Anonymous
registreerimata
New Brunswickis(Kanadas) on üks hämmastav küngas.Seal saab autoga vabakäigul mäest üles sõita,kuid mäest alla sõitmiseks on vaja gaasi and.Sellistes kohtades mängib loodus vingerpussi.
Teadus ei oska selle kohta midagi öelda.Raskusjõu kõik omadused ei ole veel tänapäevalgi täielikult selgunud.
Anonymous
registreerimata
olen lugenud kuidas kosmonaudid on kosmosest maale vaadates tähele pannud selliseid asju ookeanidel,kus mõnes kohas on vesi kõrgemal kui ümber ringi,eks need maa-magnet väljad on üks parajalt ära arvamis mäng.
Postitused: 2,838
Teemad: 101
Liitus: Apr 2004
Tsitaat:Algselt postitas: viperdaja
New Brunswickis(Kanadas) on üks hämmastav küngas.Seal saab autoga vabakäigul mäest üles sõita,kuid mäest alla sõitmiseks on vaja gaasi and.Sellistes kohtades mängib loodus vingerpussi.
Teadus ei oska selle kohta midagi öelda.Raskusjõu kõik omadused ei ole veel tänapäevalgi täielikult selgunud.
Ja kus täpsemalt see asub?
Igatahes, kui see vastab tõele, siis sa peaksid sealt üles kõndima horisontaalses asendis, ning seda ajsa ma tahaks näha.
Postitused: 13,070
Teemad: 98
Liitus: Oct 2004
Asub küll Kanadas New Brunswickis Monctoni lähedal too hämmastav Magnetmägi, kus gravitatsioon toimib vastupidises suunas. Samuti on Uiguuris Gansu provintsis anomaalia, kus vesi voolab ülespoole. Ei tea ainult mis pealkirja alla nisukesed anomaaliad panna. Mul on nad ajaanomaaliate all.
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
Postitused: 3,545
Teemad: 235
Liitus: Dec 2004
Tjah ... pigem usuks küll seda, et seal on midagi, mis inimese vertikaalitaju (või nägemismeele) ära petab ... ehkki ka mere tõusu-mõõna vahe olevat sealkandis suurim (15 m):
http://www.eeb.ucla.edu/test/faculty/nez...imetry.htm. Muidugi, sihukesi "ülemäge-veeremise" kohti olevat teisigi (vt
http://fusionanomaly.net/gravity.html, otsi leheküljelt "rolling uphill illusion")
Postitused: 1,559
Teemad: 36
Liitus: Dec 2003
Kes ei joo ega suitseta, sureb tervena.
Postitused: 91
Teemad: 2
Liitus: Mar 2005
Eks ma üritan suvel ka Brunswick jõuda siis
Postitused: 763
Teemad: 38
Liitus: Jun 2005
Sama "vabakäigul mäkketõus" on Kaukasuses Gruusias, Tskhaltubo ja Kutaisi linnade vahel.
Postitused: 3
Teemad: 0
Liitus: Jul 2005
Ka inglismaal on selline koht. See pidi tglt olema hoopis ilusioon,et mäest üles, tglt on ikka langus.
Olen näinud videot kuidas ühed eestlased seda demonstreerisid autoga. Vabakäik sisse,kässar maha ja auto veeres mäest ülesse.
Postitused: 1
Liitus: Jan 2006
^ täiega hea raamat.. olen seda mingi 8 korda läbi lugenud
Postitused: 60
Teemad: 3
Liitus: Dec 2005
Waooo.....
uskumatu...pole ennem kuulnud...
Postitused: 8
Liitus: Feb 2006
Tsitaat:Algselt postitas: MC-PePe
^ täiega hea raamat.. olen seda mingi 8 korda läbi lugenud
Suhteliselt jama,tahaks pikalt lugeda,mitte mingeid kuue realisi jutte.