Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Erinevad dimensioonid
Ei teadnud millisesse kategooriasse see sobiks, seega kindluse mõttes valisin üldteema Sick

Olen nii siin (selles foorumis), kui ka selles valdkonnas uus nägu. Pole veel kindlat maailmavaadet välja kujunenud. Kuna olen kristlaste perest pärit aga ise ei usu millegipärast seda asja ja sattusin oma eluteel kokku hoopis teistmoodi mõttemaailmaga inimestega siis on mul päris palju lahtiseid lünki ja küsimusi millele püüan vastuseid leida.

Hetkel igatahes tekkis üks mõte. Ei oskagi seda Teile väga hästi seletada, kuid püüan.
Nimelt olen lugenud, et kuigi Meile tundub, et elame üksinda siin, ei ole see ometi nii. Näiteks kohas kus ma hetkel elan, võib elada mitmeid inimesi, mitmeid põlvkondi kuid me ei näe neid. Inimene pidi vist midagi tundma, kui nüüd erinevas dimensioonis olev inimene asub täpselt samas kohas kus mina...(ma isegi ei tea kas dimensioon on õige sõna selleks)
Tuli nüüd väga segane jutt (H)
Vasta
T E I S E D
D I M E N S I O O N I D

ehk t e i s e d m õ õ t m e d. Arvatakse, et üleminekuid teise dimensiooni (inimeste ja esemete materialiseerumine ja dematerialiseerumine) põhjustavad ruumivibratsioonid elektromagnetiliste anomaaliate kohtades ( a k n a p i i r k o n n a d). Teadlased on kindlaks teinud, et Maal leidub selliseid kohti 12. Need asuvad sümmeetriliselt 72. pikkuskraadil ning nende keskmete koordinaadid on 32 kraadi lõuna või põhjalaiust. Neljanda mõõtme kontseptsioon oli vaatluse all juba Johann Carl Friedrich Zöllneri teoses Transtsendentaalne füüsika. IImus 1881 Bostonis. Neljas dimensiooni sagedus on meie omale väga lähedal. Kuidas toimub ühest mõõtmest teise siirdumine, kui palju neid mõõtmeid on ja millised need on, sellele ei ole leitud veel vastust. Võib oletada, et on olemas ka mingid negatiivsed dimensioonid. Teisi dimensiooe nimetatakse ka
a s t r a a l t a s a n d i t e k s. Seotud ka ajarändude ja paralleelmaailmadega.

Selleks, et siit foorumist teavet leida, sisesta otsingusse sõna ´dimensioonid´ ja loe läbi teemad, kus seda sõna kasutatakse. Ehk saad siis natukegi sellest mõistest rohkem teada. Minu poolt seni kõik. Kui keegi oskab mõistele teised diimensioonid täpsustavamat seletust anda, siis mind ka see huvitab.

Muudetud: 3-7-06 kell 13:53:11 Müstik
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Selina
Näiteks kohas kus ma hetkel elan, võib elada mitmeid inimesi, mitmeid põlvkondi kuid me ei näe neid. Inimene pidi vist midagi tundma, kui nüüd erinevas dimensioonis olev inimene asub täpselt samas kohas kus mina...(ma isegi ei tea kas dimensioon on õige sõna selleks)
Dimensioonidest on siin foorumis, jah, päris palju kirjutatud, olen ka ise siia-sinna midagi poetanud ... kunagi võiks kokku võtta, et mis tähendus(t)es seda terminit kaasaegne füüsika ja matemaatika kasutavad (jäägu teiste tähenduste seletamine teistele). Sinu viidatud situatsiooni kirjeldamiseks on paralleelmaailmade mõiste, millele Müstik viitab, ehk kohasem. Aga võimalusi on muidki. Nt on moodsas füüsikas spekuleeritud võimaluse ümber, et lisaks "tavaainele" võib eksiteerida veel nn "peegelaine" (mirror matter), mille osakesed ja nende vastasmõjud on üpris sarnased "meie" ("harilike") osakeste omadele, ainult ei vastastikku nad üksteist ei tunne (ei mõjuta) - välja arvatud raskusjõu kaudu. Taoline "peegelaine" jagaks siis "meie ainega" sama ruumi (samu dimensioone), oleks aga praktiliselt tajumatu.
PS.: Minu jaoks üks mõjusamaid selle teema ilukirjanduslikke realisatsioone sisaldub Ray Bradbury Marsi kroonikates: August 2002: Öine kohtumine.
Vasta
Kas mitte braanid ja dimensioonid ei ole üks ja seesama asi?
Vasta
ei ole
Vasta
Aja väravatest on juttu vanades ürikutes , seal on neil teine nimi . On pluss ja miinus märgiga väravad. Neid on kõikjal üle maailma . Mul on kogemus miinus märgiga kohaga , kus aeg liigub tagurpidi . Selle kohaga on asi selge . Võin suvel seda kohta ka teitele näidata .
Vasta
Huvitav teema siin pooleli jäänud. Hugoth, kas näitasid seda kohta suvel meie mõnele para-uurimisgrupile?
Vasta
Siin siis Eesti valgusesõdalasest Madre, küllap siin on tegemist ka erineva dimensiooniga ja see on vist juba 6G või umbes nii... Bleh
Kati Saara Borodina valgussõdalaste mõttemaailmast: sinuga jagab ruumi nähtamatute abiliste võrgustik

