Postitused: 2,753
Teemad: 16
Liitus: Apr 2011
Ega ma teemat poleks teinudki, aga eila öösi kella 4 paiku kotile kobides - hakkas paremas kõrvas vilistama kuidagi huvitavalt - ei käinud mitte tavapärane vile ja pinin vaid siuke meloodilisem värk nagu linnu siristamine. Vasak kõrv vilistas vanamoodi edasi, parem kõrv "siristas".

Niikaua kui silm kinni vajus.Nii et poolt tundi vähemalt. Välised faktorid võib vabalt välja jätta - esiteks sellist sirinat pole varem olnud(välised faktorid - oleks varemgi kuulda)
Teiseks, hommikul kell neli on kõik vait nagu kuldid rukkis.
"Tulnukinimene" vist oli see, kes seda teemat kuskil lühidalt kommenteeris....
Postitused: 240
Teemad: 1
Liitus: Apr 2011
Oled sa viitsinud järgi tsekata mis nooti sulle lastakse?
Postitused: 3,609
Teemad: 58
Liitus: Sep 2007
(27-04-2012, 16:51 )euroruubel Kirjutas: Välised faktorid võib vabalt välja jätta - esiteks sellist sirinat pole varem olnud(välised faktorid - oleks varemgi kuulda)
Miks vabalt välja võib jätta? Sest varem pole olnud?
Aga alati võib ju esimene kord olla...
Tinnitus
"Mida saab väita ilma tõenditeta, saab ka ilma tõenditeta kõrvale heita"
- Christopher Hitchens
Postitused: 1,743
Teemad: 16
Liitus: Sep 2007
Vererõhk on kõrge.....siis teeb ka sedasi või mõned ajuveresooned on umbes.......,
Postitused: 1,518
Teemad: 18
Liitus: Oct 2010
Aga mina avastasin eile huvitava fenomeni . Käisime pealelõunal mehega õhtul maal . Olen olnud tubli viis aastat selle vilistamisega hädas.
Sai ringi seal jalutatud ja ma äkki avastasin, et kahtlaselt vaikne on kõrvus .
See imeline vaikus kadus nii kui linna poole sai tagasi tulema hakatud.
Same sh--t different day !
Postitused: 32
Teemad: 0
Liitus: Dec 2012
Postitused: 20
Teemad: 2
Liitus: Jun 2013
12-08-2013, 10:59
(Seda postitust muudeti viimati: 12-08-2013, 10:59 ja muutjaks oli Remos.)
Ma lugesin kunagi tulnukate röövide kohta, kus mainiti, et mõned ohvrid on pannud tähele samuti kõrvus vilinat enne röövimisi. Selles kirjatükis spekuleeriti, et tegemist on mingi peas oleva kontrollkiibi aktiveerimise kõrvalmõjuga. Tõin teabe kõrvavilina seose tõttu välja.
Postitused: 491
Liitus: Jan 2012
Aga äkki keegi sealt ülevalt lükkas juhtme kuklasse. Et aitab küll programmeerime ümber.
Postitused: 292
Liitus: May 2013
Kõrvus
vilistab ruubel ja siristab edelatuul
Postitused: 23
Liitus: Aug 2008
Ainult üks pakkus tõepärase vajandi - tee vererõhk korda ja ei mingeid noote ega vilinaid su kõrvus :-)
Postitused: 23
Liitus: Aug 2008
Ainult üks pakkus tõepärase vajandi - tee vererõhk korda ja ei mingeid noote ega vilinaid su kõrvus :-)