Postitused: 86
Teemad: 7
Liitus: Feb 2011
07-04-2011, 18:27
(Seda postitust muudeti viimati: 07-04-2011, 18:28 ja muutjaks oli Vaba mees.)
Täna leidsin siit midagi mis väärib kindlasti sügavamat uurimist!
Endal pole aega veel olnud, et sisuga põhjalikumalt tutvuda. Aga teemaks on Roswelli juhtumi dokumendid ning Majestetic 12 ehk Kuninglik kaksteist ja nende dokumenteeritud olemasolek. Nii, et põnevat lugemist peaks olema mõneks ajaks.
Ja kui link ei avane siis panin siia ka selle
http://www.ufo-blogger.com/2011/04/us-uf...veals.html
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
Üks huvitav fail sealt:
http://vault.fbi.gov/hottel_guy/Guy%20Ho...f%201/view
Delfi kah sellest artikli juba teinud: http://www.delfi.ee/news/paevauudised/va...7&l=fplead
Nüüd hakkavad siis pihta vandenõuteooriad, et neid tegelikult ikkagi ei ole olemas...
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
Postitused: 43
Teemad: 15
Liitus: Feb 2010
Vaulti lehel vasakus nurgas ka huvitav jutt egiptuse püramiididest ja seostest tulnukatega nenede ehitamisel.
MAAILMA EHITAJATE PETTUS!
Postitused: 11,429
Teemad: 172
Liitus: Apr 2007
Postitused: 1,473
Teemad: 21
Liitus: Sep 2009
TV3 uudised ka libisesid täna teemast üle ja andsid Volkele ka sõna.
Tunda on, et uudiseid sealt "seifist" jätkuvad tilkumist veel kaua - lisan veel ühe uudise:
UFOd plahvatavad ja maanduvad - 'Exploding UFOs and alien landings' in secret FBI files - Telegraph
Postitused: 104
Teemad: 2
Liitus: Dec 2008
Postitused: 118
Teemad: 3
Liitus: Dec 2010
12-04-2011, 18:14
(Seda postitust muudeti viimati: 12-04-2011, 18:39 ja muutjaks oli Acme.)
Eile sai ka FBI lehelt materjali allalaadida ja sai kuskil kokku 150MB kanti noh lehti on ikka palju.
Mis ma selles arvan, siis minu jaoks pole siin midagi uut ja asi on mulle teada. Sellemõttes, et siin ei sa väita, et tulnukad ei ole külas käinud.
Arvan samamoodi, et mulle siin midagi suurt oodata ei ole. Pigem võiks sõna võtta see orgnatsioon, kes otsib maavälist elu ja siia maani pole väidetavalt leidnud, mis on minu arvates puhas jama! Neil on suud kinni pandud.
FBI samm on hea edasi minek. Muidugi ei jää üle ka USA avaldada täielikult oma UFO arhiiv. Maailmas astutakse samme ja samme. Esmalt avalikustame üksik asju, teeme dokfilme rohkem, räägime aktuaalselt ja muutub juba igapäevaseks ning siis vast tiritakse humanoid ehk tulnukas ka teleekraani. Kõige lõppu võiks näidata USA presidendi kätt surumas tulnukaga jah kui seda näidatakse, mul tekkiks küsimus mis nüüd saab? Tean, et USA müüs ammu meid tulnukatele, kas nüüd tahavad ka tulnukad pärast seda ka suuremat võimu, sest enam pole paanikat inimeste seas.
Seniks kuni on paanika ja maailm valmis ei ole ei näidata midagi enamat ehk elusat tulnukat.
Inimkonnal läheb palju, palju aega selleks.
Fakt on ka see, et FBI mitte niisama ei avalikusta vaid need pärinevad umb 1950 aastast ja sellega salajased dokumendid salastakse ka kuskil 60 aastaks nii, et selle aeg hakkab täis saama.
Tundub, et varsti siisi saame tõe teada. Aga iseasi on see mis me sellega peale hakkame. Juba 90 algul oli juttu, et inimene pole info harjund ning on vaja inimteadvust vaikselt harjutama hakata vastu võtma seda infot. Kui esimesed juhtumid olid juba 50ndatel siis on ju avalikkus 60 aastat reaalsusest maas. Või siis on keegi meist teadlikum asjast 60ne aasta jagu. Tuleb meelde kohe online raamat BLUE BOOK, mille kuskilt siit foorumist saadud lingist alla tõmbasin. Kas tõesti saame varsti teleka purgis rohelist mehikest näha.
Ma loodan ka, et inimkond jõuab nii kaugele, et ma näen ka selle olendi purgis ära.
Samas võik öelda, et miks seda juba ei tehta? Sellele oleks kohe vastu väiteid, et võlts, sest see ei mõjuta ega vapusta, aga...
Tesisest küljest on inimesi kellele see info oleks katastroof.
Kannatama ja ootama peab.
Mulle on asi juba selge ja fakt on, et tulnukad oma masinatega ehk UFO on olemas ja seda fakti ei sa ümber lükkata!
Kuid tulla teema juurde, siis ma arvan, et FBI ei ole ka kõike avalikustanud ja on asju, mida näeme 10, 30, 50 aasta pärast.
Postitused: 338
Teemad: 9
Liitus: Sep 2006
Ükski paber ei saa kinnitada midagi. Lendava taldriku ja tulnukate uskumiseks peab neid reaalselt näitama.
Eks neid võltsdokumente ole ennegi lekitatud, et ufolooge lolliks teha. FBI dokumendid nüüd küll häkitavas võrgus ei asu.
Postitused: 51
Teemad: 5
Liitus: Mar 2011
No minumeelest seda küll väga tõsiselt ei tasukus võtta sest kes kontrollib kontrollijaid.. pms võivad nad seal midaiganes kirjutada
Postitused: 13,070
Teemad: 98
Liitus: Oct 2004
13-04-2011, 10:17
(Seda postitust muudeti viimati: 12-02-2012, 14:41 ja muutjaks oli Müstik.)
Siit saab hulgaliselt neid FBI UFO-dokumente alla laadida:
http://vault.fbi.gov/unexplained-phenomenon
Vanemad UFO dokid, mis juba ammu internetist loetavad:
http://vault.fbi.gov/UFO
Paljud neist aga sedavõrd ära mõkerdatud ja mäkerdatud. Täpselt nagu raamatus Bruce Maccabee "UFO ja FBI salasidemed", mis ilmus a. 2002 Matti Piirimaa tõlkes.
Aga see Egiptuse uudis eespool väärib küll tähelepanu!
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
Postitused: 5
Teemad: 0
Liitus: Apr 2011
Lugesin ka seda FBI avalikustamist. Ei oska seisukohta võtta. Uskumise ja mitteuskumisega kord on juba nii. Samamoodi pole võimalik tõestada VIHA, ARMASTUST, HIRMU jne. Olen seisukohal, et teatud asjade nägemiseks, tundmiseks ... muul viisil tajumiseks on siiski vaja veidi enamat kui meile koolis õpetatud 6 meelt. Keegi ei vaidle vastu et ta pole tundnud viha, hirmu aga selle tõestamine teisele on äärmiselt raske, et mitte öelda võimatu.
Olen ise näinud mitmel korral UFO-t erinevate kujunditena. Vähemalt ühel korral nägid seda koos minuga rõhuv enamus kaasreisijatest kes samas bussis sõitsid aga leidus siiski ka neid kes seda ei näinud. Ma ei saa oma silmaga nähtu kohta öelda et ma seda ei näinud, küll saavad aga mitte nägijad väita, et seda polnud olemas. Usutavasti samuti tuleb võtta kõike maavälist (aga muidugi osaliselt ka maist) samuti.
P.S. Neeger ka ei uskunud kui talle öeldi et kuskil on veepiisku koos sama palju kui kõrbes liivateri. Ookeanid sellest mitteuskumisest olematuks veel ei muutu!
Postitused: 1,875
Teemad: 122
Liitus: Jul 2005
Suur osa ufo-vaatlusi võib tõesti paigutada üksikindiviidi hallutsinatsiooni-reaalsuse piirimaile. Olen samuti veendunud, et selle nägemiseks peab "õige inimene" olema.
Kuid erinevad avalikustatud arhiivid räägivad ka palju käegakatsutavamatest ja rohkemate tunnistajatega juhtumitest.
(13-04-2011, 14:08 )Tom Kirjutas: Suur osa ufo-vaatlusi võib tõesti paigutada üksikindiviidi hallutsinatsiooni-reaalsuse piirimaile. Olen samuti veendunud, et selle nägemiseks peab "õige inimene" olema.
Kuid erinevad avalikustatud arhiivid räägivad ka palju käegakatsutavamatest ja rohkemate tunnistajatega juhtumitest.
Ise kui metsas kuskil järve ääres telkimas käind siiis olen mõelnud, et võiks midagi näha. Aga kui hetk käes oleks ning mingid olendid maanduks ning kaasa kutsuks, siis laseks kindlalt püksid täis. Ja siis seleta pärast, et tõsine hallukas oli, kohe nii reaalne, et pükisd täis...
Eks ta nii ole. Ma ise ausatl ei tahaks kontakti astuda, kuna tegemist on kõrgema intellektiga. Siin kohal ma ei ole valmis kontaktiks niiviisi, sest ei tea kas jagavad infot või viivad kaasa, kuid nendele tuleb alluda ja nagu aru saanud ei tohi sõnagi lausuda, sest kaob usaldus tulnukal sinu vastu ehk jääb vast neile selline mulje, et kuidas julgeb mingi alaarenenud olend nagu inimene õigust esimesena rääkida. Näide oli see. Usun, et kui kontakt suhtlemisel toimub siis mõtte jõul vaimselt saad midagi aru ja vaimselt vastad noh jah...
Muidugi nõustun sellega, et UFO arhiivides on ka hallukaid kindlasti.
Pigem paremad on ehtsad fotod või video materjalid, mis on selged ja UFO tunnustega.
Postitused: 286
Liitus: Jan 2008
(13-04-2011, 19:02 )Acme Kirjutas: ..... kuid nendele tuleb alluda ja nagu aru saanud ei tohi sõnagi lausuda, sest kaob usaldus tulnukal sinu vastu ehk jääb vast neile selline mulje, et kuidas julgeb mingi alaarenenud olend nagu inimene õigust esimesena rääkida.
Miks sa arvad, et nendele TULEB alluda? Ehk ongi enamuse nende röövitute äraviimine ja katsed nende ihude kallal just selle tulemus, et nad ka arvasid, et tuleb alluda. Kuhu jääb meie vaba tahe?
Kui nad suhtlevad telepaatilisel teel, siis samamoodi (mõtte tasemel) saab neile ka vastata, et ma EI TAHA. Seda muidugi juhul, kui sel hetkel meil on oma mõtlemine veel alles.
Ähh, ära väsitab see kõigele allumine ja kõigi sõna kuulamine ja kõigi pilli järgi tantsimine. Aeg oleks silmad lahti teha ja teadvustada endale, et just mina olen isiksus ja just mina saan midagi muuta. Kasvõi natukene. Kui kõik nii mõtleksid, siis ehk pikapeale midagi muutuks ka.
Alaarenenud olend... Mhmm...
Jõuda iseendani - kas mitte selles polegi kõigi maailmas ette võetavate reiside tegelik mõte?
Postitused: 160
kui nüüd teatakse et tulnukad ongi päriselt olemas ja tulnukad kaa nyyd teavad et nad ennast peitma ei pea, miks nad siis välja mängima ei tule :p
Postitused: 1,671
Teemad: 57
Liitus: Sep 2007
Aga kust Sa tead, et nad teavad, et me teame?
Postitused: 3,023
Teemad: 45
Liitus: Jul 2010
Ärgem nüüd seda nii suureks ka puhu,
see pole ju mingi tõestus!?
Postitused: 659
Teemad: 9
Liitus: Oct 2008
Lühitudvustuse järgi peaks siia sobima.
http://www.moova.ru/news/sekretnye_fajly...02-14-9478
Ise pole jõudnud veel alla tirida.
Postitused: 160
kuidas ta siis tõestus pole kui FBI kes koguaeg on öelnud et tulnukaid pole olemas, nyyd ütlevad et valetasid va näitavadgi ametlikke dokumente kus on kirjas et on olemas ????? niiet ikka tõestus olemas et nad olemas on
(14-04-2011, 09:43 )NelliN2 Kirjutas: Lühitudvustuse järgi peaks siia sobima.
http://www.moova.ru/news/sekretnye_fajly...02-14-9478
Ise pole jõudnud veel alla tirida.
Räägib kliima muutusest HARPi abil. Vähemalt alguses. 
Online-is saab vaadata seda SIIN.
Selgub, et lisaks sellele mis välja tuli on FBI aga ka tuhandeid lehekülgi materjale hävitanud:
FBI destroyed thousands of UFO reports, 1949 memo reveals | World news | The Guardian
|