Saate klipis otse kuulata valguse madre teksti.

Tsitaat:Kirjanik ja valgussõdalane Kati Saara Borodina (sünninimi Vasar, 2010. aastani Murutar, hiljem ka Murdmaa ja Vatmann) külastas hiljuti Kanal 2 saadet «Õhtu!». Intervjuus rääkis Kati Saara põhjalikult, milline on valgussõdalase mõttemaailm ja kuidas maavälised tsivilisatsioonid meid aitavad
Vasta
No jah...
Antud värvikalt tegelaselt isegi üllatavalt hea etteaste. Millegipärast meenus prohvet Maltsvet kes 1862 aastal oma 700 jüngriga krimmi jõudis...

Huvitav, miks meie posijad ja lihtsalt TEADJAD kipuvad oma võimete tõestuseks just välismaise uskumuse ja oskuse esile tõstma? Samas kui meie kodukamar kordi väekam on. Tuleb lihtsalt üles leida (nagu hea kala või seene koht, peale reklaami ta enam nii hea ei ole...)

Galaktikad ja bakteri hingeelu?
Selles, et see maamuna pealne algeline mõistus teps mitte isetekkeline ei ole, olen veendunud. Millegipärast kangastub laboratoorium katseklaasidega kus mingis katseklaasis olev ollus üritab leida endasarnast olukorras kus katseklaasi punn on kindlalt peal. Ja hea kui see punn sinna jääbki...

Vasta
Njha...ju nüüd leidis enesele sobiva tegevuse...aga nagu ta ise ütleb läbi pealkirja "Kati Saara Vatmann avameelselt elust, surnutest ja napsust: joon harva, aga kui, siis kõvasti ja valesti" ja kes ausalt avalikusele ütlekski, et joon pidevalt ja kui veel kõvasti ka, siis tulevadki need rohelised mehi... khm härjapõlvlased.

https://kroonika.delfi.ee/artikkel/86450...ja-valesti
Vasta
(27-01-2021, 17:13 )Eithea Kirjutas: Siin siis Eesti valgusesõdalasest Madre, küllap siin on tegemist ka erineva dimensiooniga ja see on vist juba 6G või umbes nii... Bleh
Kati Saara Borodina valgussõdalaste mõttemaailmast: sinuga jagab ruumi nähtamatute abiliste võrgustik

Saate klipis otse kuulata valguse madre teksti.

Tsitaat:Kirjanik ja valgussõdalane Kati Saara Borodina (sünninimi Vasar, 2010. aastani Murutar, hiljem ka Murdmaa ja Vatmann) külastas hiljuti Kanal 2 saadet «Õhtu!». Intervjuus rääkis Kati Saara põhjalikult, milline on valgussõdalase mõttemaailm ja kuidas maavälised tsivilisatsioonid meid aitavad

https://youtu.be/XJhfFE7vYGw

Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Keha erinevad kihid: hing, vaim, aura, jne lahendused 96 60,646 01-09-2020, 15:06
Viimane postitus: xcad

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne