Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TV: Supernatural
olen hetkel kõiki osi näinud ja. tundub üpris huvitav kuna endale pakuvad üldse need elukad huvi nii et jh põnev. telekase võiks tõesti tulla 2.hooaeg sest praegust pole peale invasion öösel midagi vaadata,ja seegi aint 1 kord nädalas
Vasta
väga hea on küll jah,aga nüüd lõppes 4 hooaeg ja peab jälle ootama kaua kaua Bleh.Võiks supernaturali kanal2 edasi näidata(i)
Vasta
kõik osad siiani nähtud super seriaal lihtsalt ühtegi halba sõna ei oska öelda.
Vasta
Kes eelistavad online'is vaatamist, siis päris mugav lehekülg on ka siin.

Ise olen teise hooajaga poole peal, lihtsalt ei olnud ajuti absoluutselt aega vaadata. Minu jaoks teeb sarja vaadatavaks just see, et kõikvõimalikud kurjamid, kellega rinda pistetakse, baseeruvad sageli erinevatel müütidel / legendidel ning neist jagu saamiseks kasutatakse siis vastavalt iidseid rituaale või teisi samalaadseid võimalusi - tõsiasi, mis ei muuda midagi küll kuigivõrd realistlikumaks, ent on minu jaoks isiklikult siiski paremini vastuvõetavam materjal kui näiteks Salatoimikud. Meeldib ka see, et igal osal on üldjuhul ikka mingisugune mõistlik lõpp ning kui ka sarja telerist vaadates paar osa nägemata jääks, ei peaks hakkama mõistatama, et oot-oot, mis nüüd siis vahepeal juhtunud on.

Maksimumpunktid ka muheda huumori (a'la peategelane kargab kallale noormehele, kes iidse riruaali abil oma armastatud tütarlapse surnuist üles äratas - "dude, your girlfriend has really passed the expiration date!" jms) ja suurepärase näitlejatöö eest.
Vasta
Neil on juba 5 hooaeg ja kes tahab omale allalaadid ja vaadata annan teile lingid kust saab http://lere8.livejournal.com/50691.html siit saab ainult allalaadid faile ja siis vaatata.
http://dark-princess17.livejournal.com/8...tml#cutid1 siit saab allalaadid ja vaatata samal saidil ka videosid. Need saidid on inglise keeles loodan et ei tekki probleeme arusaamisega.
Head vaatamist.

[Muudetud: 24/pp/amamamam marko1995]
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas tymuxas
Ise olen vaadanud 1 osa ainult, ei mäleta küll mitmendat, kuid minu jaoks pole eriti sügavat tunnet jätnud.
Võibolla oli jura osa lihtsaltSmile !

Tegelikult mul oli alguses sama, aga kui ma algusest peale hakkasin vaatama, läks ikka nii huvitavaks, et oioi. Laugh

Lemmik seriaal
Vasta
Huvitava seebika teema nii äkki katki jäänud. Ise olen otsapidi üheksanda hooaja juures ning ei saa jätkuvalt öelda, et jamaks või igavamaks muutunud.
Vasta

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne