslased veetsid aega millegi aretamisele, siis jäi suu ammuli. Mul polnud aimugi( nagu 1+1=3) et tegeldi lennumasinatega. Ja siis veel väidetavad Antarktika jääkilbi all paiknevad objektid(''Jää all on asju'').
Ja võrrelda siis tolleagse Venemaaga, kes oli nii hõivatud oma valduste laiendamisega. Kusagil õpikus nimetati suurt osa Venemaast osaks kolmandast maailmast, sest nad lihtsalt ei suuda ega taha arendada end ja riiki. Vabandan siinsete vene rahvusest tegelaste ees, kuid Teie rahvuskkaslased on seal lihtsalt laisad. Võtaks võrdluseks Saksamaa, kes ei põdenud eriti III Riigi languse üle, vaid tegutsesid edasi. Tänu sellele on nende praegune majandus nii kõrgel tasemel nagu ta seda on. Need sakslased, keda ma tean, ei nuta taga natsiaega, sellega on lepitud. Kuid velelased liduvad ikka oma veriste lippudega ringi ja kiidavad oma Nõukogude Liitu.

Lõpp kiskus teemast välja, kuid see teema on minu mõttemaailma täielikult muutnud. Ja see ju ogi foorumi õige mõte- vahetada mõtteid ja jõuda millegi uueni.
Vasta
http://www.touchinghistory.co.uk/Article...0Cross.htm Väike vahepala.
Vasta
Käisin eile auschwitzis, väga imelik oli seal ringi tuiata ja mõelda et aint 60 aastat tagasi käis selline möll seal. Palju infi oli, aga aura oli halb üleval ja suht nukker, sakslased tegid kõikidest pilti ja nende pildid olid seintel, + lapsed veel jne.

palju oli sakslasi seal, huvitav mis tunnetega nemad seal ringi käisid ?

igatahes sakslased ei olnd normaalsed tollal, ükskõik mis nad saavutasid nad tegid valesti !!
Vasta
kahjuks pilte ei saa panna ...

mina käisin siin

Muudetud: 8-8-06 kell 13:26:44 Prez
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 4
  • 5
  • 6(current)
  • 7
  • 8
  • ...
  • 52
  • Järgmine 

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  III Reich Antarktikas zed 74 104,578 15-01-2017, 14:02
Viimane postitus: Müstik
  "Kolmanda REICH`I lahendatud mõistatused" ,Lev Bezõmenski wirxx 4 9,925 01-12-2016, 16:51
Viimane postitus: I'll be back

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
2 külali(st)ne