•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 10
  • 11
  • 12(current)
  • 13
  • 14
  • ...
  • 20
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 1Hääli - 1 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Petitsioon Eesti perekonna kaitseks
(26-04-2014, 15:40 )excubitoris Kirjutas: Just ZenFaran - BRAAVO - võitlus pederastia vastu käib ikka ja ainult selle pärast, et kõigil teistel on vaja neid pederaste alandada ja maha suruda. Mingit pistimist ei ole loomulikult siin teemas ja ka mujal teemades eelnevalt välja toodud muude põhjustega.

Muude põhjustega?..., hmmm, las ma mõistatan..., kõik teed viivad ju ikkagi...

...JUUDID!

Laugh
(26-04-2014, 15:47 )BleedingOutMyEyes Kirjutas: Eee...te EI tunne mind ning ärge pange mulle sõnu suhu.
Ning kas see "äkitselt avastavad enda jaoks abielu "pühaduse", sest seeläbi saab lihtsalt kellelegi ära teha, üht inimgruppi alandades end õigema ja (naabrist?) paremana tunda." ei võiks norivalt käia ka praegu selle kohta, mida sa minu, kui homoabielude vastase suhtes teed?

Ma ei ole üritanud sind alandada, vaid lihtsalt üritan aru saada su motiividest. Sinu huvist millegi vastu, mis sind ei puuduta. Käitud ju nagu keegi võtaks sult tüki küljest ära sellega, et kellelegi teisele midagi juurde antakse. Ja kusjuures sellele teisele ei anta rohkem, kui sul endal juba on.
(26-04-2014, 15:45 )olematu Kirjutas: Kulla, Minaelan. Mina ütlesin, et kui häbi on, siis on targem kappi pugeda. Kui Sa oled märganud , siis on minu postituse lõpus üks lause videoga .

Mitte ainult gayde seksuaalsusega pole võõrastel asja, teiste omadega ikka ka. Paistab, et Sa seda videod ei kuulanud .

Ja kui ma juba suu lahti teen, siis kuskohast Sina tead," au või häbitegu " ? Kaanonid on ju nii erinevad . Sellest saab alles enne surma aru, mis mille jaoks vajalik oli .

Minu vanaema teadis rääkida , et ainult esimene kord on häbi, teine kord on tavategevus.

Ma kuulasin küll seda Ruja laulu "kes kellega käib" Smile ja see "kappi" minemise jutt polnud tegelikult üldse Sulle määratud.

Minu silmis on häbiteod need, mis otseselt kahjustavad teisi või teevad haiget teistele.
Näiteks, kui peksad või solvad kas füüsiliselt või verbaalselt oma lähikondlasi või varastad ligimeselt või laimad ja valetad teise kahjustamiseks, ei hoolitse oma väikeste laste või väetite vanemate eest jne jne ...tapmistest, vägistamistest jms rääkimata.

Mis reaalset kahju aga teevad teistele need omasooarmastajad...peale ego ja "väärtushinnangute" riivamise?
Kahju on väga suur,täpselt nagu muudegi pahede puhul.Narkomaania ,alkoholism ,hooramine jne.Suurim kahju on aga selle salajane ja pettusega pealesurumine.On täiesti loomulik kui inimesed kaitseva tervet ühiskonda haigete eest.
See on ka vabaduse probleem sest kõiki teisitimõtlejaid ähvardatakse pidevalt.
Kage jutust said ju kõik aru et seks loomaga on samuti täiesti vastuvõetav,ennem peame ainult loomaga ühele tasemele jõudma,et teineteist paremini mõista.
(26-04-2014, 16:38 )Punahabe Kirjutas: On täiesti loomulik kui inimesed kaitseva tervet ühiskonda haigete eest.

Aga kas kaitsjad ise on terved?

Nt mida arvata inimesest, kes väidab, et teda ähvardatakse pidevalt? Kes sind siin on ähvardanud?...Pidevalt?
(26-04-2014, 16:38 )Punahabe Kirjutas: Kahju on väga suur,täpselt nagu muudegi pahede puhul.Narkomaania ,alkoholism ,hooramine jne.Suurim kahju on aga selle salajane ja pettusega pealesurumine.On täiesti loomulik kui inimesed kaitseva tervet ühiskonda haigete eest.
Kage jutust said ju kõik aru et seks loomaga on samuti täiesti vastuvõetav,ennem peame ainult loomaga ühele tasemele jõudma,et teineteist paremini mõista.

No nekrofiilia saab vast varem seadustatud ( oli ju mingi artikkel kus lubati sexida abikaasa nädalase vanuse laibaga), sest alati on kadunukesel võimalik eluajal anda notariaalne luba enese laibastunud keha seksuaalseks kasutamiseks, zoofiilia seadustamisega läheb veel aega. Ootame kui asjaosalistele saab selgeks, et ei pea siin midagi loomaga teineteist mõistma, aitab kui inimene otsustab loomaga kooselu kasuks ja asi tahe, sest looma süües ei nõua meilt keegi teineteise mõistmist- seega ei ole seda mõistmise topltmoraali vaja üldse edaspidi mainida.Bleh
(26-04-2014, 16:03 )Minaelan Kirjutas: Mis reaalset kahju aga teevad teistele need omasooarmastajad...peale ego ja "väärtushinnangute" riivamise?

Iga reaalne kahju ei ole alati nüüd ja kohe nähtav.
See on üks kahju mis lõhub Inimest hingeliselt.
Vahest on see valusam ja ohtlikum kui hoop rusikaga.

ZenFaran - kui sulle pole veel pärale jõudnud siis küll.
Juudid on nagu kahvel söömise käigus - vahend.
Kuid ilma kahvlita (lusikas pulgad mis iganes) võib nälga jääda.
Seni aga kuni vahenditest ei suudeta rääkida ilma kartuseta valitseb vahend sinu/meie üle.
Aga "saatan" seal varjus naerab pihku - ka sinu üle...
(26-04-2014, 16:38 )Punahabe Kirjutas: Kage jutust said ju kõik aru et seks loomaga on samuti täiesti vastuvõetav,ennem peame ainult loomaga ühele tasemele jõudma,et teineteist paremini mõista.
Oh kus sa sellega, Punahabe, seksi tood sina ja teised alati sisse (kui viitsite, siis lugege oma varasemaid postitusi). Mina rääkisin kooselust, aga kuna homoteema ja sellega kaasnev kohustuslik trukkimise halvustamine on teemaks, siis tuleb see loomulikult ka mujale üle kanda.

(26-04-2014, 17:19 )excubitoris Kirjutas: Iga reaalne kahju ei ole alati nüüd ja kohe nähtav.

Jaa, reaalne kahju on varjatud. Kui sa öösel pimedas teki all oled, siis mõtled homodele ja see muudkui lõhub sind hingeliselt. Laugh Laugh Laugh

(Pardon, aga sa ise ulatasid selle kapihomo nalja mulle peaaegu et kandikul Laugh)
(26-04-2014, 17:45 )zen faran Kirjutas:
(26-04-2014, 17:19 )excubitoris Kirjutas: Iga reaalne kahju ei ole alati nüüd ja kohe nähtav.

Jaa, reaalne kahju on varjatud. Kui sa öösel pimedas teki all oled, siis mõtled homodele ja see muudkui lõhub sind hingeliselt. Laugh Laugh Laugh

(Pardon, aga sa ise ulatasid selle kapihomo nalja mulle peaaegu et kandikul Laugh)

Smile Mina aga jäin mõtlema, et kas ma ikka olen Inimene, sest mind see värk küll hingeliselt ei lõhu...
(26-04-2014, 17:38 )Angervaks Kirjutas:
(26-04-2014, 16:38 )Punahabe Kirjutas: Kahju on väga suur,täpselt nagu muudegi pahede puhul.Narkomaania ,alkoholism ,hooramine jne.

Millegipärast kogu selle puhtuse ja normaalsuse raames ei üritata sisse viia ühiskonna "puhastamist" pättidest, sündinud arengupeetusega isikutest ja muust taolisest õnnetust kraamist.
Miks mitte,olen täiesti seda meelt et kurjategijaid ei peaks hellitatama vaid kas ümberkasvatama või karistust kandma panna.Täpselt samuti on kõik terved inimesed igasuguste kurjuse ilmingute vastu.On ka ilmselgeltSmile1 selles teemas näha kuidas niinimetatud rikutud mõtlemisegta inimesed üritavad kõigil suud kinni panna lihtlabase sõimuga.Midagi asjaliku neil ju öelda polegi.
(26-04-2014, 17:53 )Punahabe Kirjutas: Miks mitte,olen täiesti seda meelt et kurjategijaid ei peaks hellitatama vaid kas ümberkasvatama või karistust kandma panna.Täpselt samuti on kõik terved inimesed igasuguste kurjuse ilmingute vastu.On ka ilmselgeltSmile1 selles teemas näha kuidas niinimetatud rikutud mõtlemisegta inimesed üritavad kõigil suud kinni panna lihtlabase sõimuga.Midagi asjaliku neil ju öelda polegi.

Vaene Punahabe, sind muudkui sõimatakse ja ähvardatakse siin pidevalt, kuigi sina ei taha ju muud, kui vaid kõik endast erinevad ära hävitada.
Kulla kaasfoorumlased, kui te peate siin vajalikuks ümber kasvatada, siis alustada tuleks vist Vatikanist ? Ja mis vahet on vargal, ja vargal ? Kui ühed sulid kannavad dresse ja teised Armanit? Ühed satuvad rootsi kardinate taha ja teised mitte . Need , kes satuvad, lähevad ehk tõesti vargile tühja kõhu pärast , teist liiki aga seepärast, et kokkuröövitust ikka veel vähe on .
(26-04-2014, 17:31 )kage Kirjutas:
(26-04-2014, 16:38 )Punahabe Kirjutas: Kage jutust said ju kõik aru et seks loomaga on samuti täiesti vastuvõetav,ennem peame ainult loomaga ühele tasemele jõudma,et teineteist paremini mõista.
Oh kus sa sellega, Punahabe, seksi tood sina ja teised alati sisse (kui viitsite, siis lugege oma varasemaid postitusi). Mina rääkisin kooselust, aga kuna homoteema ja sellega kaasnev kohustuslik trukkimise halvustamine on teemaks, siis tuleb see loomulikult ka mujale üle kanda.
Tubli Kage nii,et sina pidasid loomaga kooselu all silmas platoonilist suhet.Tead minu arust on selline võrdväärne suhe isegi ilma seksita rõve(pean silmas sinu looma eelistust)
Ilma seksita elavad paljud inimesed koos,mõlemist soost ja selle seadustamisest jutt ei käi,asi pole veel nii hull.
Kas sul on mõni õigustus ka nekrofiilide jaoks.Nagu Eithea ennem selgeks tegi on võrdväärse suhte seadustamine inimese ja laiba vahel täiesti võimalik Riigikokku saata.

(26-04-2014, 18:00 )zen faran Kirjutas:
(26-04-2014, 17:53 )Punahabe Kirjutas: Miks mitte,olen täiesti seda meelt et kurjategijaid ei peaks hellitatama vaid kas ümberkasvatama või karistust kandma panna.Täpselt samuti on kõik terved inimesed igasuguste kurjuse ilmingute vastu.On ka ilmselgeltSmile1 selles teemas näha kuidas niinimetatud rikutud mõtlemisegta inimesed üritavad kõigil suud kinni panna lihtlabase sõimuga.Midagi asjaliku neil ju öelda polegi.

Vaene Punahabe, sind muudkui sõimatakse ja ähvardatakse siin pidevalt, kuigi sina ei taha ju muud, kui vaid kõik endast erinevad ära hävitada.

Näita kus ma niimoodi olen öelnud või ka mõelnud.Täpselt niimoodi käibki pedenduse pealesurumine.Vale ja pettusega,sest midagi muud pole ju öelda
(26-04-2014, 18:08 )Punahabe Kirjutas: Näita kus ma niimoodi olen öelnud või ka mõelnud.Täpselt niimoodi käibki pedenduse pealesurumine.Vale ja pettusega,sest midagi muud pole ju öelda

Tsitaat:Miks mitte,olen täiesti seda meelt et kurjategijaid ei peaks hellitatama vaid kas ümberkasvatama või karistust kandma panna.Täpselt samuti on kõik terved inimesed igasuguste kurjuse ilmingute vastu.

Niisiis kurjategija mõiste on sul selline laialivalguv. Kurjategija on see kes teeb kurja. Ja kuri on see, mida sina mõistad kurjana, lähtudes oma vanatestamentlikkust maailmapildist. Ja kui sa hakkad inimest, nt homo, "ümber kasvatama", nii nagu mõned kristlikud kogukonnad on seda üritanud, siis hävitad sa selle inimese.

Vale ja pettusega surutakse mitte ainult eesti rahvale vaid kogu maailmale peale seda mida arstid nimetavad haiguseks.
On selge et kui inimene on haige tuleb teda ravida,kui ta ei tee ühiskonnale kahju siis ei sega keegi teda.Kui tegemist on ühiskonnale ohtliku seisundiga nagu näiteks homosekśuaalne pederastia,mida ka enamik lastevägistamisi on siis tuleb lapsi kaitsta.
Muide see sinu nn.vanatestamentlik maailmapilt on Iisraeli riigi põhiseadus.Mingit muud põhiseadust neil pole.

Väga paljud homoseksuaalid on saades usklikuks edukalt loobunud väärast seksuaalsest käitumisest,kellegi elu see ei hävita.Täpselt samuti nagu paljud inimesed ,saades usklikuks on jätnud varastamise,joomise,vägivallatsemise,ka pole sellest kellegi elu rikutud.Loomulikult tuled sõltuvalt haiguse sügavusest oma nõrkustega pidevalt võidelda,kõigil ei pruugi see õnnestuda.
Kui paljud homod on aga rikkunud noorte inimeste elu ahvatledes puberteediealisi noorukeid viga tegema ,mida nad kogu oma elu vastikustundega mäletavad.
(26-04-2014, 18:08 )Punahabe Kirjutas:
(26-04-2014, 17:31 )kage Kirjutas:
Tubli Kage nii,et sina pidasid loomaga kooselu all silmas platoonilist suhet.Tead minu arust on selline võrdväärne suhe isegi ilma seksita rõve(pean silmas sinu looma eelistust)
No sinul võib olla rõve kedagi enda kõrval võrdsena tunnistada, aga näe - minul ei ole. Mina ei rõhu võrdsuse puhul sellele milline keegi välja näeb või kui palju ta mulle meeldib vaid püüan lähtuda kahepoolsest arusaamisest.
Tsitaat:Kas sul on mõni õigustus ka nekrofiilide jaoks.Nagu Eithea ennem selgeks tegi on võrdväärse suhte seadustamine inimese ja laiba vahel täiesti võimalik Riigikokku saata.
Miks minul peaks õigustus olema? Kas sa sellest saad aru, et kui sina lubad teisel inimesel peale surma enda keha kuidagi ära kasutada ja kinnitad seda ka seaduslikult, arstliku tunnistusega mõistuse juures olemisest ja võimalik, et lisaks ka muude muude ohutuslukkudega, siis miks peaksin mina sind kas õigustama või sul keelama seda tegevust? Eriti veel siis kui ma sind üldse ei tunne?
(26-04-2014, 19:05 )Angervaks Kirjutas: Ära siis unusta seda ka mainimast, et ka kirikus endas on olnud igasuguste "hälvetega" tüüpe. Need kooripoiste naljad pole päris laest tulnud ilmselt.

Jätkuvalt. Kus kohas see homokampaania käib? Mul kokkupuuted puuduvad, ühtlasi ei tea ma ka kedagi kes teaks kedagi säärasest ettevõtmisest kuulnud olevat.

Paavst ju ametlikult vabandas oma kogukondlaste/kaasusklike patu pärast ehk siis laste kuritarvitamise pärast.

Nagu see aitaks neid lapsi....

Panengi imeks, et just need padu-usklikud on kõige suuremad süüdistajad TÄISKASVANUD inimeste eelistuste hindamisel............. samas vaatavad läbi sõrmede sellele, kuidas lapsi seksuaalselt ahistatakse ning oma koguduses ka naisi alla surutakse ja madalamaks olemuseks peetakse....jah, tean seda täpselt.

Või nagu Nielander ütles wink:

(25-04-2014, 18:44 )Nielander Kirjutas: Soodoma on alati eksisteerinud ka piibli kõige tulisemate kaitsjate isiklikus elus.

Lihtsalt sellepärast et sina pead seda õigeks aga mina mitte.
Kuriteod kiriklikes ringkondades on tunduvalt enam taunimisväärsed kui ilmalike vahel
Soodoma on alati eksisteerinud igal pool,see ei õigusta seda mitte mingil moel.
(26-04-2014, 18:55 )Punahabe Kirjutas: Vale ja pettusega surutakse mitte ainult eesti rahvale vaid kogu maailmale peale seda mida arstid nimetavad haiguseks.

Mõni endise Nõukogude Liidu psühhiaater ehk tõesti nimetab seda veel haiguseks, kuid üldiselt seda psühhiaatriliste haiguste nimekirjas enam pole. Nii et mida ravida?

Ja kas peaks raviks nimetama kristlikku ajupesu? Dr. Jeesus teeb terveks?

Tsitaat:Loomulikult tuled sõltuvalt haiguse sügavusest oma nõrkustega pidevalt võidelda,kõigil ei pruugi see õnnestuda.

Oma nõrkustega võidelda e. siis oma loomuse vastu võidelda. Kogu elu. Häbeneda. Kogu elu. Karta põrgusseminekut. Kogukonna halvakspanu. Võibolla isegi sellest väljaheitmist. Kogu oma elu. Küll see on ikka tervislik eluviis, tõepoolest. Kui see inimest molekulideks ei lõhu, siis ma ei tea, mis seda üldse teeb...

(26-04-2014, 19:05 )Angervaks Kirjutas: Jätkuvalt. Kus kohas see homokampaania käib? Mul kokkupuuted puuduvad, ühtlasi ei tea ma ka kedagi kes teaks kedagi säärasest ettevõtmisest kuulnud olevat.

Homodest tahavad kõige rohkem rääkida millegipärast need, kes väidavad, et neist ei tohiks rääkida. Smile1
Oma nõrkustega võitlemine on täiesti õige ja mitte ei lõhu inimest vaid muudab teda tugevamaks.Oma nõrkustega võitlemine oli ,on ja jääb kogu ühiskondliku elu aluseks.
Su sõnad kinnitavad seda mida olen ka varem öelnud,kes kiidavad heaks sellist rõvedust sallivad ka kõikki muid Pandora laeka pahesid.
Enamik arste peab seda haiguseks mitte ainult Eestis vaid ka USA s .See et USA survel on see haiguste nimekirjast välja võetud ei tähenda midagi. Snowdan ja teised vilepuhujad on näidanud milline on USA tõde.
USA see ongi Soodoma ja Komorra.
(26-04-2014, 19:50 )Punahabe Kirjutas: Enamik arste peab seda haiguseks mitte ainult Eestis vaid ka USA s.

Ja kus on tõestus sellele väitele?
Isiklikud vestlused on minu veendumuse aluseks.Aga tõestuseks see, et ükski arst pole sellel teemal avalikult Eestis sõna võtnud.Ilmselt pole neil lubatud rääkida.Minule ütles üks Eesti tegijast doktor isiklikul, et haigus on see kindlasti,aga mida nendega ette võtta see on probleem.Samuti on seda tuntud arst Mardna haiguseks nimetanud,mille eest teda ajakirjanduses korralikult sõimati.
(26-04-2014, 20:14 )Angervaks Kirjutas:
(26-04-2014, 20:04 )Punahabe Kirjutas: Isiklikud vestlused on minu veendumuse aluseks.Aga tõestuseks see, et ükski arst pole sellel teemal avalikult Eestis sõna võtnud.Ilmselt pole neil lubatud rääkida.

See on küll tore loogika. Aga kui hoopis ei räägita sest seda ei peeta haiguseks?

Päris palju eesti arste on kuulutanud selle tõesti mitte haiguseks olevat vaid hoopis vaimseks hälbeks. Ehk siis mis ei ole ravitav. Samuti nagu kleptomaania, nekrofiilia jne. Mul isiklikult ei ole nende vastu midagi küll aga propaganda vastu.
(26-04-2014, 19:55 )zen faran Kirjutas:
(26-04-2014, 19:50 )Punahabe Kirjutas: Enamik arste peab seda haiguseks mitte ainult Eestis vaid ka USA s.

Ja kus on tõestus sellele väitele?

Mulle tuleb meelde juhtum aastast 1952, mil Allan Turing mõisteti kohtus süüdi homoseksuaalsuses ja talle anti valida kas vanglakaristuse ja ravi vahel tema haigusele. Raviks oli siis hormooniteraapia. Turing valis ravi. Tol ajal veel ei teatud, et selline hormooniteraapia viib ajukeemia sassi ja põhjustab kliinilist depressiooni. 1954 sooritas Turing enesetapu.
Homoseksuaalsust on tõepoolest peetud haiguseks ja seda ravida püüdes tapeti üks kõige väljapaistvamatest mõtlejatest ajaloos. Turing ei ole mitte vaid arvutiteaduse rajaja, eluga mõneti ummikusse sattununa hakkas ta mõtisklema elu olemuse üle ning sellest ajast pärit teoreetiline töö on üheks aluseks tänapöevasele biokeemiale.

Homoseksuaalsus ei ole kindlasti mitte selline haigus, mida ravida oleks võimalik. Kõrvalekalle looduse normaalsusest võib-olla tõesti, aga mida teha inimestega, keda tagasi kallutada ei saa? Topime kappi ära või ravime vigaseks/surnuks?
(26-04-2014, 21:08 )Lorenz Kirjutas: Homoseksuaalsus ei ole kindlasti mitte selline haigus, mida ravida oleks võimalik. Kõrvalekalle looduse normaalsusest võib-olla tõesti, aga mida teha inimestega, keda tagasi kallutada ei saa? Topime kappi ära või ravime vigaseks/surnuks?

Ehk nimetaks asju õigete nimedega ja ei topiks neid kuhugi? Ja jätaks ka propaganda vankri liikvele lükkamata? Seega - nad on olemas...ja elavad nagu tahavad. Sellest ei ole vaja teha kirbutsirkust. Enamus neist ilmselt samuti ei soovi seda. Varjatud seadus nagu hetkel püütakse teha on mõttetu ja valab õli tulle. Keegi Valdo Randpere tõi välja väga vinge argumendi - neil saab olema võimalus. Jah, võimalus mis on ka praegu olemas ja mida ei kasutata.
PS: Tegemist on vaimse puudega mis ei ole ravitav nagu kõik arstid räägivad.

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 10
  • 11
  • 12(current)
  • 13
  • 14
  • ...
  • 20
  • Järgmine 

Võimalikud seotud teemad...